Şimdi Ara

DonanımHaber Hukukçular Platformu [ 59 Kişi... ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
822
Cevap
24
Favori
61.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: black_sea_28

hocam sanırım matematik yapmadan hukuk kazanmak mümkün değil :)

Malesef.
  • Keşke olsaydım :) Lise öğrencisiyim.
  • eklenmek isteyenler eklendi.

Orjinalden alıntı: burscanavarı

OKULA GİTMEDEN DE HUKUK U BİTİREBİLİRSİN DENİLİYOR.
    HALA ÖYLE Mİ?
    YOKSA ESKİDEN ÖYLE MİYDİ?
    OKULA GİTMEMEKTEN KASIT DEVAMSIZLIK HAKKININ ÇOK OLMASI GALİBA.
    OKULA GÖRE DE DEĞİŞİYOR OLABİLİR DEDİĞİNİZİ DUYAR GİBİYİM.
    YOKSA BU SADECE HUKUK A HAS BİR ÖZELLİK OLUP HER OKULDA BÖYLE MİDİR( TERCİHİM BUNDAN YANA )
    BENİ Bİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİMMMM..

Okula gitmeden de bitirirsin ama derslerde ne nasıl işlendi bilemediğin için biraz daha karamboe çalışırsın... derslere giren kişi daha bilinçli çalışır.. aslıonda her hukuk fakültesi öğrencisinin derse girip devam etmesi lazım ... hocaları dinlemek ağızlarından çıkan kelimeleri duymak vs.. bunlar önemli.. genelde ders notları bu konuda kıt ve yetersiz... derslere girmeyen hukuk öğrencisinin en azından ders kitaplarına da göz atması lazım ki hukuk nosyonuna biraz sahip oılsun... gerçi gerçek anlamda hukukçu olmak zor birşey herkesin harcı değil bence..

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: burscanavarı

OKULA GİTMEDEN DE HUKUK U BİTİREBİLİRSİN DENİLİYOR.
    HALA ÖYLE Mİ?
    YOKSA ESKİDEN ÖYLE MİYDİ?
    OKULA GİTMEMEKTEN KASIT DEVAMSIZLIK HAKKININ ÇOK OLMASI GALİBA.
    OKULA GÖRE DE DEĞİŞİYOR OLABİLİR DEDİĞİNİZİ DUYAR GİBİYİM.
    YOKSA BU SADECE HUKUK A HAS BİR ÖZELLİK OLUP HER OKULDA BÖYLE MİDİR( TERCİHİM BUNDAN YANA )
    BENİ Bİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİMMMM..

Okula gitmeden de bitirirsin ama derslerde ne nasıl işlendi bilemediğin için biraz daha karamboe çalışırsın... derslere giren kişi daha bilinçli çalışır.. aslıonda her hukuk fakültesi öğrencisinin derse girip devam etmesi lazım ... hocaları dinlemek ağızlarından çıkan kelimeleri duymak vs.. bunlar önemli.. genelde ders notları bu konuda kıt ve yetersiz... derslere girmeyen hukuk öğrencisinin en azından ders kitaplarına da göz atması lazım ki hukuk nosyonuna biraz sahip oılsun... gerçi gerçek anlamda hukukçu olmak zor birşey herkesin harcı değil bence..

Bugün hukuk adına ilk adımımı attım. Okula TM alanı için dilekçeyi verdim.

• Dostum beni de ekler misin? hedef hukuk inşallah:)

Orjinalden alıntı: Emrese

Dostum beni de ekler misin? hedef hukuk inşallah:)

Eklendin.
    Nutrition, supplementation and training coach.
  • şu iş hukuku nasıl derstir böyle ya üçtür kalıyom

not: muhasebe öğretmenliği okumaktayım...

• Beni de eklerseniz mutlu olurum. Hukuk'a girebiliriz umarım.
  • Hukuk fakültelerinin puanı ne durumda acaba?
  • Biliyorsunuz ki üniversitelerin bölümlere kat sayısını yüksek tutacağı dersler olacak. Hukuk için sizce hangi derslerin kat sayısı yüksek tutulur? Ben matematiği yüksek tutacaklarından korkuyorum, böyle bir saçmalık olmaz değil. Yakında açıklanacak, umarım edebiyat ve dva olur kat sayısı yüksek tutulan dersler.
  • hukuk bitirip hakim savcı olmak isteyen arkadaşlar. bir ünvan sahibi olup sakın insanlığınızı yitirmeyin. insanların üzerinde (z.katibi, mübaşir...) egolarınızı tatmin etmeyin. kendinizi yükseklerde görmeyin. vb gibi başkalarına zarar verecek bir eylemde bulunmayın. yok yapmam etmem dersiniz ama makam, ünvan sahibi olunca hiçbir şey belli olmuyor. girin memurlar.net in adalet personeli sayfasına. ne demek istediğimi anlarsınız.

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

hukuk bitirip hakim savcı olmak isteyen arkadaşlar. bir ünvan sahibi olup sakın insanlığınızı yitirmeyin. insanların üzerinde (z.katibi, mübaşir...) egolarınızı tatmin etmeyin. kendinizi yükseklerde görmeyin. vb gibi başkalarına zarar verecek bir eylemde bulunmayın. yok yapmam etmem dersiniz ama makam, ünvan sahibi olunca hiçbir şey belli olmuyor. girin memurlar.net in adalet personeli sayfasına. ne demek istediğimi anlarsınız.

savcı olduğumuz o güne bi gelsek
  • Arkadaşlar bugün itibariyle Hukuk Fakültesinden mezun olmuş bulunmaktayım.... darısı hukuk okuyanların veya okumak isteyenlerin başına... herkese nasip olmaz hukuk okumak bunu söyliyim... Hukuk okuyanlar doğuştan şanslı kişilerdir emin olun... her ne kadar kazanması da okuması da zor olsa da bunun meyvelerinin daha sonra fazlasıyla toplanacağı kanaatindeyim.. Neyse hepinize kolay gelsin.. umarım istediğiniz gibi gerçekleşir herşey... ama çok çalışmanız lazım ve kendinizi geliştirmeniz lazım ki... önce kendi hayatınızı sonra adalet sistemini kurtarabilesiniz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 20 Haziran 2009; 2:37:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

Hayırlı olsun Darkchild hangi üniversitede okudun ?

Çankaya üniversitesi... sağol tşkler..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.