Tabiki ttnet..NEdense nokia ttnet turkcell bu 3lü bana hep ayrıcalıklı gelir
ttnet ve nokia ayrıcalıklı ise SuperOnline Fiber ve iPhone ne acaba ?
iphone nin bu süratli çıkışı nokia yı kalbinden vurdu ve her geçen gün nokia nın cirosunu düşüyor.
TTnet te ise durum farklı süperonline de iyi olmasına rağmen reklam ve şaşırtıcı kampanyalardan dolayı mı diyelim yoksa başka nedenden mi bilemiyorum TTnet bu ankette de görüldüğü gibi zirvede..
Çünkü Superonline TTNET gibi her bölgede yok o yüzden
Tabiki ttnet..NEdense nokia ttnet turkcell bu 3lü bana hep ayrıcalıklı gelir
ttnet ve nokia ayrıcalıklı ise SuperOnline Fiber ve iPhone ne acaba ?
iphone nin bu süratli çıkışı nokia yı kalbinden vurdu ve her geçen gün nokia nın cirosunu düşüyor.
TTnet te ise durum farklı süperonline de iyi olmasına rağmen reklam ve şaşırtıcı kampanyalardan dolayı mı diyelim yoksa başka nedenden mi bilemiyorum TTnet bu ankette de görüldüğü gibi zirvede..
Çünkü Superonline TTNET gibi her bölgede yok o yüzden
Süperonline 1996 yılında kurulmuş bu 14 yıldır her bölgede yoksa diyecek birşey bulamıyorum
İkinci olarak ise konunun Tüm forumlar » [Donanım / Hardware] » Internet » TTNet » Cevap : █DonanımHaber Hangi İnternet Sağlayıcısını Kullanıyor █ görüldüğü gibi TTNet forumuna açılması anket sonuçlarını etkileyecektir gibime geliyor. Bu yüzden anket sonuçlarını değerlendirirken TTNet'in son kullanıcıya ulaşım genişliğinin ve benzeri konuların yanında bu hususun da dikkate alınması yararlı olacaktır.
TTnet
Mutlu az sayıda olan Biri kullanıcısı.
Evde superonline 20Mbit sınırsız, iPhone da Turkcell 3G 4GB
Arkadaşım öncelikle sana şunu söylim. Her yiğidin ayrı bir ayran içişi vardır. Çamur at izi kalsın şeklindeki açıklamalarını kendine saklamanı tavsiye ederek sözüme başlıyorum
Ben bir iş yaparken hatasız ve değişik olmasını isterim. Hatasız olmasındaki kastım bu forumdaki arkadaşların isimlerini ve tercihlerini hatasız ve eksiksiz yazmam. Bunun için nerede kaldım, kimi yazdım kimi yazmadım bu problemleri kendimce güncel yazarak telafi ediyorum.
ikincisi bu forumda değil 1000, 10000 olsam ne olacak? Sen 1900 olmuşsun da ne olmuş? Benim böyle amaçlarım yok. Ben forumda pek karşılaşılmamış şeyleri tasarlamaya çalışıyorum bilmem anlatabildim mi.
quote:
Orijinalden alıntı: metal can İkinci olarak ise konunun Tüm forumlar » [Donanım / Hardware] » Internet » TTNet » Cevap : █DonanımHaber Hangi İnternet Sağlayıcısını Kullanıyor █ görüldüğü gibi TTNet forumuna açılması anket sonuçlarını etkileyecektir gibime geliyor. Bu yüzden anket sonuçlarını değerlendirirken TTNet'in son kullanıcıya ulaşım genişliğinin ve benzeri konuların yanında bu hususun da dikkate alınması yararlı olacaktır.
Bu açıklaman ise beni gülmekten öldürdü. Çünkü aylardır bu forumda olduğun halde » Internet » kısmına forum açamayacağını bir alt klasör seçmen gerektiğini bilmiyorsun bu sebeple TTNet kısmına açtım nereye açsaydım doping adsl mi?neyse bunuda benden öğrenmiş oldun hayırlı olsun
uydu net ve vodafone (anı yaşıyorum)
tabikide uydunet
anket güzel olmuş önce yazmıştık ne kullandımızı şimdi oy verdik sorun olmaz dimi :)
metal can arkadaşım kusura bakma ama benide güldürdü yazdıkların (dalga geçmek için demiyorum yanlış anlama) sen hiç vodafone anketlerini görmedin heralde onları görsen ne dersin acaba merak ettim
İlk kısımda yazdıklarım mesaj sayınızı artırmak peşinde değilseniz neden sadece "güncel" yazarak mesaj attığınızı öğrenmek ve bu şekilde attığınız tek kelimelik mesajların konunuza bir katkısı olmadığını size ifade edebilmekti. Diğer kısımda yazdığım ise size ithafen değildi. Ben de farkındayım hangi forumların olduğunu, katılım tarihime bakarsanız aylar değil yıllardır burada olduğumu görürsünüz ayrıca. Benim o açıklamam TTNet'in ankette fazla sayıda kullanıcı sayısına sahip olmasının TTNet'in daha iyi bir servis sağlayıcı olmasına yorulamayacağı ayrıca konunun TTNet forumunda olmasının da bu sayıya az da olsa artış sağlayabileceği ve bununla birlikte zaten yanlış olan bir çıkarımın daha da yanlış çıkacağı yönünde bir bilgilendirme yapmak idi. Zaten açıklamamın başında art niyet taşımadığımı belirttim. O yüzden yazıma alınarak cevap vermeniz tereddütlerimi gerçeğe dönüştürmüş durumda.
quote:
Orijinalden alıntı: roxbury81
anket güzel olmuş önce yazmıştık ne kullandımızı şimdi oy verdik sorun olmaz dimi :)
teşekkür ederim ilgi ve alakan için. Tabiki sorun olmaz başta oy pusulamız yoktu adminlerimizden rica ettik koydular en doğal hakkımız kullanmak
quote:
Orijinalden alıntı: metal can
İlk kısımda yazdıklarım mesaj sayınızı artırmak peşinde değilseniz neden sadece "güncel" yazarak mesaj attığınızı öğrenmek ve bu şekilde attığınız tek kelimelik mesajların konunuza bir katkısı olmadığını size ifade edebilmekti. Diğer kısımda yazdığım ise size ithafen değildi. Ben de farkındayım hangi forumların olduğunu, katılım tarihime bakarsanız aylar değil yıllardır burada olduğumu görürsünüz ayrıca. Benim o açıklamam TTNet'in ankette fazla sayıda kullanıcı sayısına sahip olmasının TTNet'in daha iyi bir servis sağlayıcı olmasına yorulamayacağı ayrıca konunun TTNet forumunda olmasının da bu sayıya az da olsa artış sağlayabileceği ve bununla birlikte zaten yanlış olan bir çıkarımın daha da yanlış çıkacağı yönünde bir bilgilendirme yapmak idi. Zaten açıklamamın başında art niyet taşımadığımı belirttim. O yüzden yazıma alınarak cevap vermeniz tereddütlerimi gerçeğe dönüştürmüş durumda.
ben aslında alınmadım ama siz başta yanlış anlaşılmamasını temenni ettiğinizi söylüyorsunuz sonrada sessiz kalamayacağım şekilde ağır tahrikde bulunuyorsunuz. Ben ise böyle şeyleri sevmem eğer birisinin yaptığı bana yanlışsa söylemekten çekinmem, heleki lafı dolandırıp süsleyip püsleyip yok öyle değildi, yok böyle değildi deyip kıvırmayı HİÇ SEVMEM. Neyse karşımdakine onu söylerim kimseden de çekinmem. Bana dokunan madalyonun öteki yüzü lütfen bunu iyi anlayınız.
Bu güncel olayına da hala devam edicem benimde forum anlayışım bu. Geçerli sebebini açıkladım sana daha da anlatmak zorunda değilim anlamak istemiyorsan msjları tekrar oku derim sana.
ben aslında alınmadım ama siz başta yanlış anlaşılmamasını temenni ettiğinizi söylüyorsunuz sonrada sessiz kalamayacağım şekilde ağır tahrikde bulunuyorsunuz. Ben ise böyle şeyleri sevmem eğer birisinin yaptığı bana yanlışsa söylemekten çekinmem, heleki lafı dolandırıp süsleyip püsleyip yok öyle değildi, yok böyle değildi deyip kıvırmayı HİÇ SEVMEM. Neyse karşımdakine onu söylerim kimseden de çekinmem. Bana dokunan madalyonun öteki yüzü lütfen bunu iyi anlayınız.
Bu güncel olayına da hala devam edicem benimde forum anlayışım bu. Geçerli sebebini açıkladım sana daha da anlatmak zorunda değilim anlamak istemiyorsan msjları tekrar oku derim sana.
Ben size yanlış anlamayın derken sessiz kalın demedim zaten. Yanlış yaptığımı da düşünmüyorum ayrıca size karşı. Yaptıklarınızın eleştirimesine, değerlendirilmesine açık olmanız lazım. Benim yazdıklarımdan saldırı anlamı çıkarabileceğiniz gibi tavsiye anlamı da çıkarılabilirdi her halükarda. Güzelce birşeyler anlatmaya çalışıyorum, bunu da vakit ayırarak yapıyorum. Hem size hakaret de etmiyorum. Benim böyle yapmam kıvırmak ise kıvırmayı tercih ederim. Güncel olayına birşey demedim zaten önceki mesajımda, o sizin kendinize göre bir düzenleme/işaret koyma aracınızmış, olabilir.