Bildirim
Donanımhaber Forma Tasarım Yarışması Yarı Final

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Donanımhaber Forma Tasarım Yarışması Yarı Final
(En Son Oy Tarihi: 11.2.2014)
Giriş
-
Up,
Oy kullanmadan geçmeyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 10 Şubat 2014; 0:28:09 > -
İki forma da beklediğim gibi çıkmadı.Arsenal şuanki formaya çok benziyor ve Nike formasında Adidas'ın 3 çizgisi var.Ama deplasman forması ilginç olmuş.Atletico ise iç saha genellikle her tasarımcı yapıyor retro bir forma yapsaydı.Deplasman forması üzerinde daha fazla uğraşabilirdi.Oyum Arsenal'a. -
Arsenal'in home formaları yıllardır birbirinin benzeri olduğundan uçuk kaçık şeyler yapmak istemedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
Arsenal'in home formaları yıllardır birbirinin benzeri olduğundan uçuk kaçık şeyler yapmak istemedim.
Bundan sonra bir yarışma daha var.Lig fikrim de var ama onu yazın düşünüyorum. -
R.Rondo9 finalde.
@R.Rondo9 @Sanki Bana Pele
Son gün Perşembe akşamı.
Bundan sonra da hemen bir yarışma daha var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X