Şimdi Ara

Donanımhaber’e Özel TurkNet Kampanyası: İlk 100 Kişiye 1 Ay Bedava İnternet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
1
Favori
7.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • unknownartist kullanıcısına yanıt
    Selamlar, güzel düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İyi kullanımlar
  • Arkadaşlar şimdiki oturduğum evimde Türknet kullanıyorum taşınacağım adresi sorgulama yaptığımda ise şu uyarıyı veriyor "Adresinizde altyapı santral bilgisi bilinmediğinden başvurunuza devam edemiyoruz." fakat TürkTelekom un sitesinden sorgulama yaptığımda ise adresinizde Fiber İnternet kullanabilirsiniz diyor ben Türknet hattımı bu adrese nasıl taşırım acaba bilginiz varmıdır.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Selamlar, bu güzel düşünceniz ve nazik davranışınız için size çok teşekkür ederiz Çok haklısınız, biz ülkece genellikle forum sitelerini sadece sorun ve şikayet yazmak için kullandığımız için bu şekilde olumsuz bir algı oluşabiliyor. İyi kullanımlar. İyi forumlar
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    Selamlar, sanırım sizin taşınacağınız bölgede bakır kablo altyapısı yok. Sadece fiber var gibi duruyor ki sistem bu yüzden size bu bilgiyi veriyor. Ne yazık ki kendi fiber altyapımız olmaya bölgelerde fiber hizmeti veremiyoruz.
  • Guest Account kullanıcısına yanıt
    Merhaba, biz size 16 Mbps'e kadar hız tanımlıyoruz. Bu hızlara ulaşabilmeniz için ev içi tesisatınızın, kablolama sisteminizi, altyapınızın, modem kalitenizin ve santral mesafenizin etkisi oldukça yüksetir. Sanırım bu sebeplerden dolayı siz 8 Mbps olarak bağlantı gerçekleştirmişsiniz.

    İsterseniz bize OİM ve ya IVR sesli yanıt sistemimiz üzerinden bir destek kaydı daha oluşturun. Arkadaşlarıma tekrar hizmetinizi incelesinler. Bana da PM üzerinden açacağınız destek kaydınızın numarasını iletin. Konuyu bende takip edeyim.
  • Türnket candır :)

    2 arkadaşımı da türknete getirdim. Hepimiz de gayet mutluyuz.
    Kasımda evlenip yeni eve taşınacağım. Şuan ki hattımı kardeşim kullanmaya devam edecek yeni evimde de Turknet'le devam
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Selamlar, kampanyamızın içeriği tam da sizin söylediğiniz gibi Konu içerisinde yazan promokodu kullanarak bize başvuran kullanıcılarımızın ilk 100 kişisine 1 ay bedava hizmet verebiliyoruz
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Selamlar, kampanyamızın içeriği tam da sizin söylediğiniz gibi Konu içerisinde yazan promokodu kullanarak bize başvuran kullanıcılarımızın ilk 100 kişisine 1 ay bedava hizmet verebiliyoruz
  • Tabii tüm görüşlerinizi ve düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Sonuç olarak sizden aldığımız geri dönüşleri dikkate alarak gerekli güncellemeleri yapıyoruz. Teşekkür ederiz.
  • Selamlar, sizin mutluluğunuz bizi de çok mutlu ediyor Şimdiden evliliğiniz için size mutluluklar diliyoruz
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Ben sizin verdiğiniz cevaptan hiçbirşey anlamadım benim şu an oturduğum adrestede sizin fiber altyapınız yok ama fiber internet kullanıyorum
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bugün internetim geldi. Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz önce 23 gündür hizmet alamayan bana destek verin kampanya yapacağınıza. Sizin kadar rezil servis sağlayıcı yok Türkiye'de. Kesinlikle abone olmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee.. Siz böyle kod paylaşırsanız, "Arkadaşını Getir Kampanyası" neye yarıyor.??

    Zaten forumda yeterince kod var. Bir de siz çıktınız.

    Sizi Türknet e şikayet edeceğim. Bu haksız bir rekabet...@TurkNetDestek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Class4ii -- 9 Ağustos 2018; 16:43:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye etmiyorum kesinlikle kullanmayın Türknet. Müşteri Hizmetleri sadece geçiştirme amaçlı teknik bilgi ve ya çözüm odağı kesinlikle yok. Başka ISS'ler ile ilgilenin.
  • şu an kablonet kullanıyorum.
    kablonet gelmeseydi türknetten memnundum.
    ama fiber gelince mecbur değiştiresi geliyor insanın
  • Hiç telefon bağlantısı olmayan başvursa ilk bağlantı ücreti veriyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede verdiğimiz paranın karşılığını hiçbirşeyden alamadığımız aşikar heleki internettede böyle türknetin hizmet verdiği ve sorun yaşattığı yerlerin nerdeyse tamamı türk telekomun örümcek bağlamış altyapılarının olduğu yer gönül isterdiki hızla her yere kendi alt yapısını götürsün, 1 ay oldu türknete geçeli bulunduğum yerde bulunan 30 yıllık telefon kablolarından ancak 12 mbit alabiliyordum türktelekomdada aynıydı hız ancak fark telkomla son 2 ayda hergün aralıksız kopmalar yaşamaya başlamıştım türknete bir kaç kez ulaştım ve telekomun 2 ayda halledemediğini 3-5 gün içinde halletti ve 12 mbitte olsa 20 gündür internet kopmuyor + bu hızla dahi telekomda 10 gün içinde 150 gb kota doluyor ve iyice yavaşlıyordu türknette bu yok + telekoma 60 tl internet ve 30 tl telefon ödüyordum (total 90 tl) şu an türknette ikisine 65 tl ödüyorum , biliyorum çağ atlamadım ama şu an istediğimi alamasamda birazdaha içime siniyor aldığım hizmet zaman ne göstericek bakıcaz umuyorum izmirin göbeğinde yakın zamanda artık çalışmalar yapılır ve bizde daha hızlı bir internete kavuşuruz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 9 Ağustos 2018; 18:37:47 >




  • Firmayla gorustum evraklari doldurdum yarin kargolayacam vdsl baglayabileceklerini soyluyorlar ki altyapim desteklemiyor diye biliyorum. İsrarla vdsl baglayabiliriz dediler bi sans vericem firmaya olursa simdiki hizimin 2 katini alicam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.