Şimdi Ara

Donanımhaber'de kimler TIP yazdı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bezmi Alem Tam burslu yada Marmara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimal marmara gelicek bana da
  • Bolu ya da Aydin

• ankara üniv.
  • trakya

• trakya yazdım da altlara gelmez büyük ihtimalle gelmesin zaten kahrolurum tıp kazandı diye kahrolan ilk insan olurum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %75 Medipol
    %25 izmir uni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

trakya yazdım da altlara gelmez büyük ihtimalle gelmesin zaten kahrolurum tıp kazandı diye kahrolan ilk insan olurum

havanı da attın

• quote:

trakya yazdım da altlara gelmez büyük ihtimalle gelmesin zaten kahrolurum tıp kazandı diye kahrolan ilk insan olurum

tıptan mı vazgeçtin yoksa trakya mı istemiyorsun ? Ben de geçen sene puanım düşüktü ama en başa van tıpı yazmıştım sonra ya tutarsa diye baya gerilmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkan529-

quote:

tıptan mı vazgeçtin yoksa trakya mı istemiyorsun ? Ben de geçen sene puanım düşüktü ama en başa van tıpı yazmıştım sonra ya tutarsa diye baya gerilmiştim

Ya yok normalde tıp yazacaktım da sonra diş hekimliğine karar verdim kendimi dişe şartladım daha çok diş hekimliği istiyorum yani 1,5 senedir şimdi tıp gelirse cidden üzülürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 16 Ağustos 2012; 13:32:43 >

• itü
  • En sona yazdim celal bayar tip en olmadi giderim diye de ins oraya kadar dusmez

• aydın gelecek benim %95
  • Trakya .
  • Kocaeli
  • ktü %99
  • TIP
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alkan529-

quote:

Ya yok normalde tıp yazacaktım da sonra diş hekimliğine karar verdim kendimi dişe şartladım daha çok diş hekimliği istiyorum yani 1,5 senedir şimdi tıp gelirse cidden üzülürüm

Burada birisi var diş hekimliğini bırakıp tıpa geçmek için can atıyor. 3.sene dondurup ÖSS çalışacak sanırım. İstersen adresini ver bana ileteyim ona dövsün seni güzel bi.

• Hacettepe %95 olacak. Olmazsa da Cerrahpaşa gelecek.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.