Şimdi Ara

Donanımdan anlayan Ustalar bazı sorularım var :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5-6 senelik bir laptopum var artık illallah dedirtiyor soğumamakta inat ediyor muhtemelen miladını doldurdu ve artık dizi ve film izlemek işkence haline döndü izlediğim hiç bir şeyden zevk alamıyorum sürekli kapanıyor ısınıyor fan sesi vs.. bu ısınmasının sebebi laptopu hdmı ile 24 inç monitöre bağlıyorum muhtemelen ekran kartını yada işlemciyi zorluyor çok fazla donanımdan anlamıyorum aklıma bunlar geliyor.

ortalama 7 sene önce aldığım bir casper masa üstü bilgisayar var dün gece aklıma geldi koydugum kutudan cıkarttım ama monitöre bağlantı kablolarımı bulamadım 24inç full hd bir monitörüm var yukarıdada yazdım laptopu buna baglayıp masa üstü gibi kullanıyordum

şimdi bu kasanın arkasında yani ekran kartında hdmı girişi yok normal vidalı kablo bulup monitörüme bağlasam heralde indirdiğim 720p videoları yada 1080p videoları kaliteli izleyemeyeceğim

şimdi sizden tavsiye bekliyorum monitör yine laptopa 1. hdmı dan baglı kalsın ilk ekrandan normal internet vs.. işlemlerimi yapsam Kasa yıda ikinci hdmı bağlasam ordanda sürekli takip ettiğim gecede en az iki bölüm yabancı dizi izlerim bu dizi film işlemlerimide ordan yapsam ama kasada hdmı girişi yok normal giriştende bağlamak istemiyorum kaliteli görüntü alabilmek için
    sizce ikinci el bir ekran kartı falanmı alsam yada düşük model ucuz bir ekran kartımı tavsiye edersiniz, yani yapmak istediğimi anlamışsınızdır
    1 kasa 1 laptop tek monitör birisinden film dizi diğerindende internet gezintileri

yada elinizde satmak isterseniz eski falan ekran kartı varsa alabilrim cevabınız göre ikinci el bölümüne alınık ilanı acıcam yada sıfır önerirseniz vatan bilgisayardan 2014 sonuna kadar kullanabileceğim 45 liralık geri iade çekim var gidip ordan alırım

bir sorum daha var işyerinde fazla olan eskiden güvenlik kameralarının baglı olduğu şimdi boşa çıkan 2 adet 1tb lık harddis ler var bu harddisleri en kolay yoldan harici olarak nasıl kullanabilirm içine arşiv vs. yapmak istiyorum

• by_MuKa kullanıcısına yanıt
    bunun sebebi çok açık pc fanı tıkanmış :) bi bilgsayarcıya götürsen halleder :))
  • ve ayrıca kasanın kapağını aç içinin fotografını çekip buraya koy sana yardımcı olucam ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: srtsrt07

ve ayrıca kasanın kapağını aç içinin fotografını çekip buraya koy sana yardımcı olucam ben

Hocam laptopu surekli temizliyorum ama şimdi düşündüm de 8 ay falan oldu fanı temizlemedim :)
    Akşam kasayi açıp bir foto atarim hatta gerekiyorsa ram fan vs. De takabilirim yeterki şu laptop gibi isinip kapanmasin
    Elimdede 2 adet 3.5 hdd var onlarida baglasam güzel olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu temizle düzelir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srtsrt07

Onu temizle düzelir :)

Bence miladini doldurdu laptop zamninda bir arkadaşla komple söküp macunlarini yenilemistik aradan 2 hafta geçti yine aşırı isinmaya başlamıştı şuanki kapanmalari tabi uzun suredir temizlememkten ama temizlesemde 1 hafta geçmeden başlıcak isinmaya en iyisi kasayı degerlendirmek boş boş yatmasin

Akşam eve gidince hem laptopu temizleyim hemde size kasanin fotoğrafları nı atayim
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU RÖNTGENDEN ANLAYAN VAR MI ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.