Şimdi Ara

Donanım Yükseltme Yardım ! win7 oyunları için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-3gbRam

-160gbDisk

-RX2600XT DIAMOND 256 MB 2300MHZ GDDR4 Aşşağda Daha detaylı

-GIGABYTE M57SKU-S4 AM2 S940 NF570-SLI AM2 ANAKART

-OEM MS WINDOWSXP HOME TURKCE

Artık bildiğiniz gibi yeni oyunların çoğu win7 de çalışıyor. Benim sistemim bu win7 kursam oynayabilirmiyim sanmıyorum oynasam bile çok kasar örn(Medal of honor warfighter).Bu sisteme nasıl eklentiler yaparak yeni çıkıcak oyunları minimum düzeydede olsa rahat oynuyabilirim ? farcry3 blackops2 ac mohw vs vs vs
    Yalnız bu sistemle modernwarfare2 medium da çok rahat oynamaktayım

• bütçe ne kadar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bi kasa alıcak kadar bütçem yok en fazla 500 diyelim
  • Bence ekran kartı ve işlemcinin kesinlikle değişmesi lazım.Özellikle Far cry 3 gibi bir oyun oynamayı düşünüyorsan.

Ekran kartı :http://www.electroworld.com.tr/p/sapphire-hd6850-1gb-256b-gddr5-pci-2xdvi/
    İşlemci :http://www.vatanbilgisayar.com/amd-fd6100wmgusbx-fx-x6-6100-soket-am3+-33ghz-14mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=57064

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doqac. -- 27 Ekim 2012; 12:41:37 >

• ekran kartına kesin gözüyle bakıyorum zaten değişecekler arasında işlemci biraz pahalıya kaçıyor :)
  • Peki sence bunlar yeterli olurmu ?
  • 5770 alabilirsin
    psu kaç w?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0h3m

Peki sence bunlar yeterli olurmu ?

Açıkçası senin anakartını ilk defa görüyorum,yukarıda önerdiklerimi destekler mi bilmiyorum..
    Fakat emin olmadan harakete geçme.Ki eğer desteklerse idare edecek bir sistem olur bir süre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

5770 alabilirsin
    psu kaç w?

380 die hatırlıyorum sanki ama emin değilim bilgisayarımda nerden bakarak öğrenebilirim ?
  • olmaz. cunku arkadaslar genelde oneri yaparken pek birsey bilmeden oneri yapiyorlar. fx ler sadece ddr3 kullanir senin islemcin ddr2 anakart ddr2. degisti mi hepsi degisecek. sadece islemci ile sınırlı kalmayacak. ekran karti ve psu degisimi biraz fark ettirecektir. bulabilirseniz 6000+ gibi islemciler su an ki islemcinize gore performans farki olusturacaktir.
    anakart revizyonunuza gore phenom bile takilabilir bir anakartmis kendisi.. revizyonunuzu ogrenin ona gore daha iyi yorumlar alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.