Şimdi Ara

donanım uyumsuzluğu(galiba)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben geçen çarşamaba ramimi 2 gb a ekran kartını ati 4650 ye yükseltmiştim.(512 mb-2gb a ve nvidia fx 5200 den ati hd 4650 ye)Oyunlarda sorunlar yaşıyorum.Pro street i kaldırması gerekirken oyun 4-5 sn normal gidiyo gene 4-5 sn ye ağırlaşıyo sonra gene normale dönüyo ama bu her oyunda oluyo önceden oynadığım nfs carbonda da oluyo(az da olsa kasıyo yani)Ya bu durumdan nasıl kurtulabilirim sebebi ne olabilir,işlemci-ekran kartı uyumsuzluğu mu ya o kadar masraf yaptım gene oyunları oynayamıyom insan parçaları takarken uyumlu mu uyumsuz mu bi kendine sorar ya nasıl kurtulabilirim arkadaşlar işlemci pentium 4 2.80 ghz yardım edin lütfen(işlemci ekran kartına göre zayıf kalıyo galiba)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jin_kazama -- 7 Haziran 2010; 19:57:03 >

• oncelikle yeni parcalarin hayirli olsun
    oncelikle guc kaynagin o ekran kartina guc yetistiremiyor olabilir (agp ise direk gelen guc pci-e ise anakart uzerinden guc yetismiyordur) bu bir olasilik
    driverlari silmeden yukleme yapmissindir. cakisma yapiyordur. nvidia nin suruculerini kaldir atininkileri kur.
  • format attım aslında eski driver olmaması lazım ati nin son driverını da yükledim ya ne yapmış bu adam ben anlamadım anakartla da mı oynamış napmış?(pcı -express olmuş çünkü,daha önce agp girişliydi)Bios u da değiştirmiş.Ya acaba bios u upgrade falan edersem kurtulabilir miyim?ya da nasıl kurtulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jin_kazama -- 7 Haziran 2010; 20:26:24 >
  • agp girişliydi pcı olmuş demekki anakart değişmiş galiba ya ben ondan böyle bişey istemedim ki!!! Nasıl kurtulabilirim arkadaşlar bir çare??(ya bozuk anakart mı takmış nedir ben anlamadım ki?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jin_kazama -- 7 Haziran 2010; 20:51:43 >
  • nasıl anlayabilirim anakartımın değiştiğini?yalan söyler şimdi bu bana pcı girişli olması yeterli bir kanıtmı?(önceden agp ydi birden pcı oldu demekki değişmiş,bios u da değişmiş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jin_kazama -- 7 Haziran 2010; 21:16:21 >
  • anakart bozuk kardeş.iki sokak arkadaki bilgisayar tamiricisine götürdüm.Kondansatörü şişmiş ,yakında yanar dedi.bozuk anakart işte, eski anakartımı alıp agp uyumlu kart taktıracam(zaten bozuk olduğu açma düğmesine bastıktan 10 sn sonra açıldığından belli !)bana anakartın değişçeğini söylemek zorundaydı .4650 istediysem ,benim anakarta uyumsuzsa takma kardeşim.ama bildir yani söyle dimi.suçunu itiraf etti zaten .şikayet yağmuruna tuttum onları.Kesinlikle üste para vermem agp uyumlu kart takacak
  • yaw adam bir yerde iyilikte yapmis ama madem sana soylesin. simdi agp portunun hizina gore pci-e daha hizli. agp zor ve pahali bir kart iken gunumuzde pci-e model kart daha hizli ve daha ucuz...
    ileride degistirebilir birsey vermis sana. sende soyle yap madem degistirmeyi arkadas goze almis az daha fark ver duzgun bir anakart ve ekran karti al( sonucta fiyat olarak anakart + pci-e kart < agp olabiliyor)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.