Şimdi Ara

DONANIM HABERİN, ÖZÜNDEN KOPMASI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence ilk olarak isminin değişip: Telefon Haber, Olması lazım... Çünkü ben her gün DH de takılmama rağmen, Sadece ayda 1 - 2 kez Donanım denendiğini, incelendiğini görüyorum. O sistemler veya donanımlarda en az 5000 - 7000 TL bandında oluyor. Sistem topluyorlar 10.000 TL den aşağı değil... Amaç reklam yapmak sadece. Sorulan sorulara cevap veren adam yok. Kullanıcı deneyimini düşünen adam yok... Artık bu forumdan pek bir şey öğrenilebileceğini sanmıyorum... Zaten son zamanlarda, Yapılan programları, sohbeti dinlemek için takılıyordum. 2si1 Vs. Onlar da bozuldu...

Kimse kimseyi tınlamıyor maalesef... TEK DERDİ PARA OLMUŞ. Ve bu konuda da, BAŞARILI oldukları aşikar. Forumu KALİTE olarak ayakta tutan tek şey: Bilgili, İlgili, Yardım Sever, ve azımlık olan, üyeleri...

NOT: BU TAMAMEN BENİM GÖRÜŞÜMDÜR, FAKAT; BU GÖRÜŞE SAHİP OLMAMDAKİ ASIL SEBEP, FORUMDA Kİ KULLANICILARIN, YORUMLARI Ve MIRILDANMALARIDIR... ANA SAYFADAKİ, HABERLERE, VİDEOLARA BAKARSANIZ, FORUMUN SADECE ELİT KESİME HİTAP ETMEK İSTEDİĞİNİ GÖRÜRSÜNÜZ...

• Arkadaş haklı diyenler + alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın dostum.
  • adamlar köklü şirketlerin koyduğu özellikte kişiler arıyorlar bide o da var
  • UP, Görüşlerinizi Merak Ediyorum.
  • Sen bence konunun popüler listesine taşınması için böyle birşey yazmışsın ama tutmaz ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herşeyi para ayarlıyor bu devirde
  • Konu Popülere, girince bir şey mi oluyor ?
  • Aldıkları para yetmemiş anlaşılan. Ana sayfadaki reklamı geç butonu çalışmıyor. Arka arkaya reklam geliyor. Yetti be. Senelerdir forumda tek iyileştirdikleri şey reklamlar.
  • Apple da elma satmıyorki knk. Eskiden telefon şimdiki kadar önemli değildi. 2000 yıllarında donanım demişler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun içinde ki donanım değilmi

• Bu konunun popülere taşınmasını ve yöneticilerin bu işe bir el atıp kendilerini düzeltmesini isterdim. Ama popülere de taşınsa, yöneticiler bu konuyu görse de değişen bir şeyin olacağını sanmıyorum. Paranın yüzü sıcak. Verecekleri cevap "Beğenmiyorsanız gidebilirisiniz" olacaktır. Direk böyle demezler tabi, ama buna benzer bir şey diyecekler.
  • Alt tabakaya hitap etseler daha mı iyi hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH'nin normal sitesini hiç görmedim desem yeridir. Sadece forumda takılıyorum.
  • Şimdi çıkıp bir yönetici başlar "Biz elimizden geleni yapıyoruz, sizleri seviyoruz" sözlerine.
  • Adam haklı.

• Aynı fikirde olduğumuz kişileri görmek güzel...
  • UP
  • +1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.