Şimdi Ara

Donanım Haber Üyelerine Özel Kasko Ve Trafik Poliçelerinde Fazladan %5 İndirim (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.667
Cevap
244
Favori
110.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu klima kombi bakımı hangi sehir için gecerli acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

bu klima kombi bakımı hangi sehir için gecerli acaba :)

Bütün şehirler için geçerli :)

Lakin merkezden çok uzak ilçelerde bazen sorun olabiliyor örnek olarak Ankara - Ayaş.

Poliçe yapılmadan önce bakıyorum sorun olup olmadığına :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 7 Ocak 2016; 7:11:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    Donus yapacagim mutlaka

• Merhabalar, geçen sene görüşemedik bu iş için fakat bu sene fiyat teklifinden sonra muhtemelen sıkı bir muhabbet kurarız Teklif almak için hangi bilgiler gerekiyor hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Merhabalar, geçen sene görüşemedik bu iş için fakat bu sene fiyat teklifinden sonra muhtemelen sıkı bir muhabbet kurarız Teklif almak için hangi bilgiler gerekiyor hocam ?

İş için olmasa bile her zaman muhabbete açıktır kapım :)

Trafik sigortası için T.C. Kimlik numaranız , plakanız ve ruhsatta T.C. Kimlik numaranızın olduğu sayfadaki belge seri numarası gereklidir değerli hocam.

Kasko içinse bu bilgilere ek olarak araçta lpg ya da ek aksesuar olup olmadığı , mesleğiniz , varsa eşinizin mesleği ve çalıştığınız şirketin a.ş. Olup olmadığını öğrenmem gerekir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün aldığım aracım için sigorta ve kasko işlemlerini hallettik, ilgisi & alakası ve verdiği güven için tekrar teşekkür ederim, gerçekten çok kıymetli birisiniz.

Bu konudan bağımsız olarak, 12 yıldır trafik sigortasından 1 TL kullanmamış olmama ve üzerime aktif 2 sigorta & 2 kasko olmasına rağmen trafik sigortasını bu hale getiren yetkililere ve en az onlar kadar suçlu gördüğüm sigorta firmalarını dolandıranlara (ustasından eksperine) sevgilerimi sunuyorum.

• Değerli ceremy ve download hocalarımızın poliçeleri yapılmıştır.

Kazasız ve güzel günler dilerim.
  • Merhaba hocam, ben de kasko teklifi için mail gönderdim. İndirimli tekliflerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Değerli ceremy ve download hocalarımızın poliçeleri yapılmıştır.

Aybars Bey e Teşekkür ederim kendisi son derece ilgili ve işinin erbabı
  • Bu akşam geliyor bilgiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoca merhaba vaktiniz varsa bir kac soru sormak istiyorum.

Bizim sigortanin bitimine daha 2 3 hafta var.Bilgileri gondersem erkenden teklif verebiliyor musunuz yoksa sigorta suresinin bitmesi mi gerekiyor teklif verebilmeniz icin.

Arac babamin ustune internetten yapalim desem buyuk ihtimal siz tekirdagda olmadiniz icin icinde bir endise olacaktir.Farkli şehirlerde bulunmamiz olduda bir kaza durumunda sıkıntı cikarir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Hoca merhaba vaktiniz varsa bir kac soru sormak istiyorum.

Bizim sigortanin bitimine daha 2 3 hafta var.Bilgileri gondersem erkenden teklif verebiliyor musunuz yoksa sigorta suresinin bitmesi mi gerekiyor teklif verebilmeniz icin.

Arac babamin ustune internetten yapalim desem buyuk ihtimal siz tekirdagda olmadiniz icin icinde bir endise olacaktir.Farkli şehirlerde bulunmamiz olduda bir kaza durumunda sıkıntı cikarir mi?

Değerli hocam eğer poliçeleriniz şubat gibi bitiyorsa en güzeli ocak ayının yirmi ikisi ya da yirmi üçü gibi fiyat bakmaktadır.(İndirimli genel fiyatlar için)

Lakin ocak sonunda bitiyorsa bakılabilir.

Buradaki arkadaşlarımıza sorabilirsiniz çoğu Ankara dışından arkadaşlar uzakta olmam hiç bir sorun teşkil etmiyor olaylara hızlı müdahil olduğumu düşünüyorum :)

• spacewolf kullanıcısına yanıt
    Hocam az önce baktım 07.02.2016'da bitiyor poliçe ayın 23ü gibi tekrar sizinle irtibata geçerim.
  • trafik sigortası şubatın 3 ünde bitiyor sizdende fiyat alıcam inşallah güzel bir fiyat verebilirsiniz görüşmek üzere
  • Merhaba hocam trafik sigortam 04.03.2016 tarihinde bitiyor. Şimdiden teklif almam yararıma olur mu fiyat açısından yoksa biraz daha beklemeli miyim?

Duruma göre fiyat almak için bilgilerimi ileteceğim size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Merhaba hocam trafik sigortam 04.03.2016 tarihinde bitiyor. Şimdiden teklif almam yararıma olur mu fiyat açısından yoksa biraz daha beklemeli miyim?

Duruma göre fiyat almak için bilgilerimi ileteceğim size.

Maalesef Mart ayı için şimdiden teklif alamazsınız değerli hocam.

En uygunu Şubat ayının yirmi üçüdür
  • Değerli diegoforlan hocamızın yeniden ve *bengü* hocamızın ilk poliçeleri yapılmıştır.

• hocam trafik sigortası 03.02.2016 bitiş tarihi ne zaman fiyat verebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmuhendis

hocam trafik sigortası 03.02.2016 bitiş tarihi ne zaman fiyat verebilirsiniz

25 Ocak 2016 en iyi tarih olur değerli hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

quote:

Orijinalden alıntı: izmuhendis

hocam trafik sigortası 03.02.2016 bitiş tarihi ne zaman fiyat verebilirsiniz

25 Ocak 2016 en iyi tarih olur değerli hocam.

teşekkür ederim hocam pazartesi görüşürüz kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.