Şimdi Ara

Donanım Haber Üyelerine Özel Kasko Ve Trafik Poliçelerinde Fazladan %5 İndirim (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.667
Cevap
244
Favori
110.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: izmuhendis

quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

quote:

Orijinalden alıntı: izmuhendis

hocam trafik sigortası 03.02.2016 bitiş tarihi ne zaman fiyat verebilirsiniz

25 Ocak 2016 en iyi tarih olur değerli hocam.

teşekkür ederim hocam pazartesi görüşürüz kolay gelsin

Görüşmek dileğiyle değerli hocam.

Bir mesajınız yeter
  • Merhaba.
    06.03.2016 tarihinde sigortam bitiyor.

Ne zaman fiyat alabiliriz? 1 ay onceden diye biliyorum ama dogru mudur?

Birde odemeyi nasil yapiyoruz?
    Mail order mi sanal pos felan mi birde taksit olayi var mi varsa hangi kartlara?

Biraz cok sorum oldu kusura bakmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 22 Ocak 2016; 19:45:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb 10 martta sigorta ve kaskonun süresi doluyor ne zaman görüşelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli cloud nine hocam bir ay önce bakılabilir lakin size önerim 23-25.02.2015 tarihleridir. Neden derseniz mesela Ray ve Axa sigorta indirimlerini ayın yirmisinden sonra açıyor diğer ay için. Tabi fiyat veririiz diyen olacaktır lakin bu kişiler müşteri gözüyle bakan kişilerdir. Ben kendime belirttiğim tarihlerde bakardım.

Değerli Arda2007 hocam size de önerim yukarıdaki tarihlerdir. Daha önce de bakılabilir lakin daha uygun fiyat yakalamak varken neden poliçeleştirelim değil mi :)

• Arkadaslar, Spacewolf arkadaşıma bir trafik sigortası policesi yaptırdım. Çok memnun kaldim, çok yardımcı oluyor. Tavsiye ederim.

• quote:

Değerli cloud nine hocam bir ay önce bakılabilir lakin size önerim 23-25.02.2015 tarihleridir. Neden derseniz mesela Ray ve Axa sigorta indirimlerini ayın yirmisinden sonra açıyor diğer ay için. Tabi fiyat veririiz diyen olacaktır lakin bu kişiler müşteri gözüyle bakan kişilerdir. Ben kendime belirttiğim tarihlerde bakardım.

Değerli Arda2007 hocam size de önerim yukarıdaki tarihlerdir. Daha önce de bakılabilir lakin daha uygun fiyat yakalamak varken neden poliçeleştirelim değil mi :)

Anladim hocam o zaman o tarihlerde gorusuruz.

Odeme nasıl oluyor onu cevaplamadiniz? :)

• Değerli cloud nine hocam kusura bakmayın mesajlarda gözümden kaçmış.

Taksitli ödemeyi tercih ederseniz kart bilgilerinizi firmanın sanal posuna giriyorum. Arzu ederseniz ofislerden birinde ağırlayabilirim ya da görüntülü konuşma ile de poliçeleştirme yapabiliriz :) kart bilgilerinizi isteseniz bile elimde tutmuyorum.

Peşin ödemek isterseniz firma iban bilgileri veriyorum. Oraya iletmeniz gerekiyor.

Poliçe kesilir kesilmez mail atıyorum. Ardından ücretsiz bir şekilde yurt içi kargoyla size gönderiyorum :)

Değerli ec1000 hocam ,

Kazasız ve güzel günler diliyorum , sözleriniz için çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 23 Ocak 2016; 19:24:27 >
  • quote:

Değerli cloud nine hocam kusura bakmayın mesajlarda gözümden kaçmış.

Taksitli ödemeyi tercih ederseniz kart bilgilerinizi firmanın sanal posuna giriyorum. Arzu ederseniz ofislerden birinde ağırlayabilirim ya da görüntülü konuşma ile de poliçeleştirme yapabiliriz :) kart bilgilerinizi isteseniz bile elimde tutmuyorum.

Peşin ödemek isterseniz firma iban bilgileri veriyorum. Oraya iletmeniz gerekiyor.

Poliçe kesilir kesilmez mail atıyorum. Ardından ücretsiz bir şekilde yurt içi kargoyla size gönderiyorum :)

Değerli ec1000 hocam ,

Kazasız ve güzel günler diliyorum , sözleriniz için çok teşekkür ederim

Anladim.
    Hayatta guvenipte kredi kart bilgilerimi vermem normalde ama sizi cok ovdukleri icin guvenilir birisi oldugunuzu goruyorum. Bu yuzden o tarih geldiginde iyi fiyat verirseniz sizinle is yapariz hocam.

Ofisinize gelme imkanim yok ziraa Eskisehir 'deyim ben.

• Değerli IIIFosEIII hocamızın poliçesi kargoya verilmiştir.

Kazasız ve güzel günler dilerim
  • Değerli oz.yesilyurt hocamızın poliçeleri yapılmıştır.

Bugün kargoya verilecektir.

Kazasız ve güzel günler dilerim.
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    aybars beye göstermiş olduğu ilgi ve alaka için teşekkürler
  • Bende fiyat alabilirmiyim

• mesajım bulunsun 23 martta bende fiyat alacağım. şimdiden fiyat çıkmaz heralde trafik için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMREG -- 26 Ocak 2016; 17:36:08 >
    Poliçe bugün elime ulaştı hocam.Teşekkür ederim.

• Merhaba hocam kasko fiyat teklifi alabilirmiyim ozelden atiyorum bilgileri

• merhaba.. pazartesi günü 2006 model pug 407 alacam inşallah.. sigortası ortalama ne çıkar? çok şükür hiç kazam olmadı yaşım 30 un içindeyim. araç plakası 06 ama adrsim gaziantep :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: focuskolik

merhaba.. pazartesi günü 2006 model pug 407 alacam inşallah.. sigortası ortalama ne çıkar? çok şükür hiç kazam olmadı yaşım 30 un içindeyim. araç plakası 06 ama adrsim gaziantep :)

Bunu kimse bilemez değerli hocam.

Hasarsızlık geçmişiniz , risk faktörleriniz ve daha nice etken var maalesef.

En doğrusu aracı alınca bilgileri iletmeniz olur

Şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
  • Değerli alistar hocamızın poliçesi teslim edilmiştir.

• quote:

Değerli alistar hocamızın poliçesi teslim edilmiştir.

İlginize çok teşekkür ederim.
    Anladım hocam.. P.tesi özelden bilgileri gönderirim o zaman fiyat verebilirsiniz sanırım..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.