Şimdi Ara

Donanım Haber Üyeleri Hatıra Ormanı - Bağış Gerçekleşti ! Sertifika Bekleniyor (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.124
Cevap
52
Favori
186.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
711 oy
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selam, ben konunun sahibi olarak bilgi vereyim.

Toplanan bağışı orman müdürlüğüne bağışladık. Konu içerisinde makbuzların ss'leri mevcut. O dönem pandemi kuralları olduğu için toplu bir şekilde ağaç dikmeye gidemedik. Zaten bu sembolik bir ağaç dikimi olacaktı. Herkese senin ağaçların bunlar al bunları şuraya dik demeyeceklerdi tahmin edersiniz ki.

Gönderilen para da bağış hesabında biriktiği için bir noktada dikilmişlerdir diye tahminliyorum. Siz muhtemelen kızılaya bağışladığınız kanlar kullanıldığında gelen bilgilendirme gibi bir şey bekliyorsunuz ama buranın çalışma şekli böyle değil malesef.

Rütbe meselesine gelince de rütbelerin bir kısmını dağıtmaya başlamıştım ancak sonradan dh'deki işimden ayrıldım. Süreç tamamlanmamış olabilir. Bu konuda powerstorm ve ugur7seven dan destek isteyebiliriz. mention sistemi değişmiş nasıl çalıştığını anlayamadığım için etiketleyemedim :D

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Genelde bir çok konu ve işte olduğu gibi şaşalı başlayıp yapılması gereken planlanandan çok eksik bir girişim olarak kaldı..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

tam olarak ne yapmam gerekirdi de yapmadım hocam. detaylandırır mısınız.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.