Şimdi Ara

Donanım Haber SRO Bölümü Sakinleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Kıdemli

biryerlerden çok yakında başka bir yere taşınılacağını duyum aldım.

Bu konuyu biraz açar mısın? Pek bir şey anlamadım.. Ayrıca imzanda Svastika(gamalı haç) var sakata gelebilirsin kaldır bence
  • Meriçim vay Bayadır forumda göremiyorum senin mesajlarını. Belkide ben göremiyorum sen yazıyorsun..

Neyse, Sen ne dersen varım, katılıyorum,onaylıyorum,işaretliyorum, hede hödö kıl tüy..

EDIT: Ben KaJMéRaN ( Furkan )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evo8645 -- 4 Şubat 2009; 23:42:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErdincTuran

Bu konu hakkında yazılıp çizilmesi gereken çok şey var aslında.
    Bölümün bir yöneticisi olması en büyük etken ama bunun yanında birde forumun yaş ortalamasının düşmesi ve üyelerin bilinçsiz olması da var.
    Özellikle AutoCad ve Piton adlı arkadaşların başı çektiği bir takas sevdası başını almış gidiyor.
    Sizlerden ricam bırakın bu işleri. Forum artık takas konusu ile doldu taştı.
    Bunu yapmaktan haz alıyorum diyorsanız açın bi site en fazla 20 ile 50 TL arası masrafınız çıkar.
    Hatta gelin domainlerminden birini bile verebilirim sizlere.

Dünden beri gözlemliyorum açılan konuların dağılımı şöyle:
    Son 30 konunun dağılımı:

11 konu : Takasına aracı arıyor
    14 konu : Char satış konusu
    4 konu : Konu dışı gereksiz forum lagalugaları
    1 konu : Haftalık bakım topici

Şimdi ben yabancı olsam bu foruma ve gelip girsem bu forumda kim ne paylaşacak sro hakkında da ben ne öğreneceğim?

Bu tarz konuşmalara asla gelemem, lütfen bana ve yiğit'e böyle hitaplarda bulunmayın. Benim takas olayındaki amacım kesinlikle ve kesinlikle DH SRO'daki arkadaşlara yardım etmek, biz burada birşey kanıtlamak zorunda değiliz. Beni ve Yiğit'i tanıyan bilir. Zaten bu son yaşanan olaylardan sonra 2 gün önce bu işleri artık bıraktım, çok canım sıkıldı artık bazı kendini bilmez geri kafalılar adımızı lekelemeye çalışıyorlardı, ama emellerine ulaşamadılar çok şükür. Amacımız para değil. Allaha şükür ben kazanıyorum milletin 5 ve 10 TL'sine muhtaç değilim en başta'da dediğim gibi amacım sadece Yardım etmekti. Ama lütfen böyle anlayıp dinlemeden konuşmalardan kaçınalım lütfen . . .

• quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Orjinalden alıntı: ErdincTuran

Bu konu hakkında yazılıp çizilmesi gereken çok şey var aslında.
    Bölümün bir yöneticisi olması en büyük etken ama bunun yanında birde forumun yaş ortalamasının düşmesi ve üyelerin bilinçsiz olması da var.
    Özellikle AutoCad ve Piton adlı arkadaşların başı çektiği bir takas sevdası başını almış gidiyor.
    Sizlerden ricam bırakın bu işleri. Forum artık takas konusu ile doldu taştı.
    Bunu yapmaktan haz alıyorum diyorsanız açın bi site en fazla 20 ile 50 TL arası masrafınız çıkar.
    Hatta gelin domainlerminden birini bile verebilirim sizlere.

Dünden beri gözlemliyorum açılan konuların dağılımı şöyle:
    Son 30 konunun dağılımı:

11 konu : Takasına aracı arıyor
    14 konu : Char satış konusu
    4 konu : Konu dışı gereksiz forum lagalugaları
    1 konu : Haftalık bakım topici

Şimdi ben yabancı olsam bu foruma ve gelip girsem bu forumda kim ne paylaşacak sro hakkında da ben ne öğreneceğim?

Bu tarz konuşmalara asla gelemem, lütfen bana ve yiğit'e böyle hitaplarda bulunmayın. Benim takas olayındaki amacım kesinlikle ve kesinlikle DH SRO'daki arkadaşlara yardım etmek, biz burada birşey kanıtlamak zorunda değiliz. Beni ve Yiğit'i tanıyan bilir. Zaten bu son yaşanan olaylardan sonra 2 gün önce bu işleri artık bıraktım, çok canım sıkıldı artık bazı kendini bilmez geri kafalılar adımızı lekelemeye çalışıyorlardı, ama emellerine ulaşamadılar çok şükür. Amacımız para değil. Allaha şükür ben kazanıyorum milletin 5 ve 10 TL'sine muhtaç değilim en başta'da dediğim gibi amacım sadece Yardım etmekti. Ama lütfen böyle anlayıp dinlemeden konuşmalardan kaçınalım lütfen . . .

Müco Kardesim Burda Eleman Beni Yazmamısta

Eşek Ne Anlat Şerbet İçmekten Bizim Burda Böyle Derler Arkadas Bi Laf Söyleyecek Ama Söyleyememis

Sanırım Fake Olanlara Yol Verin Diyorsun

Buyur Yolda Sizin Kervanda Sizin Bakalım Kac Konu Acılacak Bugune Kadar Ne Yanlısımız Görülmüşte Gelip Burda Bizlere Laf Atıyorsun

• yöneticiLer pek ilgiLenmiyor
    MuRaT Abimiz çok ilgiLeniyor teşekkür ederim
  • Arkadaşlar, konulara gelip uzun uzun yazmıyoruz diye kimse burayla ilgilenilmediğini sanmasın. Merak etmeyin, burada yazdıklarınızı, çizdiklerinizi, konulara koyduklarınızı gayet iyi görebiliyoruz.

Öncelikle şunu söyleyeyim. Uzun süredir bu bölüme yönetici alımı için arayışlar sürüyor. Sizlerden öneriler geldi, belli isimler verildi. Ancak bu işi yapmak için yapacak bir kişi almamızı beklemeyin bizden. Neden mi böyle diyorum? Mesela birçoğunuz bir kişi önermişsiniz yönetici olsun diye, bu üyeye bakıyorum, sayısız ceza ve uyarı almış forumda, almaya da devam ediyor, bir yandan mesajlarında seviyesizlik var, küfür ediyor, vs. vs... Böyle bir kişiyi asla yönetici yapamayız, bunu bilmenizi isterim. Siz belki farketmiyorsunuz ama biz herkesin hangi konuda ne gibi cümleler kurduğunu, diğer kullanıcılara karşı nasıl davrandığını, olayları nasıl çözümlediğini gayet net olarak görüyoruz.

Şu an göreve atanılması düşünülen 1-2 isim var yönetimde. Bize ışık sağlaması açısından buraya yazın önerilerinizi, mod olabileceğini düşündüğünüz kişileri. Mesela şu şekilde;

musAKka :http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=10765

Sizin verdiğiniz isimlerin dışında biri da olabilir buraya atanacak yönetici. Sizden tek isteğim yardımcı olmanız. Bizzat ben ilgileneceğim ve kısa süre içerisinde sonuca varılacağını umuyorum.

Ayrıca sizlerin bu kadar şikayeti var iken, kural dışı durumları
    butonu ile bize bildirenlerin sayısı çok çok az. Eğer bu gibi durumlarla çabuk ilgilenilmesini istiyorsanız, bu butonu kullanmanız şarttır.

Şimdi düzgün ve seviyeli bir şekilde yorum yapacak, fikirlerini belirtecek olanlar buraya yazsınlar. Konuşalım edelim, bir sonuca varalım.

• Bence de toplanmış bir grup kendi arkadaşlarından birisini seçmeye kalkıyor :)
    dosteli piton vs.. Sizin yapıcağınızı hiç düşünmüyorum :!
    Auto CAD Bence En olgunu,En Adil kişi olduğunu düşünüyorum
    Auto CAD:http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=435394

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lolex -- 6 Şubat 2009; 6:45:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

@se[R]pentine

Bende bir çok kez Admin'lere ve Yönetici'lere Pm attım ama Tek cevabı Mewluth bey'den aldım ilgileniyoruz dedi . . . (3 ay önce)

@white_wolf_

İyidir Kardeşim sen nasılsın . . .

iyidir abi . char nasıl gidiyo oyun hayat ??
  • şimdi @musakka

butonunu kullandıgımız zamanda çözüm bana biraz geç geliyor gibi geldi,olsun oda sorun degil online mod olmayabilir.ancak ben şikayetimi yapmışım ama sikayetim kapatıldıgı halde sikayetin nedeni hala devam etmekte. bir kaç kere gördum ve 2. kez şikayet etme zorunda kaldım
  • @musAKka
    Bizim sorunumuz aslında pekde yönetici olmaması değil bence.Tabiki de Şikayet butonunu kullanmak bizim görevimiz.Fakat konu dışındaki etkinliklerimizdede defalarca belirttik Silkroad Online bölümünde artık paylaşım yok.Satış konularından çok yakınıyoruz.Botun serbest kalması yani bir nevi illegalin serbest kalmasıyla yöneticilerimiz istifa etti ve bölümün seviyesi iyice düştü.Artık bu bölüme paylaşım için değil char satışı için üye oluyorlar.

Biz satış konularının artık bu bölümden biraz uzak kalmasını istediğimiz gibi birde konulara objektif yaklaşan bir yöneticide istiyoruz.
    Eğer o satış konuları işi olmaz diyorsanız en azından birkaç kural getirebilirsiniz.Örneğin 100 mesajı olmayanlar satış konusu açamasın veya bu satış konularını 2.el bölümüne taşımak gibi.

Tabikide daha birçok düzenleme olabilir fakat gerçekten çok kötü bir düşüş içerisinde DH Sro bölümü.Bizi üzen bir diğer olayda o kadar şikayet,isteklerimize göz ucuyla bakmamanız bir şimdiye kadar bir cevap dahi vermemiş olmasıdır.Anket düzenledik o bile cevapsız kaldı.

Neyse bundan sonrasına bakmalıyız.Benden sonrada birçok arkadaşım isteklerini ve şikayetlerini dile getirecektir.

Mod olarak gerek objektifliği,gerek Sro bilgileri,gerek tecrübeleri ile mai_mai,TuzsuzDELİBEKİR,Different'ı çoğumuz destekleyebiliriz.

• quote:

Orjinalden alıntı: _SouL_

@__LP__
    http://forum.donanimhaber.com/m_26606501/mpage_18/tm.htm

Orayı bende takip ediyorum hocam.Fakat kaç tanemiz attığımız pmlere cevap alabildik?DH yönetiminin aleyhinde birkaç şey yazdık diye şak sildiler postlarımızı üstelik cevap verme bile gereksinimi bile duymadan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __LP__

quote:

Orjinalden alıntı: _SouL_

@__LP__
    http://forum.donanimhaber.com/m_26606501/mpage_18/tm.htm

Orayı bende takip ediyorum hocam.Fakat kaç tanemiz attığımız pmlere cevap alabildik?DH yönetiminin aleyhinde birkaç şey yazdık diye şak sildiler postlarımızı üstelik cevap verme bile gereksinimi bile duymadan.

Anladım hocam..
    bende Siliyorlar Tekrar yolluyorum Sürekli yollamakta fayda var ne kadr ciddi oldğumuzu anlasınlar :)

• murderuo dogru soyluyor.SBot ile ilgili bir sorun vardı adam konuya ana avrat sövdü şikayet et butonunu kullandım.Ertesi gün baktım daha silinmemşti mesajları ilgilenmenizde bu kadar
  • Satış konularından şikayetçisiniz gördüğüm kadarıyla. Bölümde satış konularının fazlalığından bahsediyorsunuz. Şimdi bölümlere bir bakalım:

- Sro genel/Update'ler
    - Karakter ve eşya satışı
    - Oyundaki bağlantı sorunları
    - Karakter tanıtımı / videolar / resimler
    - Guildler ve guildine oyuncu arayanlar
    - Karakter yapılandırmaları
    - SRO konu dışı

Bu alt forumlardan 2. sırada Karakter ve eşya satışı bölümü var. Eğer bu bölüm dışında satış konusu açılıyorsa buna elbette engel olmalıyız. Ancak bu bölüm içerisine kurallar dahilinde bir satış konusu açılıyorsa buna birşey diyemeyiz.

Bu alt forumların açılmasının amacı zaten konuları katagorize edebilmektir. Yani sizler istediğiniz bölüme girerek, o bölümle alakalı konuları görürsünüz. Ama gelip ana SilkRoad Online forum linkine tıklarsanız tüm konuları görürsünüz ve bunların içinde satış konuları da yer alır.

Bahsettiğiniz durum forumun heryerinde mevcuttur. Mesela PC Oyunları bölümüne tıkladığınızda tüm konuları görürsünüz. Kimine FPS konuları gereksiz gelebilir. O zaman türlere özel alt forumları seçmesi gerekir.

Eğer siz "hiçbir paylaşım yapılmıyor, sadece satış konusu var" derseniz, buraya istersek 100 tane yönetici alalım, birşey değişmez. Olabilecek muhtemel şey, tüm satış konularını silmek olacaktır. Ama satış konusunu silmek demek, diğer paylaşım konularında artış anlamına gelmez, yoktan var olmazlar bu konular.

• quote:

Orjinalden alıntı: BhuraQe

murderuo dogru soyluyor.SBot ile ilgili bir sorun vardı adam konuya ana avrat sövdü şikayet et butonunu kullandım.Ertesi gün baktım daha silinmemşti mesajları ilgilenmenizde bu kadar

Tüm şikayetlerinize baktım. 6 adet şikayet içinden 1'i ile geç ilgilenilmiş. Bunun da sebebi forumdaki yoğunluktur. Bu tür durumların her zaman olabileceğini unutmamak lazım. Ve ne yazık ki, sizin şahsen istediğiniz üyeyi biz göreve getirsek yine aynı şeyler olacaktır. Bu yüzden edilen küfür vs. gibi şeyleri şikayet ettikten sonra çok da üstünde durmamanızı öneririz. Gereği en kısa sürede yapılacaktır zaten.

• @musAKka
    Hocam Bu Bölümün Böyle olmasında Ana Sebeb İllegal programların Serbest oLması ile birlikte yöneticilerimizin İstifa Etmesinden sonra ipler kopmuştur :)
    Önceden de Satış Konuları vardı Ama Diğer paylaşım konularıda vardı.. İllegal programların serbest olduktan sonra foruma girilmez oLdu heryerde bot konusu vs..
    Önerim İllegal programların serbest olmamasıdır :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.