Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mnr980 konu dışına mesaj yazamıyormuş, bölüm yasağı almış
    nedeni nedir acaba?
  • mnr abi cezamı aldı ?

nedeni nedir ?
  • şugar_klavyeci isteğinden ve takdirinden dolayı gerçekten teşekkür ederim.

Özel bir rütbe verilmesi diğer kullanıcılara olan farklardan ileri geliyorsa ve herkese tanınmayan bir ayrıcalıksa; bunu yönetimin kullanıcıdan herhangi bir talep beklemeden kendisinin önermesi ve kullanıcı da bunu kabul ederse vermesi, yönetimin kullanıcıyı takip ve takdir ettiğini gösterip o rütbeyi hak etmesini sağlayan eylemleri için şevk kazandırması açısından daha yerinde olmaz mı? Kullanıcının kendi isteği (ve akabinde yönetimin onayı) üzerine oraya yazılmasına karar verilen herhangi bir şeyin ne gibi özel bir anlamı vardır?

(adımın altında özel birşeyler yazmasına meraklı olduğumdan değil de, merakımdan soruyorum; çünkü yazsa da ben aynı benim, yazmasa da..)
  • @ hashus1099 ve poseidon_19, üyemiz bu konuda bilgilendirilmiştir. Ayrıntıları kendisinden öğrenebilirsiniz.

@ GeceBekcisi, Aslında durum tam olarak farukkk'un söylediği gibi değil. Bu zamana kadar verilen bu özel rütbelerin büyük çoğunluğu doğrudan bizim incelemelerimiz doğrultusunda, üye talebi olmadan gerçekleşti. Tabi farukkk'un da söylediği şekilde durumlar oldu, nispeten daha yeni bir yöneticimiz olduğu için bu şekilde biliyor olması normaldir.

Zaten bölüm yöneticileri ve diğer yöneticiler gözlerine çarpan, foruma katkı açısından dikkat çeken üyeleri yönetime bildiriyor(uz). Sonra topluca kullanıcıyı inceleyip bu özel rütbeyi hak edip etmediği kararına varıyoruz.
  • Anime bölümüne bir modaratör atansa iyi olur.
  • Şikayet mesajı karakter sayısı sorunu..

Şöyleki şikayet mesajı için, butonu kullanıyoruz. Güzel. Fakat gerekli açıklamayı yaptığımda max "500char" uyarısıyla karşılaşıyorum. Mesajın orasını burasını siliyorum anca 500 oluyor. Haliyle söylemek istediklerimi tamamiyle anlatamıyorum..

Şikayet mesajı karakter sayısnının en az 1000 olmasını talep ediyorum.
  • GeceBekcisi

Yukarıda yaptığım açıklama sanırım biraz eksik olmuş.Bu yüzden ufak bir yanlış anşılma olmuş. sorulan 2.soruya cevabımı verecektim ama musAKka hocam gerekli cevabı vermiş.

Hayalét,JANT!

isteğiniz üst yönetime iletilmiştir.
  • Site hakkında önemli bir uyarım olacak DH'ye her zaman Opera ile bağlanırım bu aralar sitede bağlantı sorunları yaşıyorum. Örnek vermek gerekirse herhangi bir konuya tıklıyorum sayfa yükleme yeri açılıyor ama öyle kalıyor yükleme yapmıyor. 1 dk bazen 2 dk sonra düzeliyor ve yüklemeye başlıyor, bazende hata kodu veriyor hiç bağlanmıyor. Bu sorunun acil çözümlenmesini istiyorum. Teşekkürler.
  • Merhaba 'Pc ses sistemleri ve ses kartları ' bölümünde jamo i300 adlı başlığa girdiğim zaman başlık şu şekilde gözüküyor

Cevap: jamo i 300 resimler / g����¯�¿�½������¶r����¯�¿�½������¼����¯�¿�½���¯���¿���½lerim

2.sorun ise bu başlığa çok nadir ( günde 2-3 saat zaman zarfında ) konu yazılabiliyor ve sebebiylede tartışamıyoruz , mesaj atmak istediğimde ise aldığım hata şudur

ADODB.Command error '800a0d5d'

Application uses a value of the wrong type for the current operation.

/upload/postpro.asp, line 440

İlgili arkadaşların çözümünü bekliyorum saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sykra -- 9 Şubat 2009; 14:38:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

avatarın altındakı sıstem panelı neden calısmaz ?

ne zaman tıklasam tıkladığım post sayfanın en ustune gelıyor oylece kalıyor sıstem panelı felan acılmıyor

aynı sorun bende de var
  • Yönetici arkadaşlardan bir ricam olacak stereo ses sistemleri bölümünde ki Sony Müzik Setleri başlığına Sony Mhc Gn 1200-D modelinde ki müzik setim ile ilgili detaylı bir inceleme yazısı hazırlayıp koydum ama nedense mesajımda bazı kısımlar görünmüypr ve bazı kısımlarda birden çok kopyalanmış şekilde görünüyor bunun neden kaynaklandığını çözemedim yönetici bir arkadaşa özel mesaj yolladım bu konu ile ilgili ama sanırım bakmaya vakti olmamış bende buraya yazmak istedim. Konunun bulunduğu linki veriyorumhttp://forum.donanimhaber.com/m_6547020/mpage_37/key_//tm.htm#29674885 sizden ricam mesajımda ki yazım karmaşasının nedenini bana söylemeniz.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_29658997/mpage_2/key_/tm.htm#29667306

birisine provokatör dedikten sonra kendisine küfürler saydıran biri olduğunu itiraf etmiş bir kullanıcı...
    bu tahrik nedeniyle bir kullanıcı konu dışına girmeme cezası almış. tamam cezasıdır, siz vermişsiniz.

peki tahrik edene ne ceza verildi öğrenmeyi talep ediyorum. yarın bir gün başıma gelirse de emsal göstermiş olurum hem değil mi
  • Cevap ve açıklamalarınız için teşekkür ederim, şimdi yerine oturdu kavramlar
  • Çok Kolay Uyarı Puanı Veriyorsunuz Konu Dısına Eğlenmek İçin Giriyoruz

Boynunu Kır Çöpe At Ve F Den Sonra U Dediğim İçin 2 Tane Uyarı Puanı Aldım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

GeceBekcisi

Yukarıda yaptığım açıklama sanırım biraz eksik olmuş.Bu yüzden ufak bir yanlış anşılma olmuş. sorulan 2.soruya cevabımı verecektim ama musAKka hocam gerekli cevabı vermiş.

Hayalét,JANT!

isteğiniz üst yönetime iletilmiştir.

Verilen kararı burada açıklarsan sevinirim.
  • Profilimde değişiklik yapamadığımdan dolayı telefon numaramı forumdestek@donanımhaber.com adresinize yollamıştım.İlginize t.ederim kodu yolladınız fakat benim bilinçsizliğimden dolayı sanırım kodu sildim ve kodu giremedim.Bu durumu aynı adres aracılığı ilede bildirdim.Fakat geri dönmediniz.Tekrar telefon numarası yollasam kod gönderme ihtimaliniz var mı ne zaandır profilimi değiştiremiyorum gerçekten çok sinir bozucu bir durum ilginiz için t.ederim.
  • Başta otomobil forumunda olmak üzere heryerde görmeye başladım. Faiz haramdır kredi alma, o ürün israil malı sakın alma, mevlam öyle yaratmış vardır bi bildiği vb diyen kişiler var. Sonrasında arkadaş doğru söylemiş faiz alma sakın vb peşi sıra yazıyorlar.. Birisi ikisi tamam da olay cemaat toplantısına dönünce bende rahatsızlık meydana geliyor. Bu forumda 18'in bile doldurmamış birçok çocuğun epeyce vakit geçiriyor olması bende yarattığı rahatsızlıktan daha önemli.

Benzeri lafların edildiği bir konuda forumda laiklik istiyorum diye yazdım mahalle baskısı denen olguya da atfen. Arkadaş sen kendin laik olabilirsin deyip devam etmiş benzer cümlelere. Buradaki yöneticilerin daha sorumlu davranmalarını ve bu tarz yazı yazmayı alışkanlık haline getirenleri uyarmalarını isterim.
  • Sadece Konsol bölümündeki üst konuları göremiyorum(Geçen gün forumdaki sorundan sonra başladı)
     Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Ayrıca;
    Profiliminde herhangi bir değişiklik yapınca iç sunucu hatası alıyorum,avatarda seçemiyorum
    Lütfen bu sorunlar neden kaynaklanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 11 Şubat 2009; 19:24:04 >
  • Yahu şikayet mesajım var ve benden cevap bekleniyor. Şuan yazdım cevabı ama yine max 500char uyarısına takıldım. Bu mesajda kısacak hiçbir yer yok ? Ne yapayım ben şimdi Dh biriniz mantıklı bir cevap verin. Zaten gerginim yapmadığım şey sonucu , yapmış gibi görünüyorum ve cevapta yazamıyorum.

Bu üst yönetim ne zaman isteklerimizi hemen gerçekleştireceK?
  • Benim sorunum var dikkate alınırsa sevinirim. Donanım Haber sitesini kulanıcı adı ve şifremi giriyorum buraya kadar her şey normal. Sorun bundan sonra başlıyor aradan 1-2 dakika geçiyor bir mesaja cevap yazmak istiyorum bakıyorum ki tekrar siteye giriş yapmam gerekiyor. İnternet bağlantım kesilmiyor bnunu nedeni nedir acaba kulanıcı hesabıma kısıtlama mı getirilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.