Şimdi Ara

DONANIM HABER SİSTEM TAVSİYELERİ HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Donanım Haberin ana sayfasında bulunan sistem tavsiyelerinde neden RYZEN VE 7.NESİL işlemcili bilgisayar yok.
    Türkiye'nin en çok güncelenen sitesine ince bir sitemdir asılda bu konu.
    Sizlerinde düşüncelerini bu konuda merak ediyorum özel bir sebebi mi var yoksa biraz ihmal mi ediliyor?

• Kardeşim arz talep meselesi ihtiyaca göre sistem öneriyoruz
    Ne GİBİ BİR AMACIMIZ OLABİLİR F/P ÜRÜNÜ Sunmamakla
    ( Ne diyor bu değişik)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulusavas -- 21 Mart 2017; 17:7:30 >
  • Kardeşim şahısların yaptığı tavsiyeleri demiyorum kullanıcı yorumlarında sıkıntı yok donanım haberin pc tavsiyelerini diyorum resimde ekledim yerden bahsediyorum DONANIM HABER SİSTEM TAVSİYELERİ HK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekmete

Kardeşim şahısların yaptığı tavsiyeleri demiyorum kullanıcı yorumlarında sıkıntı yok donanım haberin pc tavsiyelerini diyorum resimde ekledim yerden bahsediyorum DONANIM HABER SİSTEM TAVSİYELERİ HK.

Site yönetimini ilgilendiren konu güncellemiyorlar ayrıca buraya açılacak başlık değil o kodadamlar şuan para yemekle uğraşıyor klasik TR 0 disiplin anca nasıl sömürürüm çöp site donanımhaberi hale eskisi gibi sanma kar amacı güden bir kuruluş (Güncel tamamen doğruların olduğu site sandı herhalde burayı) geçen incehesap a kiraladılar adamlarda kendi stoklarını eritmek için saçma sapan sistemler tavsiye diye yazıp sayfa başı yaptırdılar ne bekliyorsun neyse ağzımı bozmucam k.g kardeşim

• insan orada yeni chipli anakart ve işlemci görmek istiyor açıkcası adı üstünde donanım haber.
    ama eminim donanım haber bu konu ya el atacaktır.
  • Kaç senedir aynı sistemleri öneriyor o zımbırtı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem için Yorum ve Öneri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.