Şimdi Ara

Donanım Haber neden markalaşmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gün bey olsun Mesut Çevik olsun Erdi bey olsun teknolojiden anlayan insanlar.Apple konferansına gidip canlı tanıtımla övünmek yerine neden bir mobil cihaz projesine girişmiyorlar? Çinli markalar gibi dışardan alıp üretim sağlayabilirler.Devletten hibe desteği alıp bir şeyler üretebilirler.Şöyle ram,hafıza,ekran,şarj(en önemlisi) den mükemmel kombinasyon yapıp 900-1000 lira gibi maliyet üstüne 50-100 TL'li kâr ile amiral gemisi yapılamaz mı?Reklama ihtiyacını biz karşılarız.Direkt dh üstüne bir uzantı konup aracısız da sipariş verilebilir? Neden DH kendini ingilizce teknoloji haberini çevirmeyi başarı görsün ki?Türkiye'nin en kapsamlı forumu bana göre.

    Ayrıyetten bir store mağazası açabilir.Bunu basit mantıkla;
    -Yav dh tişört bassak 30 TL desek 10.000 üye alsa 300.000 TL para bea.

    Tarzı değil de böyle ciddi markalaşma çabasına girişseniz vizyon geliştirseniz olmaz mı?Burda reklam,fikir,mühendislik olarak ücretsiz yardımcılarınızda bol.

    2.önerim neden Turkcell yada Telekom'dan falan sanal hat yapıp minimal kârla hat çıkarmayı düşünmüyorsunuz? Bimcell bile çıkmış 6GB veriyor.E bunları düşünüp markalaşsak DH olarak olmaz mı? Paraysa sıkıntı devlete sunun en kral projeyi krediler kapıda.Neden düşünmüyorsunuz bunları?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Burayı çökerten yazılımcilar barındıran bir kuruluş lütfen bahsettiğin alanlara girmesin hayatımızı cokertmesinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıyetten ilerki zamanlarda DH dronize 1.0 gibi işletim sistemi de düşünülebilir bence.Zaten bi whatsapp,instagram,facebook çıkarsanız tüm ebeveynlerimiz alır.Üstüne snapchat'le anlaşmaya çalışılırsa tüm gençlerde toplanır? İşletim sisteminde yapmazlar demek yerine atıyorum whatsapp'ı snap'i 5 liradan koyarsınız kimse gocunmaz.Dh için verilir bu paralar.. 3800 İphone'a vereceğimize 800 DH'ye verilir..

    Çok ütopik biliyorum,kimse de sallamıcak konuyu.Umut işte ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletten kredi almayı kolay sanıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim gibi VIP Hesap sahibi kişilerden bu konu hakkında görüş fikir önerisi aldılar lakin pek olumlu bişey çıkmadı cıkss omas.... Bi de arkadaşlar benim bu ay ki yatırılacak parayı iptal etmişler bu dh ne ayah?
  • Her taş yerinde ağır derler. Kendi sektöründe öneriler versen neyse de " yaw şurda iyi para var dh neden o işe girmiyor" tarzı yaklaşım saçma.
  • Düşünmediklerini nerden biliyorsun?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antares kullanıcısına yanıt
    Paradan demedim.İyi hizmet ve markalaşmal dedim.Flash TV'de 100 TL'ye telefon satan firmalar bu anakarttır şudur yapabiliyor.Bunu donanım haberin yapmaması için bir sebep göremiyorum.XDA'de baştan rom yazabilen insanlar var.Cyanogen ile çalışılabilir.Neden olmasın bu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corleone. kullanıcısına yanıt
    Dh sadece habercilik yapan bir şirket. Çalışanları da bu ihtiyaca göre. Eğer xda'da olduğu gibi forumda da bu tarz üyeler olsaydı belki dh kendi bünyesine alıp bir şeyler yapabilirdi ama şuan o dediklerinin yapılabilmesi için o işlerden anlayan kişilerin olması gerek. Yoksa onları buraya getirmek için para gerek.

    Türkiye'de yapılan gibi Çin'de üretilip burda marka basıp satılan telefonları neden dh yapmıyor diyorsan bunca teknolojiden anlayan insanların olduğu bir foruma sence telefon beğendirebilir misin? Hadi oldu tüm ihtiyacları sağlayan telefon yaptın bunun servis ağı var. Bunları yapabilmesi için de dh'nin baya bir bütçe ayırması gerekiyor. Koç sabancı bunları yap(a)mıyorken Dh yapsın diyorsun. Satacağın telefon sayısı bin i geçmez.
  • Ne gerek var erdi baba ayda 5 kere yurt disi yapiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hep ya hiç mantığıyla ilerledikleri için olabilir. Elestirecek olan çok büyük bir topluluk var işin içinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasus J. Crawford -- 22 Eylül 2016; 1:49:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.