Şimdi Ara

Donanım Haber müdavimlerine yılbaşı hediyesi ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
4.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın arkadaşım. Burada anlatmak istediğini anlamış değilim. 1000 postun altında arkadaşlar çokça spam geçecek yorumunun yanıtı mahiyetinde yazmışsınız. Bu, 1000 postun altındaki forum üyelerinin bu konuda attıkları her mesaj bizim için bir kirlilik yaratıyor demek mi oluyor? Yoksa benmi çok kötümserim? Bende tüm anketlerinize katılan bir üyeyim, tabii ki herkes gibi karşılık beklemeden. Teşekkürünüz için birşey değil, ancak bu mesajınız benim düşündüklerimi ifade ediyorsa kırıldığımı belirtmek istedim. Çalışmalarınızda başarılar diler, hediye alacak tüm arkadaşlarıda kutlarım..

quote:

Orjinalden alıntı: Niyazi Saral
    Hayır şu anda 1000+ olanları aldık zaten. Merak etmeyin mesaj kirliliği nedir biliriz.
  • Gelecek senede böyle bir şey yapılacaksa , şimdiden mesaj kasmalar başlar ... Benim en az 200 mesajım olması lazım , ama daha çok konu dışına baktığım için bu sayı şu an 16 sanırım ... Neyse , yine yetmiyor , kabul ama , 1000 mesaj neyin sınırı onu anlamış değilim .
  • bana çıksa keşke

Kaldı ki zaten Çizgi Elektronik'ten(ki kendileri Türkiye'de gerçekten tüketici ile ilişkisini en iyi kuran, samimi hissettiğim tek şirket) bunlara bile gerek kalmadan gidip isteseniz eğer ellerinde varsa vereceklerdir.

Yararlanamayacak olsam da() bu çalışmaları nedeniyle Çizgi Elektronik ve Niyazi Bey'e teşekkürler.

Bu arada evet, RAID anlatımlarında i sakatlık var, ama zaten RAID 0 ve 1'in bu şekilde anlatılması imkansız, çünkü ikisi de aynı şekilde bağlanıyor ve verilerin gittiği yer aynı, sadece veri miktarları farklı, bu yüzden 0 için de 1 için de iki damacananın tek deliğe sokulduğu() resim konulmalı. Ama 0 ve 1'in resimleri yer de değiştirirse işleyiş biçiminden yanlış ama mantığının anlaşılması bakımından yine kısmen doğru bi yöntem olur.

• Hiç üzülmedim.Verilen şeyler reklam ve promosyon.Yani benim hiç haz etmediğim şeyler...Çıkarsınız al sana 8800GTx al sana quad core dersiniz hepimizi donanım sahibi yaparsınız...Bence olay budur...

Orjinalden alıntı: maymunkral

quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

forumdaki göreviniz "üye" yazıcaz dimi.

yarbay yazdım ben.

tabi yazın bakalım birdahakine de biz yazarız artıgın

Katılım Zamanı 1 Eylül 2006

• hediye mi 1000 mesaj üstü olanlara mı

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 19 Aralık 2006; 15:51:03 >

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Teşekkürler...Donanimhaberi ve Çizgiyi Seviyorum
  • slm,
    Niyazi bey
    hem ÇSG-CRM üyesi hemde müşteriniz olarak bende istiyorum!!!
    şimdi beni post kastırmayla uğraştırmassınız dimi!!!
    zaten şunun şurasında 1000'e ne kaldıki şimdilik 14 mesajcık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozee2505 -- 20 Aralık 2006; 23:33:26 >

İşte tornavidanızı kullanırken hep anıcam sizi
  • arkadaslar hediyenin iyisi kötüsü olmaz adamların içinden gelmis vermek istiyorlar bi iliğimiz olsun die yani kısacası bu firmanın yani cizgi elk. yaptıgını ben daha önce raslamadım belki veren firmalar olmustur ama yarısmalarla veya bundan daha büyük sarrtlarla..herneyse cizgi elk.tsk bu davranısından dolayı +1

Orjinalden alıntı: alper1391

5 ocak 2007 de 5.yılımı dolduruyorum bu forumda ve mesaj sayım 1200 lerde...5.yıl hediyesi var mı acaba forumda...

ben sana ozel hedıye yollarım kardes
  • Böyle bir hediye için çok teşekkürler.

Yaşasın DH.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • bana 794 post borç verecek varmı benim birikince borcumu öderim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::x-men:: -- 20 Aralık 2006; 1:38:16 >

• barii şu tornavidayı verin

Orjinalden alıntı: x-me77

barii şu tornavidayı verin

+1
    Herneyse artik bidaki sefere.Bu arada Cizgi Elektroniği cok başarılı buluyorum.Ve başarıların devamını diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 20 Aralık 2006; 2:58:56 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.