Şimdi Ara

Donanım Haber müdavimlerine yılbaşı hediyesi ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
4.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    .
    .
    .
    Birgün bütün isteklerin yerine gelecek...
  • 44 post kurtarmazmı

edit 45 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aKaSa -- 18 Aralık 2006; 22:29:11 >

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

bn doldurdum walla

4900 ve ustune asus anakart hedıye

Bence 1000 + ve uyarısı olmayanlara verilsin.

hatta sadece nick'i strange ile başlayanlara verilsin

• bana yollamayın istemiyorum

film/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe
  • zaten mesaj sayısı 1000 olan kişi bu dökümanlardakini biliyordur...

bari 1000 den az olanlara verin biz birşeyler öğrenelim

bu arada şimdiden hayırlı olsun diyeyim. Çzigi ye de teşekkürler. kullanıcı dostu olduğunu bir kez daha gösterdi

Bizde seneye talibiz artık yeni hediyelere
  • Arkadaşımın 5 senelik Asus anakartının kuzey köprüsü yandı. Çizgi elektronik garantisi çoktan geçmiş olan ürünün kuzey köprüsünü ücretsiz değiştirmiş. Ufak bir olay fakat yine de bunu bile yapmayan birçok firma biliyoruz. Mesela bu bile 2. , 3. hatta 4. bir kullanıcıya Çizgi elektronik hakkında iyi bir intiba bırakmaya yetiyor. Satıcı başta iyi niyetli olacak ki, hakkıyla kazansın. Bu piyasada müşteri memnuniyeti her zaman çok iyi olmalı. Seçenek çok; eğer bir firmanın beğenmediğiniz bir davranışı oluyorsa, direkt silin gitsin. Herkes bunu yaptığında makul arz-talep dengesi düzeyine olaşmış olacağız, bundan emin olabilirsiniz.

Bu yıl daha bilinçli bir donanım pazarı olması dileğiyle...

ekleme : buarada çizginin sitesinde uzun bir RAID makalesi vardı , tavsiye ederim güzel bir yazı :
    link bu : http://csg.cizgi.com.tr/kb.php?mode=article&k=274

son olarak yazının altındaki yorumları okurken ilginç bir resim gördüm :
    RAID örneklemeleri resimleri
     Donanım Haber müdavimlerine yılbaşı hediyesi !

bu da yorumlara eklenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azimkar -- 19 Aralık 2006; 5:45:32 >

• Arkadaşlar, eleştrileriniz ve teşekkürler için siz sağolun. 1000+ olmayan üyeler içinde gereğini düşünüyoruz, Ocak ayında...
    "Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."

http://www.niyazisaral.net
  • benim epey mesajım var sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azimkar

tebrikler dh iyi çalışma...

bu arada ben bu bidonlardan bişi anlamadım..eğer damacanalar hdd ise dolaplar makina ise raid0 yanlış anlatılmış

bence raid1 resmi raid0 için daha uygun..makaleyi daha önce okumuştum çok başarılı bir çalışma ancak resimler alakasız..

• çizgiyi seviyorum ya. adamlar çizgisini çizmiş. umarım bu çizgiden ayrılmazsınız. bu arada arızalı anakart yerine garantisi olmadığı halde yenisini gönderdiğiniz için buradan teşekkür ediyorum size.
    Böyle bir uygulamanın foruma zarar vereceğini düşünmemin nedeni

Mesaj sayısına (önemli olmadığı halde) bu kadar önem veren bir sürü insan varken böyle ödürlendirmeler "yazın arkadaşlar seneye 5000 mesajı bulana ekran kartı hediye gelecekmiş" demekten farksız. Bir durup düşünmenizi tavsiye ederim. etrafta uçuşan "+1" lermi dersiniz, konuyla uzaktan yakından ilgisi olmayan yorumlar mı dersiniz, bunu aldım nasıl (aldıysan daha ne sorarsın anlamam), bu sistemi kurdum nasıl türünden forumun arama moturu kullanılarak saniyeler içinde ulaşılacak bilgilere başlık açmalar mı dersiniz...
    Bakınız ben uzun süredir bu forumu kullanıyorum ve öğrendiğim şeylerden biride "Arama" yapmak. Bu forum öyle bir hal aldıki adeta aradığınız herşeyi, sizin başınıza gelmiş olayları tecrübe eden başka insanları kolaylıkla bulabiliyorsunuz.

Verilen haklar geri alınmaz. Ama sizden ricam seneye mesaj sayısı ile ilgili hiçbir ödüllendirmeniz olmaması. Dediğim gibi bu bir rica ve forum için güzel şeyler istiyorum. Ödüllendirme yapmanın başka yolları da var. Forumu takip eden arkadaşlar konular üzerine bilgili karakterleri zaten tanıyorlar, bunun dışında foruma aldığı ürünlerin incelemelerini yapan arkadaşlar var (kimileri günlerini harcıyor burada inceleme olarak yayınlamak için) bu kadar mı tabiki değil çok faydalı olup sabit konu yapılması düşünel konular var vs.. vs.. yani ödüllendirme yapılabilecek bir çok alan var.

Tekrar dediğim gibi farklı bir uygulama olsa forum için daha faydalı olur. Sadece fikirlerimi açıkladım lütfen gereksiz tepkiler vermeyiniz.

Saygılarımla, iyi çalışmalar.

PS: Bu yazımı kesinlikle menfaatim için yazmadım. Benim bu forum katkım yok denecek kadar az olmuştur ve yukarıdaki verdiğim örneklerden (ürün incelemesi, sabit konu olabilecek başlıklar, vs..) birinde bulunmamışımdır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.