Şimdi Ara

Donanım Haber Filatelistleri (Pul Koleksiyonu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Donanım Haber Filatelistleri (Pul Koleksiyonu)

"King of Hobbies, Hobby of Kings"

"Hobilerin Kralı, Kralların Hobisi"

Herkese selamlar, Donanım Haber'deki filatelistleri bir araya toplamak için bu başlığı açtım. Umarım güzel bir konu olur.

Bu hobiye daha yeni başladım diyebilirim. III.Reich dönemi pullarını topluyorum. Eğer konu tutarsa fotoğraf eklerim. Sizlerde koleksiyonlarınızın fotoğraflarını ekleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenerbahçe -- 6 Eylül 2012; 1:58:32 >

• Annemin bi kleksiyonu var şuan kitaplığımda ama değerlimi değil mi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Annemin bi kleksiyonu var şuan kitaplığımda ama değerlimi değil mi bilmiyorum

Fotoğrafını atabilirsen, az-çok yorum yapabilirim aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe

quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Annemin bi kleksiyonu var şuan kitaplığımda ama değerlimi değil mi bilmiyorum

Fotoğrafını atabilirsen, az-çok yorum yapabilirim aslında

Tamam eklerim birazdan
  • Faydalı bir konu, umarım ilgi görür; pul koleksiyonculuğu ile ilgili bilgiler paylaşılır.
  • +1 Çok eski pul koleksiyonum var
  • iyi ki açmışsın konuyu,, bende de var pul ve para koleksiyonu,, resim eklemek lazım bilgi alıp vermek lazım,,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sevdiklerimden bi kaç tane,,
     Donanım Haber Filatelistleri (Pul Koleksiyonu) Donanım Haber Filatelistleri (Pul Koleksiyonu) Donanım Haber Filatelistleri (Pul Koleksiyonu) Donanım Haber Filatelistleri (Pul Koleksiyonu) Donanım Haber Filatelistleri (Pul Koleksiyonu) Donanım Haber Filatelistleri (Pul Koleksiyonu)

• Benimde babamdan kalan ve kendiminde bir miktar pul eklediğim bir koleksiyon var gerçi çeşitlerini ve inceliklerini çok iyi bildiğimi söyleyemeyeceğim çünki yoğun bir işte çalıştığımdan doğru düzgün hiçbir şeye zaman ayıramamaktayım kısa zamanda fotoğraflar koyarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.