Şimdi Ara

Donanım Haber 2022 SEÇİM Anketi (PARTİLER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 21.12.2022)
Giriş
  • Türkiye'nin en büyük forumunda kim ne düşüyor. Anket şirketlerinin hepsinden daha çok güveniyorum buradaki sonuçlara.

Bakalım son olaylar birşeyi değiştirdimi.

Sıralamada geçen anketlerde en çok oy alanları üstte yazmaya çalıştım aramasınlar diye https://forum.donanimhaber.com/donanimhaber-mayis-2022-secim-anketi--152699614

Evet parti tercihiniz / millet vekili nedir?

Geçen anketler:

Mayıs'da %50 AKP, %50 Zafer çıkmış ama ankete katılım çok az katılım beyler ankete oy vereni silivriye göndermiyorlar.

• Burdan çıkacak sonuçla olsa RTE hala otobüs şoförüydü.

• REİS her türlü alır, adam tam bir seçim kazanma makinası.

Karşısına koyacak adam bulamadılar, mağdur edebiyatı oyunuyla ekrem denen beceriksizi aday diye yutturacaklar.

Ekrem 3 yıldır belediye başkanı, belediye meclisinde adamın yüzüne yüzüne tek bir tane projeniz yok diyorlar, şu var diyemiyor, yok çünkü! Bu adamdan ülkeye başkan olur mu? Özallar, Demireller, Ecevitler bu ülkeye nice hizmetler etti. Hepsi hakkıyla bürokratlık, bakanlık, başbakanlık, cumhurbaşkanlığı falan yaptı, ekonomi, politika, sanayi, kalkınma vs. çalışmaları oldu. Ekrem se milletin gözünün içine baka baka 10 tane metro yapıyoruz diye yalan konuşuyor, utanma, sıkılma, kızarma, bozarma yok.

Aslında asıl mesele 3 sene önce yaşanan ahmak konusunun tam da seçimden önce kim tarafından ne amaçla yargıya taşınıp adeta ülkenin kaderiyle oynamaya çalışan kim yada kimler?

• Zafer Partisi tv ve basın medya'da yer almıyor ama diğer sitelerin anketlerinde inanılmaz yüksek oy çıkıyor.

Genç parti'den çok daha büyük bir süpriz yapacak gibi. Diğer partilerin ne alacağını tahmin edebiliyorum.

Bende Zafer Partiliyim ama Zafer Partisi gerçekten benim tahminimden bile yüksek oy alabilir.

Hem Cumhur , hemde millet ittifakının Türk Milleti ve Türk Devletine bir faydası olmayacağını görenler zafer'e oy atıyor.

• pelstina kullanıcısına yanıt

Cumhurbaşkanlığını kazanabilir yine (yanlış aday dolayısı ile) ama akp yolun sonuna geldi gibi.

• Koca reis Recep Tayyip Erdoğan kazanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Anket şirketlerinin hepsinden daha çok güveniyorum buradaki sonuçlara."

Buradaki anket sonuçları gerçeği yansıtsaydı her seçimi CHP kazanırdı. Donanım Haber 2022 SEÇİM Anketi (PARTİLER) 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TEHET kullanıcısına yanıt

Bunlardan daha doğru sonuçlar çıkar.

ORC anket şirketi 2019 Kaynak:

Gezici  Anketi 2019 Kaynak

Optimar Kaynak:

• Konuyu açan herif bile korkusundan Anonime çevirmiş konuyu.Kendi korkuyor bize soruyor :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alakası var sarı bıyık.

Hatta ben açıkca söyleyim. Zafer Partiliyim.

Anket seçeneklerini/sorularını değiştirdi demesinler diye anonime çevirdim.

Bu ülkede 2-3 sene sonra her parti mensubu ben ona oy vermedim diyebilir ama bizim öyle bir korkumuz yok Allah şükür.

• en azından 100 yapalım anketi.

• İnternet ortamında yapılan hiçbir anket doğru veri sunmaz. Hele bu dönemde hiç

-Yurtdışı oylar dahil değil(bunu anket firmaları da eklemiyor. Geçen seçimde 1.5 milyon seçmen yurtdışında oy kullandı 500 binini AKP aldı, heriflerdeki para birimi 1'e 20 veriyor. Orda tuvalet temizlerken kazandığı parayla burada daire kapatıyor. EE bu düzenin değişmesini isterler mi?)

-Suri koalisyonunun(suri,afgan,paki vb.) oyları dahi değil bunlarda sınır kapılarını sonuna kadar açan RTE'den başkasına oy vermezler.

-Kırsal zaten tutucudur ölse bırakmaz AKP cenahını

velhasıl şuanki konjoktürde AKP'nin %30 altına inmesi çok çok zordur. Hele bugün asgari ücreti 8500 civarına çekerlerse %35 bandına tekrar gelir.

ama Z kuşağı falan demeyin , Y kuşağın da da bunlara %17-20 arası oy çıkıyordu Z kuşağından da aşağı yukarı aynı oranda oy çıkar.

alfa kuşağı denkleme dahil olmadığı sürece konjonktürel değişim beklemeyin . 2030'lardan itibaren siyasal islamcılar meclise bile zor girer

• Deva partisine kim verdi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.