Şimdi Ara

Don't Starve (2013) / Together (2015) [ANA KONU] (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.942
Cevap
52
Favori
204.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • birtane bitki gibi birşey gelmiş virüs gibi heryere yayılıyor
  • Arkadaşlar ekran kartımı güncelledikten sonra oyunda böyle grafik bozulmaları görüyorum özellikle gece olunca çok can sıkıcı oluyor bunlar. Sizin de başınıza geldi mi böyle bir problem geldiyse nasıl çözebilirim acaba?
    Don't Starve (2013) / Together (2015) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eryks -- 16 Haziran 2013; 13:03:32 >
  • 125.günümde sonlandı oyunum.Mal gibi Meat Effigy'i 30 can gitmesin diye yapmadım.Kralice örümceği öldürünce oyundaki yaratıklardan hiçbir korkum kalmadı.Marble suit ve dark swordu yaptım Deerclops'u kışı bekliyordum.Evimin taşlardan yaptığım küçük bir alanın içine tuzakları koydum.Kurtlar gelince içinden geçip ölüyorlardı.Kendimden emin bekliyorum.Gelsinde öldüreyim diye.Bu sefer tam 15 tane geldiler bu kadar çok geldiklerini ilk defa gördüm.Tuzakların içinde sıkıştım ve ölüme kurban gittim.Bayada sövdüm şerefsiz kurtlara.O kadar emek verip ölünce baya moralimi bozdu oyun.Hayallerim vardı.Kışın Deerclops gelecekti.Bende örümcekleri yönetip marble ve dark swordu kuşanıp kesecektim.

    Bu sefer bıyıklıyla başlıcam.Oynadığım mapte pig king yoktu.Bütün haritayı dolaştım ama çıkmadı.Ayrıca 4 kış geçirdim ve Deerclops hiç gözükmedi.Umarım bu sefer gözükür.




  • Arkadaşlar sorum olucak :) yeni başladım 64 güne girdim 2.kışın ortasındayım nerdeyse :) çok şükür aç degilim açıkta degilim her tarafımı taşla ördüm kurtla felan karşılaşmadım çok şükür yalnız çok merak ettigim şeyler var hiç bi yerde cevabı yok :S deve kuşu yumurtasını alıp yavru çıkartabiliyormuyuz ? arı nasıl yakalanıyor ? ve çark nerden bulabilirim soğutucu yapıp yiyecek depolamam lazım :(
  • Mağaralara girmediysen bi gir test et derim. :) Hazırlıksız da gireyim deme yok ederler vallahi. :) Madenci şapkası her daim olsun kafanda. Yakında bir tane mağaranın tamamının açılmış halinin resmini koyacam foruma. O kadar büyük ki, normal dünyadan daha büyük gibi geldi bana. Haritayı en büyük olarak seçmiştim oyunun başında. O yüzden belki de mağaralarda büyük oldu. :)

    Deerclops istiyorsan eğer, haritaya başlamadan önce ayarlardan deerclopsu more yap.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xgsonurgsx

    Arkadaşlar sorum olucak :) yeni başladım 64 güne girdim 2.kışın ortasındayım nerdeyse :) çok şükür aç degilim açıkta degilim her tarafımı taşla ördüm kurtla felan karşılaşmadım çok şükür yalnız çok merak ettigim şeyler var hiç bi yerde cevabı yok :S deve kuşu yumurtasını alıp yavru çıkartabiliyormuyuz ? arı nasıl yakalanıyor ? ve çark nerden bulabilirim soğutucu yapıp yiyecek depolamam lazım :(

    Evet, Deve kuşunun yumurtasından yavru çıkartıp büyütebiliyorsun fakat hiç uğraşma bile. Hem zaman kaybı hemde yiyecek israfı.En ufak bir saldırıda gidiyor. Etrafta tuzak varsa bir vuruşta gidiyor. Yanlışlıkla arıya bile saldırsan o da saldırıyor ve anında yıkılıyor. Chester gibi istediğin zaman belirli bir yere bırakamıyorsun. Sürekli peşinde oluyor geceli gündüzlü.

    Arı yakalamak için survival kısmında bug net Yani file yapmalısın. Onu eline aldıktan sonra arının üstüne gelirsen catch(yakala) yazısı çıkar. Veya yanındayken space tuşuna basarsan yakalar. Kelebekleri de aynı şekilde, hatta ateş böceklerini de. Kelebekleri yakaladıktan sonra arı peteklerinin yanına sağ tık ile bırakırsan çiçek olur.

    Çark dediğin şey, gears olsa gerek. Onları mezarlardan bulursun nadir de olsa. Onun dışında asıl bulacağın yer haritadaki atları kesmek. İsmi aklıma gelmedi. Zıplayan atlar var görmüşsündür. Onları kesersen 2 tane düşer.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: youngeagle_3

    Mağaralara girmediysen bi gir test et derim. :) Hazırlıksız da gireyim deme yok ederler vallahi. :) Madenci şapkası her daim olsun kafanda. Yakında bir tane mağaranın tamamının açılmış halinin resmini koyacam foruma. O kadar büyük ki, normal dünyadan daha büyük gibi geldi bana. Haritayı en büyük olarak seçmiştim oyunun başında. O yüzden belki de mağaralarda büyük oldu. :)

    Deerclops istiyorsan eğer, haritaya başlamadan önce ayarlardan deerclopsu more yap.

    Deerclops'u more yapmaya g*tüm yemiyor.Çıksın ama geç çıksın.

    Önceki oyunumda güncelleme yaptığım halde mağara yoktu oyunda.Az önce yeni oyuna başladım.1 saat falan oynadım.Biraz item topladıktan sonra mağarayı buldum.Merakıma yenik düştüm ve içine girdim.Girince direk örümceklerin kucağına düştüm.İp birden kayboldu.Bekleyemedim de örümcekler saldırıyordu.Biraz göz gezdirdim bende.Değişik bir oluşum.Güzele benziyor.Tavşanlar baya sevimli olmuş.Ayrıca haritada bir yer buldum.En az 10 tane tallbird var.Değişik kayaların olduğu yeri çevrelemişler.1 tane görünce yumurtasını çalıp kaçayım dedim.Arkasından ordu çıktı resmen fakat oyunda kendimce değişik bir amaç buldum.O 10 tanesini öldürüp yumurtaları alıp tallbird ordusu yapıcam.Büyütmek için cidden kasıcam baya.1 tanesini bile öldürmemeye çalışıcam.Tabi bunu bir 100 günü gördükten sonra yapıcam.Umarım becererimde oyun çok daha zevkli olur.




  • Haritayı tamamen dolaştım diye biliyorum ama hiç mağara göremedim belkide gördüm ama mağara sanmadım :) solucan deligi degir heralde çöpleri atıyorsun oraya ? şimdi arı için söyledigini deniyecem teşekkür ederim :) çark içinde haritada 10 15 tane mezar var kazdım hepsini çıkmadı bişey at felan hiç görmedim ben en iyisi haritayı tamamen açıp açmadıgıma bakayım:) zaten etrafı denizlerle çevrili.Bu örümcek yumurtalarını evimin yanına kurdugumda örümcekler cıkınca bana saldırırmı ? yoksa domuzlar gibi sadık mı oluyorlar ? domuzlara silah zırh vs veremiyormuyuz
  • haritayı tamamen açmamışım açmaya başladım kışa kadar yetiştiririrm umarım :) çünkü sadece et ile geçmiyor kış sebze meyvede katılcak :)) onun içinde soğutucu lazım çark düşürdüm atları buldum yani :) bide mağara dedigin şey yerin altında solucan deligi gibi bişeymi ismini unuttum şimdi uzakta kaldı gidemiyorum zamanım yok bug net içinde hangi bilim lazım bilim adamımı simya makinesimi ? başka bilim yok heralde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xgsonurgsx

    haritayı tamamen açmamışım açmaya başladım kışa kadar yetiştiririrm umarım :) çünkü sadece et ile geçmiyor kış sebze meyvede katılcak :)) onun içinde soğutucu lazım çark düşürdüm atları buldum yani :) bide mağara dedigin şey yerin altında solucan deligi gibi bişeymi ismini unuttum şimdi uzakta kaldı gidemiyorum zamanım yok bug net içinde hangi bilim lazım bilim adamımı simya makinesimi ? başka bilim yok heralde

    Haritada şu resimdeki kayayı gördüğün zaman bunlar mağara girişleridir. Önce kıracaksın sonra giriş açılıyor. Mağaraya madenci şapkasız gireyim deme sakın. Hatta yanında altın ve ateş böcekleri olmalı sürekli. Bittiği an yenisini yapacaksın. Meşale ile fazla aydınlatmıyor etrafını. Mağara için fener de yapmışlar eline takılan ama ben pek tercih etmiyorum onu. Baston ile çok daha hızlı keşfediyorum.

    Ben başlarken haritayı en büyük seçtim. Bulunduğum yerde 4 mağara girişi var. Ben daha 1 tanesini bile tam keşfedemedim. Devasa çıktı. Normal dünya kadar anasını. :) Sana tavsiyem biraz oyunda uzmanlaş, mağara sakat gelir sana. Ölürsün. Oradaki örümcekler biraz sakat çünkü. :)

    Don't Starve (2013) / Together (2015) [ANA KONU]




  • Tamam kardeşim benim dediğim yer denizayısı çukuruymuş zaten kilitli orası :) mağarayıda bulamadım daha illa olucak mı yani göremedim hiç :S ve survival da bug net yok :( arı kelebek ve ateş böceği yakalayamadım ışık felan yapmak ıstıyorum kendıme her defasında odun vs ateş beklenmiyor :D mecbuuuurrrr :P saka kuşu yumurtası felan içinden kuş çıkartabiliyormuyuz evcilleştiriliyormu öylesine yemek verdim kafesteki kuşa yumurta attı :D yoksa sadece yemelik mi
  • çok beğendim oyunun konusunu böyle bir şey arıyodum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhatC. -- 17 Haziran 2013; 18:09:45 >
  • Açtığım kadarıyla mağara haritası
    Don't Starve (2013) / Together (2015) [ANA KONU]
  • Oyunun ilacı var mıdır çıktı mı
  • Bu mağaraları yenileyebiliyormuşuz o çok iyi olmuş mesela mağaralara yeni bir patch geldi ve birsürü şey eklendi updateden geri kalmıyoruz
  • anılarım depreşti be en son oynadığımda mağaralar daha yoktu 210 gün dayanmıştım

    ss isterük diyenler çıkacak modemim tamirden gelince atarım ssyi inanmazsınız diye yere eşlarlardan DH yazmıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klei Ent oyun için çalışmaya devam ediyor. İşte son güncelleme:

  • Ah ah 23.güne kadar herşey iyiydi.Palabıyıkla oynuyordum.domuzlara yerleşmiştim.Sonra kış yavaş yavaş gelmişti.Ağaç kesiyordum.Birden canlı ağaç çıktı vur kaç taktiği yaptım fakat arada geçirdi 2-3 tane can 40 oldu.Bayağı bir uğraştım düzeldi derken herşey örümcek yuvasına saldırmadan önce içindekileri kestiğimi sanıyordum.Vurduğumda içinden uçan kaçan örümekler anamı ağlattı orada ilk defa öldüm.2.de domuz yerinde dirlmiştim.Tam kış olmuşt eşyalarımı aldığımda ise buffaloların tüyünü kesmek isterken hatayla vurmuştum :) tüm sürü öldürmüştü beni.3.sünde ise amuleti takmayı unuttum ve kışın açlıktan öldüm.Biraz daha dikkatli olsaydım :)

    Ama çok zevk aldım.Bu arada arkadaşlar savelerinizi almayın bence zevk alamazsınız.Bu oyunun konsepti budur.Default'ta oynayın bence orjinal ayarlarda daha zevk alırsınız.Öbür türü ölmeden 5k yaşarsınız.Zevk alamazsınız.Bu arada lwl 5 olmuşum.


    Ekleme



    Wilson ile 30 gün rekorumu kırdım.Fakat herşey çok iyi giderken 20 günde domuzların yanına yerleşmiştim,3-4 sandık dolusu tavşanım vardı.Sonra şu bir sürü gözü olan bir bitki domuz köyünü sardı toplu seferde bütün domuzlar öldü.Sonra 26.günde köpekler saldırdı 5'ini de öldürdüm.Can 10 kalmıştı.O canlı ağaç ta beni öldürünce,domuzdan spawn oldum soğuktan öldüm.Ateş yakamadan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafadark -- 30 Haziran 2013; 23:37:50 >




  • Mağaradan çıkan batlere napıyorsunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone'den 15 tl'ye don't starve alıyorum.Aylar önce çift oyun alanlar bana ulaşsın lütfen,gece-gündüz...
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.