Don Freeecss Tavsiye Konusu (y-say:17)

-
-
Alevvvv 🔥🔥👇🏻👇🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
adamın ilk tyt neti 109
-
helal olsun iyi çalışmıssın
-
hee gecenkı arkadassınız sız hatırladım hocam tebrık ederım valla ya osmye mail atsak da su obpyi bi tur kullansam :)
-
Üce v2 işte. Her zaman hazır yani :D. Bir şeyleri başarmak için herkesten fazla çalışılması ve doğru çalışılması gerektiğinin bir kez daha kantını görüyoruz. Seneye de görürüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyLuckyInteger -- 28 Ağustos 2021; 17:14:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
her sene görürüz ilk 100 genelde böyle çalışma bilincinde aile ile alakalı sanırım
-
Senle alakalı daha çok. Aile avantaj sağlar ama ben de ters tepti. :)
imkanlar önemli seyler ve baya artısı var ama calismayan adam yine calismaz. Ornegin 10.sinifin sonunda kim 109 tyt yapiyodu dmmdmd
bu ara helal olsun , güzel sonuç. Teog guzel gecmedi icin üniversite sınavina hirslanman beni bitirdi dmdmdm
bence çok alakalı hocam benim çevremde 18 yaşında gelin di mi fabrikaya girilir çalışmaya başlanır bir tek annem biraz okumuş açıktan vs o okuttu beni de zaten bir de küçük bir yerde yaşamakta kötü çevre de hiç böyle örnekler olmayınca dünyayı anlamayan insanlar olunca bilinç oluşmuyor bence direkt aile + çevre etken
-
sınav başarından daha çok 99,8 obp için tebrikler valla hocam ahahhha
-
Ara sınıflarda kasmak işte :D. Biz gidip sınavdan sınava bakalım sonra niye 90 obp geri attı
beni 17 küsürden 19,8kya attı obpm :/ oysaki 9-10da da çok okuldan kopuk değildim ama hocalar aşırı egoistti. 100+ soruluk yazılılar felan bile yaparlardı veya bir kelime yüzünden soruların üstünü çizip 0 yazarlardı, tüm hevesimizi kaçırdılar :/
-
hahaha 16. olamamış güleyim de başıma gelsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bence 2021 in derece reisi bu ama kimse önemsememiş
-
harbi aw ilk defa görüyom ben
-
adam 3 dalda ilk 30 da diğeri ilk 1000 ümit can kadar konuşulmadı bea
kişinin pazarlaması da önemli ben olsam haber kanallarını çağırırdım ilerde iş hayatında mutlaka pozitif etkisi olurdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 5 Mart 2022; 20:22:7 > -
ulan friisis seni ümit can evleksiz kadar ünlü yapacam upp
En Beğenilen Yanıtlar

hahaha 16. olamamış güleyim de başıma gelsin
![]() |
Benzer içerikler
- derece yapmak ne demek
- medipol ybs
- ankara üniversitesi yazılım mühendisliği yorumlar
- türk-alman üniversitesi çift diploma bölümleri
- matematik mühendisliği işsizlik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X