Bildirim
Domuz kadın tinder deneyi Bol SSLI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Domuz kadın ne ya -
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yuh
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orada duracaksın o kadar da değildir. Sahte -
cinsellige aç ülke tek biz degilmişiz -
Domuz kadının ortalama erkeklerden daha çok talibi var -
quote:
Orijinalden alıntı: mrslimshady
Domuz kadının ortalama erkeklerden daha çok talibi var
bal kaymak isteriz -
quote:
Orijinalden alıntı: GuardianN-
cinsellige aç ülke tek biz degilmişiz
Bence burası Türkiye arkadaş uygulamayı ingilizce kullanıyor. -
tek yumrukla bayıltır beni -
Konuşmalara kadının fotoğrafını shopladıklarını düşünüyorum. Yani öyle olmalı. Dimi? Beyler?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbek deliği pamukçuğu -- 23 Şubat 2018; 22:2:59 > -
tinder dan çok ekmek yedik ama bu nedir böyle bi karıya kimse yazmaz. bu aradw erkekler çok öküz gibi konuşuyomuş ulan insan az nazik olur kız sinyal vermedikçe hayvan gibi numarası istenmez wanna meet now denmez
amma odun varmış
quote:
Orijinalden alıntı: jasonn123
tinder dan çok ekmek yedik ama bu nedirböyle bi karıya kimse yazmaz. bu aradw erkekler çok öküz gibi konuşuyomuş ulan insan az nazik olur kız sinyal vermedikçe hayvan gibi numarası istenmez wanna meet now denmez
amma odun varmış
Onlar da kızın çirkinliğine güveniyorlardır. Biraz güzel olsa böyle rahat konuşamazlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: jasonn123
tinder dan çok ekmek yedik ama bu nedirböyle bi karıya kimse yazmaz. bu aradw erkekler çok öküz gibi konuşuyomuş ulan insan az nazik olur kız sinyal vermedikçe hayvan gibi numarası istenmez wanna meet now denmez
amma odun varmış
https://forum.donanimhaber.com/tipim-nasil-ssli--113770897#113770897
Hocam bu tiple nasıl ekmek yediniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
adam senden yakışıklı barış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C18139D2 -- 23 Şubat 2018; 22:50:56 > -
ne demiş atalarımız:
dünya kadar malın olcağına fındık kadar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C18139D2 -- 23 Şubat 2018; 22:53:33 > -
tipimde herhangi bi bozukluk görmüyorum boy 6 feet kilo desen yok o motorı sattım 1100 aldım saklalrı daha uzattım saçlar aynı sevite herşeyden önce özgüvenim yerinde
bu arada o fotoyu da ex im çekti sincap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 23 Şubat 2018; 23:59:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X