Şimdi Ara

Dominostan pizza soyledim pisman oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler internetten siparis verdim orta boy soyledim kredi kartiyla odeme secenegini sectim sonra pizza 50 dkda geldi halbuki 30 dkda bedava olmasi gerekti ben bunu adama soylemedim yeni baslamis gibiydi sonra postu getirmemis karttan cekemedi sorun degil dedi sonra aliriz dedi gitti pizzayi actimki soguktu neyse kurt gibi actim 2. dilimde agzima kil gibi bisey geldi ben sogan sandim bi cikarttimki uzun sac kili resmen hamuruyla butundu evde tekim ve sacimda uzun degil genede tiksinmeme ragmen acligimdan yedim nede olsa ogrenciyim neyse kapi caldi adam posla gelmis karttan oderken 30 dkkayi gectiniz aslinda almamaniz gerek degilmi dedim duymamazliktan geldi cekti gitti sizce ne yapmaliyim sikayet etmelimiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaeRa -- 21 Ekim 2011; 12:47:19 >

• direk parayı vermeyecektin
    geçti artık
  • sen fazla yaşaman birader.vermesene parayı madem 30dkyı geçmiş.hem adamın karşısında ezilip büzülüyon sonra gelip buraya konu açıon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

sen fazla yaşaman birader.vermesene parayı madem 30dkyı geçmiş.hem adamın karşısında ezilip büzülüyon sonra gelip buraya konu açıon

• quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

sen fazla yaşaman birader.vermesene parayı madem 30dkyı geçmiş.hem adamın karşısında ezilip büzülüyon sonra gelip buraya konu açıon

Adam bana bakmiyorki adamin yakasinami yapisaydim yani ote yandan onun yerime koydum kendimi vicdansiz degilim ben
  • kusura bakma ama tam bir enayisin. 30 dk yı geçtiği halde parayı vermiş olman ayrı bir olayda. içinden kıl çıkan bir şeyi yemen nedir ya? bir daha söylersen adam içine atmık koyabilir. dikkat et. (hatta afiyet olsun)
  • dostum 2-3 yıldan beri her hafta dominostan pizza alan biri olarak olaya müdehale edeyim.

iş işten geçmiş değil.

Yaşadığın durum ŞUBE ile ilgili.

Sana verilen fişte şubenin tel nuamrası var

ara ve direkt şube müdürünü iste, aynen söyle verdiğiniz kututun üstünde 30 dakika garantisi yazıyor bana 50 dakikada geldi

kuryeniz pos makinesini unutmuş sizin hatalarını ben çekmek zorunda değilim

bugun veya yarın ne zaman istersen bedava pizza İSTİYORUM de !

Ben hiç acımam susam koyduruyorum, susam eksik geldeğinde bile bedava pizza mı alırım direkt !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dominosun forumda övülmesine kanarak bir kere deneyeyim dedim. Pişman oldum. Hayatımda yediğim en rezil pizzaydı. Ya benim damak zevkimde bi problem var yada buradakilerin.
  • Okurken ben iğrendim resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Dominosun forumda övülmesine kanarak bir kere deneyeyim dedim. Pişman oldum. Hayatımda yediğim en rezil pizzaydı. Ya benim damak zevkimde bi problem var yada buradakilerin.

dostum dediğim gibi ŞUBE ile alakalı

2 sene önce bozmaya başlamışlardı sonra bana yakın şube açıldı çok süper yapıyorlar

http://forum.donanimhaber.com/m_20684170/mpage_2/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

dostum 2-3 yıldan beri her hafta dominostan pizza alan biri olarak olaya müdehale edeyim.

iş işten geçmiş değil.

Yaşadığın durum ŞUBE ile ilgili.

Sana verilen fişte şubenin tel nuamrası var

ara ve direkt şube müdürünü iste, aynen söyle verdiğiniz kututun üstünde 30 dakika garantisi yazıyor bana 50 dakikada geldi

kuryeniz pos makinesini unutmuş sizin hatalarını ben çekmek zorunda değilim

bugun veya yarın ne zaman istersen bedava pizza İSTİYORUM de !

Ben hiç acımam susam koyduruyorum, susam eksik geldeğinde bile bedava pizza mı alırım direkt !

Sagol dostum cevabin icin sagol dedigin gibi kesinlikle buyuk boy bedava pizza yolluyacaklardir
  • dominosun müdürüne şikayet et merkezi ara oda olmazsa hakkını ara soınuna kadar git bu ülkede artık hak yiyen fazla olmaya başladı
  • Beyler Little Caesars icin ne diyorsunuz evlere servis yapiliyormu
  • Karşim fantazimi yapıyosun yanında telefon yokmu ara hemen sıcak sıcak geliyor. İnternet olayı olmaz. Bide sen kesin küçük biyerde yaşıyorsun büyükşehirlerde böyle bi durum yok kesin yeni açılmıştır. Ama en iyi bizza hut
  • Ankara - bilkent
    Bilkent center karsisinda oturuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaeRa

Beyler Little Caesars icin ne diyorsunuz evlere servis yapiliyormu

dominos hamurnun çıtırlığını malesef hiçbir pizzada bulamazsın dostum

hepsini denedim

Little c. dahil
  • Little Caesars 10 TLye büyük boy pizza akar
  • pizza hut kesinlikle tercih edilir ama sanırım dominos ucuz diye ordan alıyosun ama şikayet etmelisin müdürlüğe ama pizza hut her zaman daha iyidir
  • Bknz: Dominos pizzada çalıştım 2 gün işe alınırken 3 gün deneme süresi varmış yani 3 gün çalışıp çalışmanı begenmezseler ücret vermeden çıkaracakalrdı ama ben hakkımı aradım ve o 2 günün parasını aldım HAKKINIZI ARAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendpc -- 21 Ekim 2011; 13:09:19 >
  • Afedersin ama pizzamdan hamuru ile birlesik sac cikacak ve ben onu yiyecegim ve parasini odeyecegim. Oldu baska?

Gerekirse subeye gider olay cikaririm, ne demek pizzada uzun sac vardi ve yedim demek.

Sen ne bicim insansin arkadas ezik misin pisirik misin nesin, hakkini aramak hic de zor bir sey degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.