Şimdi Ara

Dominostan 5 seferdir üst üste bedava yiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ben de hep bedava yiyorum bir kere bile 30 dk'dan erken getirmediler.

Şimdi paranın getiren elemandan alındığını sanan cahiller gelir laf eder.
  • ozaman açıklada fakir fukarada sebeplensin dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madao

Yöntemi çözdüm galiba

Denemek isterim ama dominos 100 metre mesafede :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yöntemi söylesene bakalım
  • Yöntemi alalım gerçekten
  • Aynen yöntemi bi belirt hele
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Belirli bir yöntime yok dominostan belirli bir mesafe uzaktayım yola bakıyorum trafik güzelmi? güzel demekki iş çıkışı yoğun söylüyorum rahat 15dk gecikiyorlar ayrıca sabah açılır açılmaz yemeksepetinden söylerseniz +5dk gecikme süreniz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YNSMDRGL

quote:

Yöntemi çözdüm galiba

Denemek isterim ama dominos 100 metre mesafede :(

• Adam avatarındaki karakterle özdeşleşmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

Adam avatarındaki karakterle özdeşleşmiş.

/>

• quote:

Belirli bir yöntime yok dominostan belirli bir mesafe uzaktayım yola bakıyorum trafik güzelmi? güzel demekki iş çıkışı yoğun söylüyorum rahat 15dk gecikiyorlar ayrıca sabah açılır açılmaz yemeksepetinden söylerseniz +5dk gecikme süreniz var.

Benimde siparişlerim çoğu zaman beleşe geliyor adamlar her defasında adresimi arayıp soruyorlar dominos kom tr den veriyorum siparişlerimi.

Bu arada yemeksepetinden söylerseniz demişsin, 2-3 yemeksepeti girişimim oldu ondada geç getirdiler. Sorum ise şu, 30 dakika olayı yemeksepeti.com'dan siparişi verdiğin dakikadamı başlıyor yoksa dominosa ulaştıgı dakikada mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KYhain

quote:

Belirli bir yöntime yok dominostan belirli bir mesafe uzaktayım yola bakıyorum trafik güzelmi? güzel demekki iş çıkışı yoğun söylüyorum rahat 15dk gecikiyorlar ayrıca sabah açılır açılmaz yemeksepetinden söylerseniz +5dk gecikme süreniz var.

Benimde siparişlerim çoğu zaman beleşe geliyor adamlar her defasında adresimi arayıp soruyorlar dominos kom tr den veriyorum siparişlerimi.

Bu arada yemeksepetinden söylerseniz demişsin, 2-3 yemeksepeti girişimim oldu ondada geç getirdiler. Sorum ise şu, 30 dakika olayı yemeksepeti.com'dan siparişi verdiğin dakikadamı başlıyor yoksa dominosa ulaştıgı dakikada mı ?

Aynen 5 siparişin 3ünde adres sordular.
    Ayrıca verdiğin dakikadan itibaren başlıyor.Yemeksepetinin bir özelliği ise dominos.com.tr 11de yemeksepeti 10 da açıyor haliyle +10dk fırın yakma temizlik derken sipariş -10dk olarak başlıyor.Tabi sizin orda nasıl bilemem bu durum.

• başlık sakat 5 seferdir üst üste bedava yiyorsun
  • 6. geliyodu ki 5 dk kala arayıp fırın yakma sebebiyle 30dkyi iptal ettiler bende siparişi iptal ettim
  • harbiden 30 dk geçince ücretsiz veriyorlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

harbiden 30 dk geçince ücretsiz veriyorlar mı ?

Dolduğu anda bedava isterse 1 saat geciksin.
  • sizin yüzünüzden o kuryeler işten çıkartılıyor çolukları çocukları aç kalıyorlar sokakta uyuyorlar hiçmi vicdanınız yok ha hiçmi yok
  • Bizim Dominos Yakın Ya Apartmanın Altında Tüh Şansa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.