Şimdi Ara

Dominos yine geç kaldı T.T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eleman geldi ve dedi ki;Kusura bakmayın, bugün çok sıkıntılıydı.Bende önemli değil, dedim.Keşke parayı vermeseydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 25 Eylül 2012; 19:18:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sulanx

Eleman geldi ve dedi ki;Kusura bakmayın, bugün çok sıkıntılıydı.Bende önemli değil, dedim.Keşke parayı vermeseydim.

niye verdin

• quote:

Orijinalden alıntı: sulanx

Eleman geldi ve dedi ki;Kusura bakmayın, bugün çok sıkıntılıydı.Bende önemli değil, dedim.Keşke parayı vermeseydim.

e zaten yola çıkana kadar 30 dakika geçmek üzereymiş,kuryenin bi suçu yoktu,diyecektin ben internetten takip ediyorum pizza çok geç çıktı,para vermeyeceğim deyip pizzayı alacaktın.

• Little Caesars'da turkcell şifresine 11,90 tl büyük boy kare pizza geliyor. Hele acımasız tavuk diye bir seçim var o dehşet. 23,80 + 0.80 kuruş turkcell fiyatıyla 2 tane büyük boy kare pizza alabilirdin. Buda benim tavsiyem olsun eğer denemediysen, cidden çok lezzetli.
  • zaten %50 indirimden iki pizza almışın.dominos geç kalacaksa 30 dakikayı koymasın değil mi yani.dün pizza istedim 15 dkda geldi,zaten şube buraya yürüsen 5-6 dk.
  • Ya kurye para ceplediyse ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Ya kurye para ceplediyse ?

+1

kesin cebe atmıştır; dominos geç kalan pizza için müşteriyi arayıp "niye parasını vermediniz" demez.

kuryelere acıyıpta para vermeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Ya kurye para ceplediyse ?

+1

kesin cebe atmıştır; dominos geç kalan pizza için müşteriyi arayıp "niye parasını vermediniz" demez.

kuryelere acıyıpta para vermeyin.

Hocam ben şaka yapıyodum ama para alıp almadığına dair kağıt maıt vardır illaki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.