Şimdi Ara

Dominos pizza malzeme cimriliği.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar. 26.06.2017 tarihinde İzmir/Karabağlar şubesinden 1 adet (Bol 5li), 1 adet ( Sucuksever pizza), 1 adet (Orta favori üçlü) olmak üzere toplamda 3 adet orta boy pizza siparişi verdim. Ürün geldi bide ne görelim, basmışlar acıyı bildiğin sucuk yalandan bi kaç biber ve acıyla pizza yapmışlar. Daha önce bir çok kez bu pizzadan yedim malzeme konusunda her zaman eleştirilerde bulunsamda bu en kötüsüydü. Parasını verelim adam gibi birşey yiyelim diyoruz, adamlar malzeme cimriliği yapıyorlar.. Ucuz birşey de değil 3 adet orta pizzaya 37 tl para veriyoruz. Dominos gibi kaliteli firmanın böyle şeyler yapması çok üzücü, umarım kendisini toparlar aksi taktirde çok müşteri kaybedecektir.

Evet alttaki 2 resim arasındaki 3 farkı bulana yemek ısmarlıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karargahx -- 28 Haziran 2017; 9:55:16 >

• Hayaller hayatlar olmus hocam siz dominosla iletidime gecin belki dirf bunun icin size 3 5 tane buyuk boy pizza gondetrbilirler forumda ruzlugu kirildigi icin ramazan kolisi gonderilen arkadas bilr vardi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dominos mu kaldı. Yemeyin şöyle yerlerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoNickMan kullanıcısına yanıt
    Valla hocam pizzasında değilim adam gibi yemek istiyorum sadece o kadar. Şikayetvara falanda yazdım geri dönüş yaparlar büyük ihtimalle. Şuana kadar yediğim en berbat dominos pizzasıydı.
  • Ackzlye kullanıcısına yanıt
    Callypso pizzası baya iyi hocam. Ama farklı tadlar arama vakti geldi haklısın. Dışarıda biton pizzacı var.
  • Domino's zaten çöp bir pizzacı. Birkaç gün sonra telefona sms atıyorlar falanca şubemizden memnun kaldınız mı diye (hatta eskiden her siparişten sonra ararlardı). Sms'teki ankette gömersin şubeyi.

Bir de sanırım kampanya ile söylemişsin, Domino's'a ait olmayan şubeler böyle yapıyor genelde malzemeyi az koyuyor. Sen en iyisi müşteri hizmetlerini arayıp şikayet et.

• Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    Pizza Domino's şubesinden geldi hocam. Ben müşteri hizmetlerine de şikayet edecem ayrıca bu konuyu ilgili müdürlüklere de yollayacam reklamlar da tanıtılanın aksine ürün gelmesi bunun önüne geçilmesi gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bim pizza vs a101 pizza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya dominosda yemek mi keriz misiniz gidin dürüm yiyin dominos kadar dandik pizza yapan yok

• Pizza farklı lezzet dürüm farklı lezzet :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 110 tlden 36ya nasi dustu

• 1 senedir aynı. 2 kere bol malzemos söyledim. Mercekle malzemeleri aradmım. Şikayet ettim ama durum değişmedi. Artık dominosa tövbe gitmem.

Herhalde şirket sahipleri bunlara talimat veriyo malzemeden çalın diye.
  • Ben küçükken McDonald's'ta yaşadığım o ilk hayal kırıklığından sonra fotoğrafına göre yiyecek hakkında beklenti kasmayı bıraktım hocam

• Sağolsunlar indirimi seviyorlar.
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Dominos çalışanın bana söylediği, bize pizzaya göre malzeme gramajı veriyorlar bizde ona göre koyuyoruz. Adamlar haklı çünkü tüm şubeler aynı şekilde malzeme cimriliği yapıyor..
  • En iyisi evde yapılan pizza, hem malzemeyi bol koyuyorsun hem ne yediğini biliyorsun.

• "Dominos gibi kaliteli bir firma"

Ben de birkaç kere aldım ama, evde yapmaktan başka alternatif yok.

• Karargahx kullanıcısına yanıt
    Onu demek istemedim haklısınız ama dominos gerçekten KALİTESİZ firma yoksa ikisinin yeri farklı tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Serebrum

Ben küçükken McDonald's'ta yaşadığım o ilk hayal kırıklığından sonra fotoğrafına göre yiyecek hakkında beklenti kasmayı bıraktım hocam

Uzun zamandir konu disi'na girmiyordum gireyim dedim guldurdun hocam
  • Şimdi doyuyos olacaktı off kocaelideki şube malzemede cimrilik yapmıyor yerken ben zorlanıyorum

• Parasını hak etmeyen bi firma, eskiden iyiydi şimdi çöp. Uzun süredir hiç almadım ordan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.