Şimdi Ara

Dominion (2014) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
4.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

William kendini seçilmiş kişi olarak görüyor. Büyük ihtimalle bardaki gibi konuşa konuşa etrafına insanları çekecek.
  • 2x9

Siyahi abimiz elçi çıktı.Gabriel de triplere girdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 4 Eylül 2015; 19:38:08 >

• Mallory denen adam çıktı birde bakalım elçi veya peygamber olcak gibi bakalım ne olcak. Gabriel ise yarı sekiz toplu bir adam oldu.
  • şu diziden şu 3 hatunu çikar yüzüne bakmam heralde
  • 2x10

Lucifer geliyor.Siyahi adam emirleri Lucifer'dan alıyor büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

2x10

Ta kendisi olamaz mı peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

quote:

Orijinalden alıntı: D.

2x10

Ta kendisi olamaz mı peki ?

Olabilir tabi ki ama ben öyle düşünmüyorum.
  • 10 bölümü izledim dizi iyi gitmeye şimdi başladı.

Gabriel kötüydü şimdi kötünün kötüsü oldu amforayı serbest bıraktı sanırım melez insanlar çıkıcak ortaya generalde gitti demekki insan kısmı ağır basabiliyor melezleri. Yalnız Gabrielinde zayıf noktası michealdı bu sayede aldı. Gatesın ölmesi kötü oldu adam iyi gidiyordu. Claire yine alexe kaldı.
  • 2x11

Bu sezon şu ana kadar beğenmediğim tek bölümdü.Bu bölümde Amphora'ya bu kadar yoğunlaşmasından dolayı ara ara sıkıldım.
  • D. kullanıcısına yanıt

Herhalde benimde bölümde en dikkatimi çeken şey arikanın Poposu oldu onun dışında haybeye bir bölüm izledik gerçekten.
  • Şu diziye kötü yorum yapanları anlamıyorum
    Sanırsın herkes on numara senarist, oyuncu, yönetmen en kötüsü de eleştirmen
    1. Sezondan sonra dizi bildiğin evrim geçirdi. Harika gidiyor şu anda. The 100 gibi ikinci sezonda açıldı. Eksikleri var mı? Var; ama bu kadar da acımasız olunmaz

Lucifer'ı getirmeleri güzel oldu. Konu dağılıyordu.

• 2x12

Tahmin ettiğim gibi Lucifer siyahi abimiz değil.Lucifer'in baya güçlü olduğunu öğrendik bu bölümde 4 baş melek anca baş edebilmiş.William ne umutlarla ortaya çıkmıştı benimde beklentim vardı ama çok kolay harcandı.Haftaya sezon finali...

• Haftaya sezon finali Williamda öldü adamı bir sezon boşu boşuna yaşatıp öldürdüler. Alex ne yapcak sanırım sekiz topları kontrol etcek ne yapcaksa artık. Luciferda 3 sezona gelir herhalde.

• Tüneldeki kapı sahnesi çok saçmaydı. Kapı demir parmaklıklı ama önce eight ball'ların yıkmasını bekliyolar. Kapıdan ateş etsenize. Gram akıl yok ya.

• Clairin ölmesine üzüldüm şehrin hanımıda gitti sanırım duma artık kontrol eder gibi. Zaten diziden çıkartmak için bir oyun gibiydi Alexi nomayada aşık ettiler. Sondaki olayda sanırım noma kanatlarını geri kazanmak adına luciferdan yardım istedi alexide onun yanına götürcek sanırım iyileştircek onu.

Sonunda kurtulduk gabriel ile michealın savaşı 2 sezondur sürüyordu artık 3 sezonda beraber takılırlar Lucifer baş düşman olcak gibi.
  • Sezon finali...Dizi bana göre 2.sezonda seviyesini yukarı çekti gidişata bakarsak 3.sezonda daha da yukarı çekecek.

Bence doyurucu bir sezon finali oldu.Claire'in ölmesi iyi oldu dizi romantizmden sıyrılır.David yine ölmedi adam 9 canlı Noma kanatları için bizimkileri sattı.Beyaz kanatın ne farkı var acaba siyah kanada göre 3.sezonda açıklarlar diye tahmin ediyorum.Şu son bölümden anladığım kadarıyla 3.sezonda Noma ölecek kafamdaki senaryoda Lucifer, Alex'i öldürmek üzereyken Noma kendini feda eder bu düşünceyi sezon finalindeki flashback den çıkardım. 3.sezon Lucifer üzerinden işlenecek daha hareketli olacaktır iyi de olacağını düşünüyorum.Gabriel ve Michael'ın beraber savaşacak olmaları da ilginç olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 3 Ekim 2015; 3:27:04 >

• Dizi inanılmaz şekilde açıldı.

Keşke aynı şans Dracula ve Constantine gibi NBC yapımlarına verilseydi.

Michael ve Gabriel 'ın Sodom ve Gomore sahneleri süperdi.

• Filmi güzeldi de ilk sezonu 6. bölüme kadar filan izlemiştim. Buradaki yorumlardan sonra tekrar başlayacağım
  • Suana kadar izledigim en iyi bolumuydu

• Yeni bitirdim, direk buraya koştum Belki birileri yorumları ile aydınlatabilir diye ama senaryolar güçlü değil. Doğrusu Claire'nin diziden çıkmasına sevindim. Alex'in tünelde eight ball'ları iyileştirdiği yer çok ama çok daha iyi çekilebilirdi, çocukça kalmış Lucifer'ın sahnesi harikaydı. Neden bilmiyorum ama bizim iki kafadardansa, ne kadar kötü olursa olsun Luci adamım olacak benim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.