Şimdi Ara

Dominion (2014) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
4.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok kötü falan değil arkadaşlar 1-2 bölüm izleyip yorum yapmış.Şu an 7 bölümü var ilk 2 bölüm biraz vasat olabilir ama ilerisi çok kaliteli olacağına inanıyorum senaryosuda çok güzel.Herkesin izlemesi gerekiyor.

Bide michael çok cool ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: PavillionZ

Çok kötü falan değil arkadaşlar 1-2 bölüm izleyip yorum yapmış.Şu an 7 bölümü var ilk 2 bölüm biraz vasat olabilir ama ilerisi çok kaliteli olacağına inanıyorum senaryosuda çok güzel.Herkesin izlemesi gerekiyor.

Bide michael çok cool ^^

Bende başta öyle zannettim tüm bölümleri izledim ve dizi vasat hala düzelme yok hatta sürekli kötüye gidiyor.
  • Ya ben neden kimsenin beğenmediği dizileri beğenip duruyorum. Sonra iptal oluyorlar :( Bence güzel bir dizi. Tom Wisdom çok iyi.

@M-A-R-S
    Sen içinde melekler olduğu için beğenememişsin.
  • :) yok sarmadı..belki birara tekrar izlemyi denerim..
  • Dediğiniz gibi tutmadı arkadaşlar final bölümü geldi :( Buna tek üzülen benim heralde :)
  • Her ne kadar Legion'dan uyarlama da olsa konusu itibariyle iyiydi ama ağır klişeydi dizi 2. sezonu görmesi sürpriz olurdu.
  • @pavillionz öyle olması planlanmış olabilir.
    Edit:Final mi sezon finali mi?

Final bölümünün çevirisini neden yapmadı elektronos :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smilingmoon.x -- 10 Ağustos 2014; 21:19:03 >
  • Heralde Sezon Finali ve Final olup olmadığı daha belli olmadı, ama tahminim dizi burda bitmiştir.
  • Diğer yaz dizilerine göre iyiydi bence. Iptal olursa üzülürüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon finaliymi? arkada?lar ama öbür sezon ne zaman bilmiyorum
  • Finalmiş. İzlerken altta yazıyor. Finali spoiler

Resmen film/dizi için açık kapı bırakmışlar. Alex'in çocuğu devralabilir belki. Umarım devam eder.
  • Aslında dizi Fena değil ama konu ve senaryodan kayıp bence. Mantık hataları çok var dizide.

Alex denen çocuk secilmiş bir çocuk dünyayı kurtarcak hikaye bunun ve Mikaelin üzerinden gidiyor. Burdaki olay çok farklı bir kere meleklerin o hali ne şeytan gibi.. Ayrıca melekler o kanatlarını niye hep açmıyor madem kanatların var aç kanatlarını ölme.

Şu isimler ne 8 top. Sırf roxanne Mckee için izledim desem yeridir kıyamet filminden alınmış ama filmi daha iyiydi bana göre. Uriel denen kadın var Cambaz gibi daldan dala atlıyor kadın karakterler iyi rol yapıyor hakkını yememek lazım. Claire Riesen daha önce Korku kapanı 5de vardı çok tatlı ve sempatik bir oyuncu.

Sonundaki olaylar çok saçma hadi kadını öldürdün beccayı daha sonradan niye çıldırıyon anlamış değilim. Micheal denen karakter. Raphael yoktu birde ben göremedim.Bu arada spartacus reklamlarını anlamadım. Obitti çoktan ama reklamları ve altta yazıları geçiyor onu anlamaadım.

Sonunda açık kapı bırakıyorlar fakat dizi bittimi kaldımı belli değil.Açıklamada yapılmadı inşallah devam eder belki 2 sezonda daha iyi bir sezon olur.

• Dizi 2. sezon onayı almış. İptal edildi sanıyordum.
  • Diziyi duydum nasıl güzelmi son durum ne araştıramadım henüz :D
  • Dizinin akıbeti hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni Hayat Belgesi

Dizinin akıbeti hakkında bilgisi olan var mı?

2. sezon onayı almış işte.
  • Teşekkürler. Dikkat etmemiştim. Devam edip sezonu tamamlayabilirim öyleyse.
  • Ne oldu bu dizi
  • Fallen diye bir mini dizi vardı, bu da ona benzer birşey galiba.
  • Dikkat ediyorum forumda insanlar vasat kelimesini kötü, değersiz, ortalamanın altında gibi anlamlarda kullanıyorlar.

Arkadaşlar vasat ortalama demektir. Fena değil anlamındadır. Ben de bazen bu hataya düşüyorum ama dikkat etmek gerekli diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.