Bildirim
Domain ve Host satın aldım ama ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ara adamlari -
quote:
Orijinalden alıntı: Er.Ralp
ara adamlari
direk mailde belirtilmesi mi gerekiyordu ? -
ben genelde telefondan hallediyorum da o yuzden bilemicem -
Böbrek.avi -
quote:
Orijinalden alıntı: Bay Şizofren
Böbrek.avi
Yaşın kaç çocuğum,her konunun altına aynı şeyleri yazıp ne zevk alıyorsunuz merak ediyorum, son günlerde forumun yaş ortalaması ve akıl ortalaması iyice düştü .
edit,
Kardeşim sen nereden aldın domain ile hostu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanjugunduz -- 3 Nisan 2012; 22:04:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tanjugunduz
quote:
Böbrek.avi
Yaşın kaç çocuğum,her konunun altına aynı şeyleri yazıp ne zevk alıyorsunuz merak ediyorum, son günlerde forumun yaş ortalaması ve akıl ortalaması iyice düştü .
edit,
Büyüksün baba. -
quote:
quote:
Böbrek.avi
edit,
domainsitesi.com adresinden satın aldım...
şu elemanla da yüz göz olmaya değmez, belli kişilik sorunları var. -
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
quote:
quote:
Böbrek.avi
edit,
şu elemanla da yüz göz olmaya değmez, belli kişilik sorunları var.
Keşke isim tescil yada godady den alsaydın be kardeşim bu arada o arkadaş sana uyuz olup şikayet ederse 15 gün banı yersin dikkatli olmalısın forum kurallarını bir gözden geçirsen iyi edersin
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Böbrek.avi
edit,
şu elemanla da yüz göz olmaya değmez, belli kişilik sorunları var.
Keşke isim tescil yada godady den alsaydın be kardeşim bu arada o arkadaş sana uyuz olup şikayet ederse 15 gün banı yersin dikkatli olmalısın forum kurallarını bir gözden geçirsen iyi edersin
anladım hocam, dolandırılma ihtimalim var mı acaba ? sitede dolaştım güvenli gibi duruyor, daha önce oradan domain falan alanlarda olmuş ?
-
agam domaine kullanıcı adı şifre isteyen ilk seni görüyorum. hangi hesapla aldıysan o hesapla kontrol edersin siteden. -
musteri panelini biraz karistir mutlaka bir seyler bulursun -
Mail at, mail cevap vermezlerse aramanı tavsiye ederim. Domainsitesi güvenilir firmadır. Adamlar 12 senedir bu işin içindeler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Laugh
agam domaine kullanıcı adı şifre isteyen ilk seni görüyorum. hangi hesapla aldıysan o hesapla kontrol edersin siteden.
hocam hesapla almadım ki, direk sepete atıp oradan satın aldım. -
Kaynagindan alsaydin iyiydi(bkz:GoDaddy) -
quote:
quote:
agam domaine kullanıcı adı şifre isteyen ilk seni görüyorum. hangi hesapla aldıysan o hesapla kontrol edersin siteden.
hocam hesapla almadım ki, direk sepete atıp oradan satın aldım.
Sanırım şifre mailine gelecek.https://www.hesapyonetim.com/ (Hesap Yönetim Paneli) kısmından domain alırken kayıt ettirdiğin T.C no. ile gönderilen şifre ile giriş yapacaksın. Eğer mail de şifre yoksa ticket atabilirsin ilgilenirler.
-
aldığım alan adı hala herkese açık alınabilir duruyor birde. -
quote:
Orijinalden alıntı: Iron Hide
quote:
quote:
hocam hesapla almadım ki, direk sepete atıp oradan satın aldım.
Sanırım şifre mailine gelecek.https://www.hesapyonetim.com/ (Hesap Yönetim Paneli) kısmından domain alırken kayıt ettirdiğin T.C no. ile gönderilen şifre ile giriş yapacaksın. Eğer mail de şifre yoksa ticket atabilirsin ilgilenirler.
evet o verdiğiniz linke girmiştim, parolam olmadığı için giriş yapamadım, heralde onu sonradan atacaklar. ben bi mail attım onlara az önce.
-
isimtescil'den alsaydın keşke uzun süre ora ile çalıştım gayet güzel hizmet uygun fiyatları vardı uzun zamandır web işlerinden uzağım şimdi ne alemdeler bilemicem -
Korkma hocam ya meşgul olabilirler, 20-30 TL için riske girmezler. Alırlar, 1-2 gün sürebilir. Daha önce bende bu işi yapıyordum, o kadar yoğun oluyorduki 3 gün bekleyenler dahi oluyordu.
Benzer içerikler
- oldboy konusu
- bilek güreşinde bilek bükülür mü
- ataşehir örnek mahallesi nasıl bir yer
- iskansız ev alınır mı
- süt içtikten sonra balık yenir mi
- ets2 türkiye haritası
- elektrikli bebek arabası
- çay bardağı emojisi
- telegram indirim kanalları
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X