Şimdi Ara

Domain ve Host satın aldım ama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • domainsitesi.com dan aldım, ödemeyi yaptım. Sonra mail geldi ödeme yapıldığına dair. Aldıgım domaine ait kullanıcı adı şifre v.b gönderilmedi. Acaba beklemem mi gerekiyor ?

Birde aldığım alan adı şu an hala alınabilir gözüküyor ?

• ara adamlari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

ara adamlari

direk mailde belirtilmesi mi gerekiyordu ?
  • ben genelde telefondan hallediyorum da o yuzden bilemicem
  • Böbrek.avi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Şizofren

Böbrek.avi

Yaşın kaç çocuğum,her konunun altına aynı şeyleri yazıp ne zevk alıyorsunuz merak ediyorum, son günlerde forumun yaş ortalaması ve akıl ortalaması iyice düştü .

edit,

Kardeşim sen nereden aldın domain ile hostu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanjugunduz -- 3 Nisan 2012; 22:04:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanjugunduz

quote:

Böbrek.avi

Yaşın kaç çocuğum,her konunun altına aynı şeyleri yazıp ne zevk alıyorsunuz merak ediyorum, son günlerde forumun yaş ortalaması ve akıl ortalaması iyice düştü .

edit,

Büyüksün baba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Domain ve Host tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Böbrek.avi

edit,

domainsitesi.com adresinden satın aldım...

şu elemanla da yüz göz olmaya değmez, belli kişilik sorunları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

quote:

quote:

Böbrek.avi

edit,

Keşke isim tescil yada godady den alsaydın be kardeşim bu arada o arkadaş sana uyuz olup şikayet ederse 15 gün banı yersin dikkatli olmalısın forum kurallarını bir gözden geçirsen iyi edersin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Böbrek.avi

edit,

Keşke isim tescil yada godady den alsaydın be kardeşim bu arada o arkadaş sana uyuz olup şikayet ederse 15 gün banı yersin dikkatli olmalısın forum kurallarını bir gözden geçirsen iyi edersin

anladım hocam, dolandırılma ihtimalim var mı acaba ? sitede dolaştım güvenli gibi duruyor, daha önce oradan domain falan alanlarda olmuş ?

• agam domaine kullanıcı adı şifre isteyen ilk seni görüyorum. hangi hesapla aldıysan o hesapla kontrol edersin siteden.
  • musteri panelini biraz karistir mutlaka bir seyler bulursun
  • Mail at, mail cevap vermezlerse aramanı tavsiye ederim. Domainsitesi güvenilir firmadır. Adamlar 12 senedir bu işin içindeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laugh

agam domaine kullanıcı adı şifre isteyen ilk seni görüyorum. hangi hesapla aldıysan o hesapla kontrol edersin siteden.

hocam hesapla almadım ki, direk sepete atıp oradan satın aldım.
  • Kaynagindan alsaydin iyiydi(bkz:GoDaddy)
  • quote:

quote:

agam domaine kullanıcı adı şifre isteyen ilk seni görüyorum. hangi hesapla aldıysan o hesapla kontrol edersin siteden.

Sanırım şifre mailine gelecek.https://www.hesapyonetim.com/ (Hesap Yönetim Paneli) kısmından domain alırken kayıt ettirdiğin T.C no. ile gönderilen şifre ile giriş yapacaksın. Eğer mail de şifre yoksa ticket atabilirsin ilgilenirler.

• aldığım alan adı hala herkese açık alınabilir duruyor birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Hide

quote:

quote:

Sanırım şifre mailine gelecek.https://www.hesapyonetim.com/ (Hesap Yönetim Paneli) kısmından domain alırken kayıt ettirdiğin T.C no. ile gönderilen şifre ile giriş yapacaksın. Eğer mail de şifre yoksa ticket atabilirsin ilgilenirler.

evet o verdiğiniz linke girmiştim, parolam olmadığı için giriş yapamadım, heralde onu sonradan atacaklar. ben bi mail attım onlara az önce.

• isimtescil'den alsaydın keşke uzun süre ora ile çalıştım gayet güzel hizmet uygun fiyatları vardı uzun zamandır web işlerinden uzağım şimdi ne alemdeler bilemicem
  • Korkma hocam ya meşgul olabilirler, 20-30 TL için riske girmezler. Alırlar, 1-2 gün sürebilir. Daha önce bende bu işi yapıyordum, o kadar yoğun oluyorduki 3 gün bekleyenler dahi oluyordu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.