Şimdi Ara

Domain Kayıt Hakkında Birkaç Soru ??? Önemli...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar domain kayıt hakkında birkaç benm için önemli soru sormak istiyorum bilgisi olan arkadaslarımın bildiklerini paylasmalarını bekliyorum ..

Soru1:Domain kayıt ettirdikten hemen sonra anında sizin olabiliyor mu?bir sure gecmesi gerekir mi?
    Soru2:Siz basvurduktan sonra domainin baskasının adına kayıt ettirilmesi olasılıgı varmıdır yani büyük firmaların ezici parasal gücünden bahsediyorum?
    Soru3:Kayıt ettirdigimiz domain in bize verilen sanırım DNS lerini bir hosta yönlendirme işlemi hosting firması tarafındamı yoksa bizmi yapıyoruz?
    Soru4: Son olarak online olarak kredi kartıyla domain almanın riskleri var mıdır?(kredi kartı dısında)

yukarıda belirritigm sorular hakkında bilgisi olan arkadaslarıma simdiden tesekkür ediyorum iyi forumlar..[:'(]

• 1. mesai saatleri içinde ödeme yapar isen anında hesabina geçer.. tabi bu benim çalıstığım firmada diğerleri hakkında bilgi sahibi değilim.

2. ezici parasal güç v.s bu gibi bir şeyin olması mümkün değil.

3. dnsleri sen değiştiriyorsun..

4. bu aslında domaini aldığın yerle alakalı bir şey.. güvenilir yerlerden alırsan sorun olacaığını sanmıyorum ve hiç rastlamadim böyle bir soruna.

domain alman için isimtescil.neti önerebilirim ;)
  • 1 ) Online hizmet aldığın firmalarda anında yayına geçecektir.

2) büyük parasal gücün dışında en önemli nokta marka tescildir. bu konuda çok canım yandı. dikkatli olmak lazım( firma domaini alınacaksa)

3) domain ve hostingi aynı firmadan alırsan, dns vs. tüm ayarlar yapılmış olaark sana teslim edilecektir.

4) kredi kartıyla alış verişte hiçbir problem yaşamazsın( aldığın firmaya bağlı olarak)

Size şöyle bir yardımım olabilir. aradığınız hosting boyutunu içeren bir pm gönderirseniz size doman hediye li paketlerden birini uyarlarız. Eft yada Havale ile ödeme yaptığınız anda ad hosting ve domaininizi aktif halde teslim ederiz.

ilgilenirseniz pm yada destek@mence.net e mail bekliyorum.

iyi günler
  • tesekkürler arkadaslar ilginiz için ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.