Şimdi Ara

domain hosting var ama site yok kod eklemem lazım bilgim yok nasıl eklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • domain ve hosting im var ama ortada site yok bir bilet firmasının bilet satış kodunu siteme eklicem bunu nasıl yapıcam yardım edermisiniz yada yardım edicek yapabilcek bir arkadaş varmı yardım eden arkadaşa 2 adet domain vericem bilet ve oyun domaini net .com 1 yıl süreli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leef1616 -- 26 Temmuz 2013; 18:39:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: leef1616

domain ve hosting im var ama ortada site yok bir bilet firmasının bilet satış kodunu siteme eklicem bunu nasıl yapıcam yardım edermisiniz yada yardım edicek yapabilcek bir arkadaş varmı yardım eden arkadaşa 2 adet domain vericem bilet ve oyun domaini net .com 1 yıl süreli

Önce bir site kurun sonra istediğiniz yere bu kodu yapıştırın. Eğer bilet satış sitesi filan yapacaksanız o ayrı birkonu tabi. Tam olarak nasıl bir site olacağını ve site linkini yazın yardımcı oluruz
  • quote:

domain ve hosting im var ama ortada site yok bir bilet firmasının bilet satış kodunu siteme eklicem bunu nasıl yapıcam yardım edermisiniz yada yardım edicek yapabilcek bir arkadaş varmı yardım eden arkadaşa 2 adet domain vericem bilet ve oyun domaini net .com 1 yıl süreli

hocam bilet satmak istiyorsanız buyrun size ücretsiz bir sistemhttp://www.interbilet.com/
    sadece alan adınız ile başvurmanız yeterlidir
  • alan adı varda alan adıma siteyi sizmi kuruyorsunuz vergi levhası vs gerekiyomu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leef1616 -- 28 Temmuz 2013; 4:04:49 >
  • quote:

alan adı varda alan adıma siteyi sizmi kuruyorsunuz vergi levhası vs gerekiyomu ?

sistem benim değil arkadaşım siteyi incelerseniz orada başvur var istediğiniz temayı seçip başvura tıklayın
    mail adresinize kullanıcı adı şifrenizi göndereceklerdir arkadaşım

Başvuru için :http://www.interbilet.com/basvuru.php
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.