Şimdi Ara

domain adresini hangi hosting şirketinden alındığını bulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili arkadaşlar yıllar önce aldığım bir domain adresini kapatmak istiyorum nedeni her sene kredi kartımdan domain kirası olarak 45 dolar alınması yalnız hangi hosting firmasından domain adresini aldığımı hatırlamıyorum bu hosting firmasını nasıl bulabilirim veya ne yapmam lazım domain adresinin alındığı hosting firması yurtdışı kredi kartı hesap özetinde yahoo yanında aldığım domain adresi yazıyor şimdiden arkadaşlar teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasans -- 20 Ekim 2008; 20:56:22 >

• muhtemelen yahoo dan alınmıştır.
    domain adını pm atın sizin için araştırayım.

Not: yahoo dan alındıysa; ben 1 yıl daha parama kıyayım dedim ve yahoodan domainimi farklı bir yer taşıdım. oradan daha ucuza uzatıyorum. önerebileceğim bir yöntem

iyi günler
  • whois diye google da arat çıkar.

edit : yardımda bulunayım.

http://www.whois.sc/

şurdan domain adını yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekodz -- 20 Ekim 2008; 22:44:39 >
  • arkadaşlar domain yahoodan alınmıs domain adresiwww.acibiber.net teşekkürler
  • Arkadaşlar bana da yardımcı olabilir misiniz? apiramit com nerede olduğunu bulamıyorum bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rella

Arkadaşlar bana da yardımcı olabilir misiniz? apiramit com nerede olduğunu bulamıyorum bir türlü.

Merhaba;

Aslında yukarıda arkadaşlar anlatmışlar nasıl bakılacağına ancak biz yöne de söylemek istemekteyiz, REG2C.COM isimli firma tescil etmiş görünmekte,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net
  • Cevabınız için teşekkürler. Türk ticaret denen firmadaymış. Hiç sevmem kendilerini bu arada... Tekrar teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Domain ve Host tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.