Şimdi Ara

Dolumcularin tavsiyesi, Canon MG 5350 vs Epson XP 700 (Canon MG 6350 alındı) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
14
Favori
35.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: chips

Dikkat edin, aliexpress te bazen sadece siyah yazan kafa satıyorlar. Bunu zaten açıklamada belirtirler, gözden kaçırmayın.
    Bu arada geçmiş olsun.
    Bende kafa sorunu yaşadım ama Allah'a şükür garanti kapsamında çözmek nasip oldu. Tıkanıklık sebebini murekkebe bağladım, tabi ne kadar doğru teşhis bilemem. Tıkanıklık ve kafa değişimi sonrası cesscessor a geçtim, şu an iyi gidiyor, maşallah.

Ben zaten cescesor kullanıyordum tıkanıklık değil benim sorunum arada bir b200 hatası veriyordu kapa aç kapa aç düzeliyor du sonra sıkıntısız süper kalite foto baskısı alıyordum geçenlerde hepten gitti servis 195 tl istedi birde başka bir parça var ne olduğunu bulamadım servisten gelsin yazıcı elim bollaşınca baskı kafası nı alıp denerim olurmu olmazmı diye. Güzelim yazıcı çöp olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OCP mürekkepler için distribütör firmanın e-ticaret sitesihttp://www.sarfet.com/
  • Eveeet sonunda bizim Pixma nazara geldi galiba.
    Siyah kartuş tanımıyor hatası veriyor. 1660 destek kodu yazıyor. Elimde başka bir kartuş daha var onda da aynı hatayı veriyor. Temas noktalarını sildim, kafayı çıkarttım onun da temas noktalarını sildim ama kar etmedi. Var mı yaşayıp çözebilen?
  • chips kullanıcısına yanıt
    Benim de kolay dolum siyah kartuşu tanımayı bıraktı, sildim falan ama ne fayda, orijinali takınca tanıdı

• IroNLizard kullanıcısına yanıt
    Allah'a şükür çalıştı. Mesajımdan sonra bir iki daha sildim taktım çıkardım, şu an tamam. Ama bir daha çıkarmaya korkuyorum.
    Bu arada orjinal kartuş bendekiler.
  • İmdat MG6350 yazıcım çalışmıyor.
    1 ay önce 1405 kodu ile "yazıcı kafası uygun değil" gibisinden bir hata verdi. Yazıcı kafasını çıkardım bağlantı noktalarını sildim ama nafile.
    Sizce sorun nerde olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atisaca283

quote:

Dikkat edin, aliexpress te bazen sadece siyah yazan kafa satıyorlar. Bunu zaten açıklamada belirtirler, gözden kaçırmayın.
    Bu arada geçmiş olsun.
    Bende kafa sorunu yaşadım ama Allah'a şükür garanti kapsamında çözmek nasip oldu. Tıkanıklık sebebini murekkebe bağladım, tabi ne kadar doğru teşhis bilemem. Tıkanıklık ve kafa değişimi sonrası cesscessor a geçtim, şu an iyi gidiyor, maşallah.

Ben zaten cescesor kullanıyordum tıkanıklık değil benim sorunum arada bir b200 hatası veriyordu kapa aç kapa aç düzeliyor du sonra sıkıntısız süper kalite foto baskısı alıyordum geçenlerde hepten gitti servis 195 tl istedi birde başka bir parça var ne olduğunu bulamadım servisten gelsin yazıcı elim bollaşınca baskı kafası nı alıp denerim olurmu olmazmı diye. Güzelim yazıcı çöp olacak.

Naptınız bu konuyu?
    Bizim yazıcı 1 ay önce 1405 kodu ile "yazıcı kafası uygun değil" gibisinden bir hata verdi. Yazıcı kafasını çıkardım bağlantı noktalarını sildim ama nafile. O yüzden sizden gelecek detaylar önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: idoer

yok maalesef bulamadım. yazıcı evde bekliyor belki çözüm blan vardır diye.

Sizde SON durum nedir?
  • Servisi aradığımda 1403 hatası için tek çözümün yazıcı kafası değişimi olduğunu söylediler. 310 TL + KDV imiş. Ama kafa nın arızası konusunda şüpheliyim. Yazıcısı çalışan var ise, kargo ile yazıcı kafasını göndereyim ve kendi, cihazında test etsin diye düşünüyorum. Yada buna benzer şikayet olanlar ile test için kafaları değiştirip deneyebiliriz. Eğer gerçekten kafa sorunu var ise, yurt dışından daha ucuza tedarik edebiliriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atisaca283

quote:

Bu arada geçmiş olsun.

Naptınız bu konuyu?
    Bizim yazıcı 1 ay önce 1405 kodu ile "yazıcı kafası uygun değil" gibisinden bir hata verdi. Yazıcı kafasını çıkardım bağlantı noktalarını sildim ama nafile. O yüzden sizden gelecek detaylar önemli.

Mesajınızı epey geç gördüm kusura bakmayın. Yazıcıyı servise göndermiştim fatura fiyatı 300 tl olan yazıcıya 350 yl masraf çıktı bende yaptırmadım yeni baskı kafası da almadım yazıcı çöp oldu tavan arasında yatıyor. Yazıcı fiyatları çok uçtu. İlerde belki alırım yine şimdilik öyle bir planım yok. Mg7150 olsa iyi olurdu elimde epeyce mürekkep var yinede

• atisaca283 A kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkür ederim.
    Sizinle güçlerimiz birleştirsek olur mu? Şöyleki:
    Servisi arayıp hata kodunu verince tereddütsüz yazıcı kafası arızası dedi ve 300+KDV fiyat verdi. Yazıcı kafasından olduğuna emin olsam, yurt dışı sitelerinden çok daha ucuza alıcam. Ama yurtdışındaki forumlardan bu hata için elektronik aksam arızasından bahsediliyor. Kafa arızası olup olmadığından emin olmak için ben size yazıcının kafasını göndersem, kendi yazıcınıza takıp deneseniz. Yada kolayınıza giderse size bana gönderseniz ben denesem.
    Böylece ikimiz de arızaları tespit edip, servisin verdiğinden daha düşük rakamlara yazıcıları işler hale getirebiliriz.
  • Kafayı deniyebildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLORYA77

Kafayı deniyebildiniz mi?
    Maalesef. O güzel yazıcı boşta yatıyor.
    Buradan yazıcısında arıza olan birinden denemek kafayı göndermesini istemiştim ama yanıt vermedi.
    Kesin kafa arızası mı bilmediğimden yeni kafa alamıyorum.
  • Arkadaşlar bende mg 7150 yazıcı var içinde dolu şekilde kolay dolum kartuslar ile 2 senedir kutusunda duruyordu anca çıkardım kutudan kartuslarda mürekkep kalmamış tabi süngerleri sertleşmiş yazıcıya temas edilen yerler ıslak hala 5 kartustan 1 inde taninmiyor hatası veriyor. Şimdi bu yazıcı bitti mi yoksa yeniden kartuş mürekkep vs alıp masraf etmeye değer mi?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.