Şimdi Ara

Dolu Hasarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun 2007 model 1.4 sedan megan aldım araç full orjinal fakat dolu yağışından dolayı araçın tavan ve ön kaportasında dolu dan kaynaklı iz ve çökükler var

derin değil ama araba siyah olduğundan bariz belli oluyor ,canımı sıkıyor.

Kaporta ustası 250 tl ye düzeltir yeniden boyarım dedi fakat araj orjinal olduğu için boya vs değişim istemiyorum.

internette baktım dolu hasarlarını vakum ile düzeltebiliyorlarmış,boyasız darbesiz ,bilgisi olan varmı nedir nasıl yapılır nerde yapılır ne kadar tutar ?

Daha da önemlisi eskisi gibi orjinal hali gibi ollur mu

yardımlarınızı rica ediyorum

• boyasız vakum yaptır arkadaşım,boya yapılmadan çok da güzel olur..
  • daha önce forumda paylaşılmıştı.Bi bakın bence.Fiyatıda ucuz değildi ama.
  • Ataturk oto sanayi mtc vardi sanirim , internetten bakin ornek fotolari var , boyasiz vakumla yaptirabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi ildesiniz?
    Vakumla düzellittirim işin ehli olan birine uygun fiyata yapıyorlar zaten,en güzeli orjinalliğin bozuluyor.
    Geçmiş olsun.
  • boyamak derken boyayı soyup şu kaynak makinasına benzeyen aletle kaportanımı delrieceksin bide üzerine para vereceksin sakın böyle ufak bir şey için boyanı kazıtma satarken problem çıkar
  • cevaplar için teşekkür ederim bende sizin gibi düşünüyorum ,sonucta ciddi birşey yok sadece görsellik içinde aracın orjinalliğini bozmam ,

dediğiniz gibi tek seçenek vakum duruyor ,acaba yaptıran veya gören oldumu aranızda ,orjinali gibi oluyormu ,tahmini ne kadara mal olur ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burda arkadaş halletmiş ama İzmir,istersen linki incele gene,
    http://forum.donanimhaber.com/m_59119987/mpage_1/f_/key_gocuk+giderme//tm.htm#60648010
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserkaan

Burda arkadaş halletmiş ama İzmir,istersen linki incele gene,
    http://forum.donanimhaber.com/m_59119987/mpage_1/f_/key_gocuk+giderme//tm.htm#60648010

gerçekkten güzel işçilikmiş ,

cvp için teşekkürler sanırım bende vakum yaptırcağım
  • Sanırım en sağlıklı çözüm bu,
    ayrıca kaskon varsa AutoKing de kaskoyu bozmadan gözçük düzeltme işlemini vakum ile yapıyor.Bilgin olsun..
  • quote:

Sanırım en sağlıklı çözüm bu,
    ayrıca kaskon varsa AutoKing de kaskoyu bozmadan gözçük düzeltme işlemini vakum ile yapıyor.Bilgin olsun..

tahmini fiyat ne kadar acaba ? bilginiz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

Sanırım en sağlıklı çözüm bu,

tahmini fiyat ne kadar acaba ? bilginiz varmı

Kaskodan 5x10Cm e kadar yanlış hatırlamıyorsam,
    kaskon yoksa çok fazla masraf çıkaracaklarını sanmıyorum,çünkü dolu hasarı sonuçta küçük çaplı,şahsi fikrim 150-200 Tl arasıdır.Tabiki pazarlık kabiliyetinede bağlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.