Şimdi Ara

Dolmuşa binmek için 2 lira isteyen tipler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yok demekten bıktım herife artık gözlerimin içine bakıyor bunlara ne diyeyim

• Yok de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkart ver eline

edit: 2 lirayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertolozzi -- 21 Nisan 2014; 0:43:56 >
  • Çıkar vur masaya.

Edit : 2 lirayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 21 Nisan 2014; 0:45:05 >
  • Benden ehliyet için 80kuruş isteyen vardı
  • çıkartıp kafasına vur.

Edit: 2 lirayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Hagen -- 21 Nisan 2014; 0:56:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Benden ehliyet için 80kuruş isteyen vardı

o ayrı bi boyuttur hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • minibus verim de egilsin ver minibusu ver minibus
    edit:erkek isterse 2 tl ver yolla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mianfei -- 21 Nisan 2014; 0:59:09 >
  • sürekli geliyorlar.aylar önce bir tanesi geldi diyor abi 1 liran var mı,yok dedim nasıl yok 1 lira ya diyor.bak 10 lira versen kabul etmem sadece 1 lira diyor vermedim gitti.bir gün bıçaklanacaz ama Allah korusun kötülerden bizleri.bir de abi bir sigaran varsa verir misinciler var.tiksiniyorum artık insanlardan.
  • aynen ya. Korka korka yok diyorum adamın tersine gelsek saplasa bıçagı bide onunla ugraş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ya günümüzdeki tinerciler bıçakla uğraşmıyor artık direk döner bıçağı :D

• Yumrukla içeriye kaç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Benden ehliyet için 80kuruş isteyen vardı

nirvanaya ulaşmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben genelde vermem ama geçen arkadaş çocuğun birine 1 lira verdi.

Bide ellerinde mendil falan oluyor onu satmaya çalışıyorlar.Onlara iyice ayar oluyorum arkadaş almıyorum hala ısrar ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Ben genelde vermem ama geçen arkadaş çocuğun birine 1 lira verdi.

Bide ellerinde mendil falan oluyor onu satmaya çalışıyorlar.Onlara iyice ayar oluyorum arkadaş almıyorum hala ısrar ediyorlar.

Benim cuma vakti telefonu istedi bi yeri arayacakmis herkes namazda yolda pek kimse de yok kendi numarasini felan vermeye kalkti sonra da caktim olayi vermedim bunlar bi inlik dusunuyor

• Dilencilere yada el acmis bir insana para veririm beni kandirabilmisse yada samimi gelmisse veririm.Cunku o verdigim 2-3 lira benim isime yaramiyor yada beni kurtarmiyor ama belki onun isini gorebilir gercekten ihtiyaci varsa he yalansa ona yapicak bir sey yok benim amacim belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The@Thing -- 21 Nisan 2014; 2:23:35 >
  • 2 lira isteyen tiplere arkadaşlarınızla bir yere kıstırıp dersini verin acımayın
  • Arkadaslarla sahilde yururken kizin teki onumuzu kesti durduk kivira kivira bi ileri bi geri ilkokulda siir okuyan talebeler gibi sigaraaniiz vaar miii dedi benim kusasim geldi oyle tiksindim yok dedim iyi be hmff dedi gitti..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Arkadaslarla sahilde yururken kizin teki onumuzu kesti durduk kivira kivira bi ileri bi geri ilkokulda siir okuyan talebeler gibi sigaraaniiz vaar miii dedi benim kusasim geldi oyle tiksindim yok dedim iyi be hmff dedi gitti..

bence kız senin cazibene dayanamayıp seninle tanışmak için sormuştur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.