Şimdi Ara

dolmuş durdurma teknikleri (lütfen yardım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
1
Favori
4.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu arada dh deki dolmuş şöförleri eğer birlik olup bana bir şaka yapıyorsanız kesin artık şunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen benimde başıma geliyodu bu olay. herif beni görünce aragaz çekip vitesi 2 den 3 e atıyodu
  • Geçenlerde elimi kaldırdım durmadı 50 metre ötedeki kızı aldı şerefsiz anasına öyle bi sövdüm ki..

Çok başıma geldi 3 minibüs hiç biri durmadı şerefsizler bomboştu. Sonra dolu bir tanesine binmek zorunda kaldım. Bir gün boş olsa bile ana..... diye bağıracam durup geri geri gelecek kavgayı başlatıcam en sonunda.
  • Önce bunu yap sonra baş parmağını yavaşça orta parmağınla işaret parmağın arasına nazikçe sok.Bu dolmuş şoföründe hafif bir şok yaratacak ve şoför duracaktır ama dikkat et böbreklere
  • benim binmek istediğim bütün dolmuşlar şuana kadar durmuştur hatta sigaramdan son 2-3 duman almamı bile beklemiştir lakin bazen durduruyorum bi bakıyorum içi dolu turşucuk binmem ben buna diye bağrıyorum yavaşça kapısını kapatıp gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3CH4N1C

Önce bunu yap sonra baş parmağını yavaşça orta parmağınla işaret parmağın arasına nazikçe sok.Bu dolmuş şoföründe hafif bir şok yaratacak ve şoför duracaktır ama dikkat et böbreklere

saolun deniycem

• Dolmuşa taş at ve durdur ama okula götürmez sana söyleyeyim.
  • Elini Cüzdanına götür
  • quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

quote:

Orijinalden alıntı: Slippery one Sabun

Ağır asosyal alert

asosyallikle ne alakası var minibüscüler aha bu adam sosyal buna alıyım, yok lan bu sosyal değil bunu almıyım diyemi geziyorlar.

ters düşünmüşsün.biraz düşünsen anlarsın
  • Tekerleklere sık
  • Bu gün ilk denememde durdurdum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.