Şimdi Ara

DOLİA E 711 ÇİFT HATLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
15.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ÖZELLİKLER
    * ÇİFT HAT AYNI ANDA AKTİF
    * 100 E YAKIN TV KANALI
    * FM RADYO (KULAKLIK OLMADANDA AKTİF)
    *HAREKETLİ SENSÖR ÖZELLİĞİ SAYESİNDE CAĞRI GELDİGİ ZAMAN TERS CEVİR SESSİZ ---SALLAYINCA-MP3 DEGİŞİYOR--SALLAYINCA TEMA DEGİŞİYOR--
    * ÇİFT KAMERA
    *VE DİGER TÜM STANDART ÖZELLİKLER.

KUTU İÇERİGİ
    * KULLANIM KLAVUZU
    *GARANTİ BELGESİ
    * 1 ADET DOLİA E711
    *2 ADET BATARYA
    *SARJ ALETİ
    *USB KABLO
    *1 ADET ARAÇ SARJ ALETİ
    *1 ADET KULAKLIK
    *1 ADET 1GB MICRO SD HAFIZA KARTI
    *1 ADET ADINIZA KESILMIS FATURA
    *ÜRÜN ORJİNAL KUTUSUNDA VE ALDIGINIZ TARIHE FATURA EDILIP GÖNDERİLECEKTİR..
    KULLANICI YORUMLARINI DİKKATE ALINIZ..
    *MP3/RADYO/MP4/WAW
    * 2 MP KAMERA
    *PARLAK EKRAN
    *BLUETOOTH VE WEP CAM OLARAK KULLANA BİLME
    * USB KABLO ILE ANINDA HIZLI VE KOLAY VERI AKTARIMI

Bu telefonu almak istiyorum önerilerinize ihtıyacım var

DOLİA E 711 ÇİFT HATLI

DOLİA E 711 ÇİFT HATLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnr980 -- 14 Nisan 2009; 11:32:45 >

• Çin malı cihazlara itimat etmeyin arkadaşlar. Çabuk sorun çıkarıyorlar. Sar değerleri yüksek ve ileride imei bloklanma ihtimalleri mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Çin malı cihazlara itimat etmeyin arkadaşlar. Çabuk sorun çıkarıyorlar. Sar değerleri yüksek ve ileride imei bloklanma ihtimalleri mevcut.

aslınada dogru şüan 6300 kullanmaktayım ve çift simkartı telefon almayı dusunuyorum bıraz araştırma yaptım en makül ve özlliklısı bu marka geldı
    220 tl cıvarı
    sorun çıktıgınıda soyledıler
  • Bu tür cihazlar Türkiyeye genel olarak kayıtla girmez. Burada üzerine imei yazılır. Dolayısıyla ileride cihazın clon a düşmesi olasıdır. Tabi bu her cihazda olacak diye birşey yok ama olması muhtemeldir. Ayrıca kullandıkları malzemeler çok uydurukdur. Boardları çok dandiktir. Kısa sürede arıza çıkarmaya yatkındır.

Dediğim gibi bu dediklerim bütün cihazlarda olacak diye bir şart yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Bu tür cihazlar Türkiyeye genel olarak kayıtla girmez. Burada üzerine imei yazılır. Dolayısıyla ileride cihazın clon a düşmesi olasıdır. Tabi bu her cihazda olacak diye birşey yok ama olması muhtemeldir. Ayrıca kullandıkları malzemeler çok uydurukdur. Boardları çok dandiktir. Kısa sürede arıza çıkarmaya yatkındır.

Dediğim gibi bu dediklerim bütün cihazlarda olacak diye bir şart yok

teşekkürler degerlendırecegım bilgilerınızı
  • ya şu çin malı telefonlara kullanan insanlar yorum yapsa çok daha makbule geçecek..
    ne katıyor şimdi bu "çin malı telefondan uzak dur" mantığındaki yorumlar..
    adam bilgi istiyor.. telefonu kullanan bilir dayanıklımıdır kullanışlımıdır nedir diye..

hepsini aynı kefeye koyup sar değeriymiş dayanıklılıkmış tek bir ağızdan kötülüyorsunuz.. bana çok mantıksız geliyor bu tarz tutumlar..

henüz almadım telefonu.. fakat inceleme fırsatım oldu benim.. zaten birçok telefoncuda -farklı farklı isimlerle de olsa- ürünü bulmak mümkün.. kasası sağlam gibi göründü bana.. menü nokia menüsüne çok benziyor.. şarj ve batarya da nokia uyumlu.. foto ve ses kalitesi hakkında hiçbir bilgim yok henüz.. fakat hepsi burada kişiye özel fiyatlardan bana bu ürünün digiphone marka olanına kampanya yapmış.. %18 indirim var.. -180 liraya geliyor- almayı düşünüyorum açıkçası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _XaNDeR_ -- 14 Nisan 2009; 22:43:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xander0325

ya şu çin malı telefonlara kullanan insanlar yorum yapsa çok daha makbule geçecek..
    ne katıyor şimdi bu "çin malı telefondan uzak dur" mantığındaki yorumlar..
    adam bilgi istiyor.. telefonu kullanan bilir dayanıklımıdır kullanışlımıdır nedir diye..

Arkadaşım ben Çin malı telefon hatasını 1 kere yaptım bir daha da yapmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha acık yorumlar beklıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mnr980

daha acık yorumlar beklıyorum

Arkadaşım bence bir yerde iyice incele kurcala derim. Salla değişsin yada TV gibi özellikler ilk başta çekici görünen göz boyayıcı özelliklerdir.

Yazdıklarım Çin telefonlarının genel özellikleri

- EN ÖNEMLİSİ: SAR değerleri bilinmiyor.
    - Dış görünüşe ya da metal olmasına aldanma, donanım olarak çok kalitesizler
    - İşlemcileri yavaş olduğu için kasıntılı oluyorlar. Rehberden isim bulmak bile sıkıntılı.
    - Video kaliteleri çok vasat oluyor. 3gp zaten çok kalitesiz format onda bile QVGA (Cihazın ekran çözünürlüğü) videolar takıla takıla oynuyor.
    - Vaat ettikleri özellikleri sunamıyorlar. Kameraları 2 MP yazıyor ancak VGA oluyor çoğunda. 2 MP fotoğraf çekenler ise tamamen interpolasyonla o değeri veriyor. Haliyle kamera performansı arama.
    Ya da fotoğraflarda 200 KB üzeri açamıyor çoğu mesela. Ya da rehberdeki kişiye fotoğraf özelliği koymuşlar ancak 20 KB boyut sınırı var.
    - Tema vs. yüklemeyi unut. Kişiselleştiremezsin.
    - Hoperlörden ses yüksek çıkar ancak kulaklıkla müzik çok kalitesiz olur.

Kısacası inanılmaz kullanışsız oluyorlar.

Bir de servis olayı var. Kalitesiz ürünler bunlar, ileride yüksek ihtimalli çıkacak problemlerde servisle başın ağrıyacaktır. Zira ortada bir marka yok, Marka olsaydı eğer firmalar markası zedelenmesin diye özen gösterirlerdi.
    Al İşte Örnek; AYNI TELEFONUN BAŞKA MARKASI; AY PHONE. Şimdi bu markayı (AY PHONE) basan adam sence markasının imajı zedelenmesin diye kaliteye önem verir mi? Ya da müşteri memnuniyetine önem verir mi? O yüzden de kalitesiz ürünü satar, sattıktan sonra da çekilir kenara parasını sayar. Sen şimdi aynı telefonun üzerinde Dolia ismi yazılmış olanından gönlün rahat olarak alır mısın?..
    Bazıları diyorlar SADECE MARKAYA PARA VERİLİR Mİ? Yorum sizin...

DOLİA E 711 ÇİFT HATLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 15 Nisan 2009; 1:17:25 >

• Bu arada uyarayım, bu telefon Tek İşlemcili.

Yani; A hattından görüşme yaparken, B hattını başkası ararsa B hattını arayan kişi "Aradığınız kişiye ulaşılamıyor,.........." anonsu ile karşılaşır...
  • gerçekten bilgilendim teşekkürler
    dostlar
  • Çin malı telefondan uzak dur diyerek kestirilip atılmasını çok saçma buluyorum. Piyasada satılan telefonların zaten %90'ı çin malı(Iphone, Samsung, LG, Sony Ericsson da dahil). Bu iphone'yi yapan çinli en kalite malı da yapar. Çin piyasasında parasına göre her kalite mal var. Kestirip atmadan önce ürünü inceleyip bilerek yorum yapmak lazım. E711 denilen modellerin SAR değeri düşük, kutuların içinden de SAR değerlerinin yazılı olduğu belgeler çıkıyor zaten. Piyasada çeşitli markalar altında pek çok E71/E711 var. Ama genel olarak bu ürün 3 çeşittir. Birincisi çift kameralı ve anteni alttan çıkanlar, ikincisi çift kameralı anteni üstten çıkanlar ve üçüncüsü tek kameralı ve anteni alttan ya da üstten çıkanlar. Birinci gruptaki çift kameralı ve anteni alttan çıkanlar bu ürünün en kalitelileri olup binlerce satılmasına rağmen neredeyse Nokia ve Sony Ericsson ürünleri kadar az arıza veren kullanıcıların çok memnun kaldığı ürünlerdir. İkinci ve üçüncü gruptakiler daha ucuz olan ve ikinci hatta falan sorun çıkarabilen daha problemli cihazlardır. Alırken araştırarak alırsanız çok memnun kalarak kullanabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: poyraz30

Çin malı telefondan uzak dur diyerek kestirilip atılmasını çok saçma buluyorum. Piyasada satılan telefonların zaten %90'ı çin malı(Iphone, Samsung, LG, Sony Ericsson da dahil). Bu iphone'yi yapan çinli en kalite malı da yapar. Çin piyasasında parasına göre her kalite mal var. Kestirip atmadan önce ürünü inceleyip bilerek yorum yapmak lazım. E711 denilen modellerin SAR değeri düşük, kutuların içinden de SAR değerlerinin yazılı olduğu belgeler çıkıyor zaten. Piyasada çeşitli markalar altında pek çok E71/E711 var. Ama genel olarak bu ürün 3 çeşittir. Birincisi çift kameralı ve anteni alttan çıkanlar, ikincisi çift kameralı anteni üstten çıkanlar ve üçüncüsü tek kameralı ve anteni alttan ya da üstten çıkanlar. Birinci gruptaki çift kameralı ve anteni alttan çıkanlar bu ürünün en kalitelileri olup binlerce satılmasına rağmen neredeyse Nokia ve Sony Ericsson ürünleri kadar az arıza veren kullanıcıların çok memnun kaldığı ürünlerdir. İkinci ve üçüncü gruptakiler daha ucuz olan ve ikinci hatta falan sorun çıkarabilen daha problemli cihazlardır. Alırken araştırarak alırsanız çok memnun kalarak kullanabilirsiniz.

İyi hoş diyorsun da; 1. kalite 2. kalite falan. Neye göre kalitesini sınıflandırıyorsun???
    Bir fabrikadan 10 değişik marka altında mal çıkabildiği gibi, 10 fabrikadan birbirinin aynı ve aynı isimde mal da çıkabiliyor. Nerede ve ne şartlarda, hangi kalite kontrolleri yapılarak üretildikleri belli değil.

Ha büyük markalar da Çin'de üretim yapıyorlar ancak KENDİ FABRİKALARINDA ve KENDİ KALİTE STANDARTLARINDA üretim yapıyorlar. Bunlar gibi ne idüğü belirsiz fabrikalarda üretim yapmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 26 Nisan 2009; 19:54:30 >

• e711 e71 diye o kadar çok marka model varki; ayıda var myıda var, honesi de var mateside var gateside var. Hepsi aynı model, aynı görüntü, aynı batarya, aynı yazılım, aynı özellikler.........................................
    Şimdi önemli olan servisi olan firmalar bulabilmek.
  • hemen hemen tüm özellikleri aynı degişen model ve marka isimleri.
  • bende dün dolia e88 aldım. fiyatı 220ydi. elimde dandik bi samsung vardı onu verip üüzerinede 100tl verdim :)

telefonu almadan güvendiğim bi kaç telefoncu vardı onlarada sordum. çin mallarının hepsini önermiyorlar. en çok önerdikleri dolia wento bir markadaha vardı onu hatırlamıyor. hepside aynı marka ve aynı mpdelleri gösterdi bana diğerleri yaramaz dedi. şu an için memnunum daha yeni. sorun çıkartmaz inş çıkarırsada paylaşırım sizlerle :)

telefonun görünşü gayet şık ve kullanışlı. insanı çileden çıkaran bi kullanışı yok. sürekli nokia kullanıp samsun sony ericsona geçen bile zorluk çeker. doğal olarak bunun zorluğuda o kadar :) ses kalitesi ve kulaklık ses çıkışı çok güzel. tv de çok net ve güzel gösteriyor. dediğim gibi sonrada sorun çıkartırmı bilemem :) sar ı ne kadar bilmiyorum kılavuzdada yazmıyor. bakalım neler olacak merak ediyorum ama olmamasını diliyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.