Şimdi Ara

Dolgunun Sızlaması Normal Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yaptıralı 2 aya yakın oluyor su içince falan sızlıyor az önce elimi yıkadım mesela elim soğuktu dişime değince dişim sızlamaya başladı normal mi bu yoksa diş çektirmeye gideceğim tekrar baktırmayı düşünüyorum ve ekmek falan yenmiyor acıyor ısırınca sert bir şey yiyemiyorum orasıyla.

• Olm bi yardım edin yav
  • Bol tereyaglı fıstıklı , yanında da gaymaklı dondurma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syntas

Bol tereyaglı fıstıklı , yanında da gaymaklı dondurma

O dişe dondurma değerse öldürür beni o acı
  • Hocam ilk bak dolgu yerinde duruyor mu. Benim dolgu düştüğü zaman tarif ettiğin şekilde oluyordu. Birde geçici dolgu muydu yaptıkları?
  • Ben dolgu yaptırdığımda en fazla 2 gün sürmüştü onun olmasıda normal zaten ama 2 ay çok uzun bir süre bir kontrol ettirsen iyi olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Hocam ilk bak dolgu yerinde duruyor mu. Benim dolgu düştüğü zaman tarif ettiğin şekilde oluyordu. Birde geçici dolgu muydu yaptıkları?

Yerinde hocam geçiçi yapmışlardı onu çıkarıp yenisini yaptı sonra 2 ay geçti işe neredeyse üstünden.

@TRakulaTR

Gitmeyi planlıyorum yakında hocam diş çektireceğim zaten dilimin altında diş çıktı kaç senedir orada korkudan çektirmemiştim gaza geldim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 ay biraz anormal olmuş gerçekten. Dolguda çatlak ve sızıntı olabilir. Yada komple düşmüşte olabilir.
  • benimki 1-2 ay ağrımıştı şuan sıcak soğuk hassasiyet yok dolguda
  • Benimki de oyle olmustu normaldir hoca. Birkac ay asiri sicak, soguk ve sert seyler sizlatti sonradan acildi. Bu yil 11. Yili dolmak uzere hafiften yan cizmeye basladi, sanirim omru doluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _flintstone

Benim dolguda sızlamaya başladı. Sonra bir yıl sallandı. Sallandığı için kullanamıyordum. Ağrılar oluştu ağzım koku yapmaya başladı ve mecburen çektirdim. Dişçinin o dişi çekmesi 5 saniye sürmüştü.
    Ve yerine implant yaptırdım. 6 aydır tık yok bakalım.
    Bence implant için para biriktirmeye başla

Senin ki sonradan başlamış sanırım benim ki hep böyleydi şimdi daha az ilk haline göre tabi ama yine de rahatsız edici çok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.