Şimdi Ara

Dolgudan sonra dikkat edilmesi gerekenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
67.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi diş hastanesinden geldim. 2 tane dişime dolgu yapılacaktı bugün biri oldu diğeride haftaya p.tesi olacak. Şimdi nelere dikkat etmeliyim?

• yapana sorsaydın keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: radressss

yapana sorsaydın keşke

O halde hiç aklıma gelmedi valla teşekkür edip çıktım
  • 2-3 SAAT ÇOK SICAK VE SOĞUK YİYİP İÇMEMELİSİN VE MÜMKÜNSE 1-2 GÜN DOLGU OLAN DİŞİ ZORLAMAMAYA ÇALIŞ DİĞER TARAFINDA ÇİĞNE
  • 1-2 saat birşey yeme hatta 3 yap sen daha garanti olur sonrasında yardırabilirsin.

Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cirak07

2-3 SAAT ÇOK SICAK VE SOĞUK YİYİP İÇMEMELİSİN VE MÜMKÜNSE 1-2 GÜN DOLGU OLAN DİŞİ ZORLAMAMAYA ÇALIŞ DİĞER TARAFINDA ÇİĞNE

Teşekkür ederim. Peki bu dolgu hemen sertleşmiş midir?
  • ilk 2 saat ağzına birşey koyma ondan sonra özgürsün, ister iç ister ye. öyle farklı bi bakımı falanda yok dolgulu dişin, aynı şekilde fırçalıyorsun, diş ipiyle temizliyorsun vs vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yemek yerken de bence garanti olsun çorba iç
  • Peki arkadaşlar hastaneden çıkınca su alıp 3-4 kere çalkaladım bi sorun olur mu?
  • 2 3 saat bişey yeme. O gün içindede çok soğuk ve çok sıcak yiyecek ve içeceklerden uzak dur.
  • sakızda çiğneme o tarafla
  • Peki arkadaşlar çook teşekkür ederim.
  • Ben dolgu yaptırdığım zaman 15 20 dk sonra kuruyemiş bile yiyordum sorun olmuyordu doktor dolguyu koyar koymaz sertleşiyor
  • Şuan üstüne bastırdım zaman acıma oluyor
  • birşey olmaz ama o tarafla kuruyemiş vs sert şeyler yeme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

birşey olmaz ama o tarafla kuruyemiş vs sert şeyler yeme

Bu üstüne bastırdığımda oluşan acı yarına felan geçer mi? Şimdilik acımasında ciddi birşey olamaz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasvet

quote:

Bu üstüne bastırdığımda oluşan acı yarına felan geçer mi? Şimdilik acımasında ciddi birşey olamaz değil mi?

bende dün dolgu yaptırdım.. zaten vardı ama gecici cam dolguydu.. kalıcı dolduya çevirecekti, istersen iğne yapmayabilirim az birşey acı duyarsın ama sen bilirsin dedi bende yapmayın ohalde dedim.. oydu filan, iğne filan da yapmadı dediğim gibi ama 1-2 kere hariç hiç acı hissetmedim.. kalıcı dolgunun iki türlüsü varmış.. biri gümüş, diğeri başka bişeydi.. doktor, senin dişin için gümüş daha uygun olacaktır dedi ondan yaptı.. seninki hangisi? sadece merak

• quote:

quote:

ayrıca dün su içerken biraz sızlıyordu ama şuan bariz azaldı sanırım birkaç güne hepten geçer.. birde bayağa kanadı yaw dolgu esnasında
  • Valla benim dolgu camlari yapistirmak icin kullanilan macun gibi birseydi. Dolgu olan disimin ustene bastigimda olusan sizlama bugun biraz daha gecti gibi.
  • quote:

Valla benim dolgu camlari yapistirmak icin kullanilan macun gibi birseydi. Dolgu olan disimin ustene bastigimda olusan sizlama bugun biraz daha gecti gibi.

Normal olur o hocam akşama kalmaz sızı mızı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.