Bildirim
DOLARIN ÇAKILMASI ARABA FİYATLARINI UCUZLATIR MI ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Malum sitedeki 308,000 adet otomobil ilanının 39,000 tanesi son 3 gün içinde güncellenmiş yada yeni ilan girmiş . yüzde 12,5 yapar.
bundan daha önemlisi ,
sıfır km de ÖTV indirimi devam edince 2. el sahipleri zam planlarını ertelediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazakbil -- 26 Mart 2019; 20:48:39 > -
Cuma günü olan seviyeye gelmesi "adeta çakılıyor" mu oldu :) -
merkez bankasının akılcı hamleleri ve doların çakılması ? günde kaç saat a haber izliyorsun :=) -
çakılmak mı lütfen troll olduğunu söyle -
Hahaha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çakıldığı yok, 2 hafta önce başlayan ani yükselişin ateşini söndürdüler hepsi bu. 5.30 tl ile başlayıp 5.70’lere çıktı. Şimdi 2 hafta önceki değerlere geriledi.
Bir çılgınlık yapıp bu adamı banlasan en çok sevilen yönetici olabilirsin. Biliyorum üstlerden emir geliyor forumun hit alması lazım ama bir kere de şu üyelerin için bir şey yapmak istemez misin sayın yöneticim -
Akılcı hamle? Dostum damat hakkında uzun uzun yazardım da zaten grip oldum, Silivride daha da ilerlemesin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dolar ezildi büküldü kül gibi dağıldı, Allah Allah Allah hüü ,
Araç fiyatlarına indirim gelecek hüü,
Tanzim satışlar zincir marketlerde hüü
Alın bu arkadaşı burdan.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Seçimden sonra hard parti var adam dolar çakıldı diyor.Deliye her gün bayram. -
çakılmış.... -
Dolar çakmak için bekliyo fena çakacak bikaç haftaya. Çakılan kim olacak belli
bu forumdan iyice killanmaya basladim birileri bunlari parayla tutup burayami gondereyiyor ne yapiyor anlamadimki ne zaman dolarda hissedilir dalgalanma olsa ayni tip konu aciliyor
O sebepleri eski yönetici arkadaşlardan biliyoruz zaten çoğunun da görevini bırakması bu yüzden.quote:
Orijinalden alıntı: anyhill
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Ne diyelim kar amacı olduğu sürece bu bölüm düzelmez o zaman. Onlar da haklı tabii ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 26 Mart 2019; 22:40:25 >
merkez bankasının akılcı hamleleri ve doların çakılması ? günde kaç saat a haber izliyorsun :=)
|
Cuma günü olan seviyeye gelmesi "adeta çakılıyor" mu oldu :)
|
Bir çılgınlık yapıp bu adamı banlasan en çok sevilen yönetici olabilirsin. Biliyorum üstlerden emir geliyor forumun hit alması lazım ama bir kere de şu üyelerin için bir şey yapmak istemez misin sayın yöneticim
![]() |
çakılmak mı lütfen troll olduğunu söyle
![]() |
Benzer içerikler
- araba satılınca yazılan sözler
- pozantı rampası kaç km
- en iyi jant markaları
- araba sürmeyi nasıl öğrenirim
- kızılay otopark
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X