Şimdi Ara

Dolar uçtukça Kampanyalar patlıyor:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malum herkesin bildiği gibi dolar aldı başını gidiyor. Firmalarda bunun farkındaki müşteri memnuniyeti adına piyasadan daha düşük kurla satış yapıyorlar.Yaklaşık bir haftadır firmaları takip ediyorum. en iyi fiyatı veren ve en düşük kurla satış yapan şuandawww.pcdepo.com görünüyor.
    Hem kur açısından düşük hemde karne kampanyası ile ürünlerin yanında gönderilen hediye kampanyası gayet güzel. Notebook alacak arkadaşlar bence araştırmadan kampanyalara bakmadan geçmesin. Tabi tercih tamamen sizindir arkadaşlar ben sadece gördüğümü takip ettiğimi söylüyorum.

• Pcdepoya bulaşmayın. 2-3fazla verin başka yerden alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c63_AMG

arkadaşlar malum herkesin bildiği gibi dolar aldı başını gidiyor. Firmalarda bunun farkındaki müşteri memnuniyeti adına piyasadan daha düşük kurla satış yapıyorlar.Yaklaşık bir haftadır firmaları takip ediyorum. en iyi fiyatı veren ve en düşük kurla satış yapan şuandawww.pcdepo.com görünüyor.
    Hem kur açısından düşük hemde karne kampanyası ile ürünlerin yanında gönderilen hediye kampanyası gayet güzel. Notebook alacak arkadaşlar bence araştırmadan kampanyalara bakmadan geçmesin. Tabi tercih tamamen sizindir arkadaşlar ben sadece gördüğümü takip ettiğimi söylüyorum.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: tns1

Pcdepoya bulaşmayın. 2-3fazla verin başka yerden alın

bu aralar bende oradan notebook bakıyordum hocam ne sorunu yaşadınızki o siteden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • armstrong26 kullanıcısına yanıt
    aldığınız cihaz sıkıntılı çıkarsa yasal hakkınız olan ''7 gün içinde iade veya değişim''i kullanmanızı engelliyorlar. kesinlikle direkt olarak değişim yapmıyor. ürünü servise yollamanızı ve doa raporu almanızı istiyorlar. bu da en az 15-20gün sürüyor. ürünü sattıktan sonra müşteri memnuniyetini umursamayan bir satıcı. satış mağazları yok. bi apartmanın 1. katında bir ofiste çalışan 4-5 kişiden oluşuyor sadece. depodan mal satıyorlar.

tekrar söyleyeyim. aldığınız ürün sorunsuz ise ne âlâ. ucuza almış olursunuz.
    sorunlu bir cihaz almışsanız kesinlikle umursamıyorlar. 1 gün sonra götürün isterseniz. bize ne servise yollayın değişim raporu alın diyorlar. bu ürün kutudan sıkıntılı çıktı madur etmeyelim falan yok.
  • bu arada forumda bol miktarda fake hesap ile kendilerini övüyorlar. hepsinin de profili gizli oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.