Şimdi Ara

Dolar arttıysa Maaşlar da Artmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dolar euro durmuyor, 2017 maaşlara yüzde kaç zam gelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilmiyorsan öğren, bize giren çıkmaz geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maasi geçtim elektrik suyu zamlamasınlar bi de doğalkaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocakta 50, Haziranda 50 yani 1400 lira şaşırmayın Bunlara oy verenlere herşey müstahak
  • Her şey ayrı yazılır.
  • Bana mı akpartili diyorsun? Dalgasına imla yazdım geçtim. akpartili diyeceğin en son kişi benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: questioner

Bana mı akpartili diyorsun? Dalgasına imla yazdım geçtim. akpartili diyeceğin en son kişi benim

Hocam akpliler artık savunacak şey bulamıyor başka konulara sapıyor o yüzden öyle sandım kusura bakmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asgari ücret 300 dolar olur mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Burası Türkiye. Yani cevap rüyanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Ocakta 50, Haziranda 50 yani 1400 lira şaşırmayın Bunlara oy verenlere herşey müstahak

Hocam oy verenlere girmiyor ama sadece

• Asgari ücret kavramının ülkede hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini anladığınız gün gelip benle tartışabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Ocakta 50, Haziranda 50 yani 1400 lira şaşırmayın Bunlara oy verenlere herşey müstahak

bence yıl boyu 1350 olcak
  • Tepkimizi koyalım arkadaş ya çıkalım dışarı tepkimizi koyalım protesto edelim biz böyle yaşam istemiyoruz diye

Ne kadar ssürecekbu böyle

• Olan bitenleri böyle seyretmemeliyiz bence

• Asgari ücrette maaşlar enflasyonla doğru orantılı olarak yükselmelidir, dövizin artışı alım gücünü düşüreceği için dolaylı olarak enflasyonu da yükseltir. Tabi karşımızdaki iktidar adi olduğu için ancak bir seçim vaadiyle doğru düzgün zam yapıyor asgari ücrete ve bu zam bile açlık sınırının altında kalıyor. Alternatif bir siyaset üretilmedikçe maaşlarımız karın doyurmaz. Toplumumuzda doların yükselişini sevinçle karşılayanlar oldukça işimiz zor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: konu dışı üyesi

Asgari ücrette maaşlar enflasyonla doğru orantılı olarak yükselmelidir, dövizin artışı alım gücünü düşüreceği için dolaylı olarak enflasyonu da yükseltir. Tabi karşımızdaki iktidar adi olduğu için ancak bir seçim vaadiyle doğru düzgün zam yapıyor asgari ücrete ve bu zam bile açlık sınırının altında kalıyor. Alternatif bir siyaset üretilmedikçe maaşlarımız karın doyurmaz. Toplumumuzda doların yükselişini sevinçle karşılayanlar oldukça işimiz zor...

Trump amerika için kötü dediler, trump seçildi dolar arttı, bu sefer trump türkiye için iyi dediler, en fazla tl değer kaybetti. Meksika pesosu bile bizden az değer kaybetmiş.

• Enflasyon yüzde 7 çıkmış, anca yüzde 7 gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.