Şimdi Ara

🔥 Dolar 38,84 - Euro 43,65 - Altın 4.040 | 20 MAYIS 🔥 (2684. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: paradise37 , Dark Territory Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 23 Misafir (3 Mobil) - 20 Masaüstü5 Mobil
5 sn
248.763
Cevap
1.193
Favori
12.501.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1157 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 26822683268426852686
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    15 lira olsun yine kazanır hocam adamların yeyip içtikleri halk ekmek arası makarna.Bindikleri de 30 yaşında ki afrikada bile kullanılmayan hurda araçlar.Bence hiçbir etkisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ldr1907

Her gün 10 kuruş düşüyor, TL resmen şahlandı. Şimdi yapılacak belli. Bu Serkan'mıdır nedir onu da vermiyoruz deyip atar gider yaparız hopp dolar 6 lira. Piyasa bir şaşırır ne oluyor falan derler. Sonra Reis çıkar sıkıntı yok yargı bağımsızdır deyip hemen adamı serbest bırakırız hooop dolar 4.50. Bu işler böyle.
    Hocam dolar ne olacak? AKP'nin sosyal medyasında dönen dedikodular neler? Ben takip etmediğim için bilemiyorum.

Dolar düşecek mi daha? Düşecekse kaça kadar düşeceğini konuşuyorsunuz aranızda?
  • dolar 3 lira olursa düşmüş saylır.inşallah düşer.pek umudum yok ama yinede bir umut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

15 lira olsun yine kazanır hocam adamların yeyip içtikleri halk ekmek arası makarna.Bindikleri de 30 yaşında ki afrikada bile kullanılmayan hurda araçlar.Bence hiçbir etkisi yok.
    Evet çünkü AKP'lilerin Erdoğan ile gönül bağı var. Bu sebeple bu tarz olaylarda onun hatasını görmek yerine, dış mihraklar REİS'in üstüne oynuyor gibi düşünüyorlar.

Halbuki Türkiye'nin ekonomik gerçekleri ortada. Yoksa ben kahin değilim, nasıl 2 yıl önceden doların 5tl'yi aşacağını bileyim?
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Üyelik tarihime gir bakarım kimmiş velet benmi senmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda dolar 1,85 seviyelerine gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Rica ederim hocam. Aşağı düşüşlerde 5.57tl, 5.53tl ve 5.22tl direnç noktaları geçmişte. Yükselirken buralarda zorlanmış kırarken şimdi düşerken de oralarda zorlanacaktır.

Ben teknik analizle bakmıyorum, bizzat nerelerde direnç göstermiş kur ona bakıyorum.
    Jack Rabbit hocam bakın 5.53tl'de oyalanıyor şuan. Çünkü daha önce burayı yukarı kırarken zorlanmış şimdi aşağı kırarken de zorlanıyor hatta 5.51 tl denediği için kırdı ama daha aşağısında hareket etmesi gerekiyor.

Daha sonra 5.48tl 100 günlük hareketli ortalaması var. Burayı kırarsa 4.42tl diğer daha önceki yukarı yönlü kırarken zorlandığı nokta.

Ama 5.42tl kırılırsa sonra 5.22tl'ye doğru hareket hızlanır diye düşünüyor. Tabi siyasi ortam bozulmazsa ve MB başta olmak üzere, Almanların ziyaretleri vs. olumlu sonuçlanırsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

Ve bugun tahvil de dusuyorhttps://www.bloomberght.com/tahvil/faiz

25.80
    Düştümü

• Equris kullanıcısına yanıt
    Doların kaç lira olacağına en üst mertebe karar veriyor. Sadece Reis ve yanındaki birkaç sadık dostu biliyor. Zaten doların geleceğini ABD değil Türkiye belirliyor. İstesek bir anda 5-4-3 seviyelerine düşürülür ancak bu hem ihracatçımıza zarar verir hem de piyasaları manipüle eder. O yüzden temkinli ve yavaş yavaş doların ipini çekiyoruz.

• 1,85 e ne zaman düşer

• Dolar halen cok asiri yuksek ...

https://youtu.be/NR6niu8Sfcw?t=1m9s

• 210507 2 kullanıcısına yanıt
    Nokta kaydı herhalde 18.5 olmasın?

• Yükselme nedenini herkes açıklarken düşme nedenini kimse açıklayamıyor 100 milyar dolar bulduk sanki 15 k dolar katar yardım yaptığında 15 kuruş düşmüştü

• quote:

Orijinalden alıntı: acquiles

Yukarıda biri 1,85 olacak diye yazmış ona sordum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ldr1907

Doların kaç lira olacağına en üst mertebe karar veriyor. Sadece Reis ve yanındaki birkaç sadık dostu biliyor. Zaten doların geleceğini ABD değil Türkiye belirliyor. İstesek bir anda 5-4-3 seviyelerine düşürülür ancak bu hem ihracatçımıza zarar verir hem de piyasaları manipüle eder. O yüzden temkinli ve yavaş yavaş doların ipini çekiyoruz.
    Sen de buna inandın mı hahahaha istesek 3 e düşermişmiş vay be dolar türkiyenin elindeymiş vay vay vay ya çok komik yorumlar bunlar arkadaşlar saçmalamayın.

• Gaza gelmiş yazmış niye gülüyorsun dolar yıl sonuna kadar 5'in altına inecek 4 seviyelerinde gezer enflasyon düşerse 4 altına bile sarkar.
  • Uzun sürmez bir denge noktası bulur kendine,

• Yarın sabah 5,45 buraya yazıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: acquiles

Kayan sırf nokta olsa, kafalar da kaymış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl sonuna kadar beklentim Dolar 5 , Euro 6 TL .

90 milyon nufuslu bir ulkeden bahsediyorsunuz. dovizin uçmasını başımızdakiler istesede dış piyasa izin verir mi sizce ?

100 milyonluk ülkede alım gücünün düşmesi ve mal satamamaları büyük kriz olur onlar için. millet bu dinamik pazardan vazgeçer mi ?
  • 
Sayfa: önceki 26822683268426852686
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.