< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Zarar mı ettin ? Bir zamanlar 330 TL'den almıştım. Düşecek alma diyenler olmuştu. Şimdi keşke daha fazla alsaydım diyorum. Uzun Orta vadede altının fiyatına bakılmaz her fiyattan alınır. Ama 1 hafta 1 ayda artsın köşeyi döneyim diyorsan girmeyeceksin... Uzun vadede altından zarar edeni görmedim... Sabreden kazanır dostum her zaman < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O verilere fiyatı artan ürünler dahil değil ki :)
(sağlık bakanının açıklamasından sonra maliye bakanında belki boylr bir açıklama gelir, neticede gerçek bu) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 5 Ekim 2020; 10:47:21 > |
330 TL'den girdiğim de bende en tepeden girmiştim... Şimdi o tepeler kalmadı darma duman oldu... Altın biraz sabır işi dostum... Dolar Dünya'da düşüyor sadece bizim ülkede çıkıyor :) ABD 2.2 trilyon dolarlık teşvik paketini onaylarsa emtialar uçar Dolar global olarak değer kaybeder... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dikkat edersen global olarak düşer dedim. Bizim ülkede dövizin düşmesi çok zor :) global olarak dolar düşerse emtialar artar bizim ülkede dolar da artacağı için Gram altın nerelere gelir bilinmez :)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Açıklanan enflasyona kim inanır? Valla Kadir İnanır bile inanmaz... 0,97 imiş. neremizle gülüyoruz? ''Johns Hopkins Üniversitesi’nden Ekonomi Profesörü Steve Hanke, Türkiye’de gerçek enflasyonun Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinin aksine yüzde 11.77 değil, yüzde 37.87 olduğunu söyledi.'' Yani faiz en az %38 olmalı ki paramızı koruyabilelim. . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qantas -- 5 Ekim 2020; 11:42:39 > |
hocam bahsettiğiniz araştırma galiba islam değerlerine en uygun yaşayan ülkeler listesiydi hatta ilk 40 da 1 tane islam ülkesi yok müslüman ülkelerinde her türlü suç unsuru bulunduğu için gerçek islami değerleri, müslüman olmayan ülkeler yaşıyor açık ve net. ![]() https://teyit.org/turkiyenin-islama-en-uygun-yasayan-ulkeler-arasinda-95-sirada-yer-aldigi-iddiasi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wepawet -- 5 Ekim 2020; 12:22:2 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu yükselis sizce kaç gün içinde gerçekleşir? |