Hocam kimse al sat diyemez size zaten derse de yasal olarak suç teşkil eder. Ben sadece makası fazla buldum.Saat 5 den sonra bankalar makası açıyor tfx targette 5 den sonra bile makas aralığı genelde daha az oluyor.Tabi son karar sizin. |
🔥 Dolar 39,05 - Euro 44,35 - Altın 4.220 | 23 MAYIS 🔥 (7830. sayfa)

-
-
Faiz artışı ve erken seçim kararları artık şart oldu.
-
Genelde sabah 9 da fırlayarak basliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sadece 2 günde olan ayın başında bir %30 daha gelmişti. Ondan önce de böyle ara ara zamlandi ben saymadım artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cahilliği bırak. Atatürk"ün orada tüm sözleri nutukta var. din adı altında vatanı satan dinci şükrü hocalar mesela ... cahilliği bırak :) almancı ... her yıl solcu için oy verip Türkiye de muhafazakara oy atacak kadar düşük profilde olunmaz.
bak bana. ben sosyal demokratları benimsemem açık açık söylerim. burada hakkım olsa AFD Ye atacaktım. sırf bu yüzden vatandaşlık alasım da var...
-
Anladım hocam teşekkür ederim.
-
şaka gibi hocam 6 milyar dolar dile kolay.
-
O zaman 16.50 ye inerse deyip bekleyeceğiz , inerse alacağız. O da olursa tabi. Teşekkürler.
-
işte senin gibi cenahların sorunu bu? bilse de bilmese de kafasının içinde gerekli şey olmadan fikirleri olması.
yani ...
Allah deveye de boy vermiş ama yine de eşşek arkasında gidiyor ...
-
şu tweet ilk atıldığı zaman fotoğraftaki 1 euro rahatça gözüküyordu.
-
Amerikan Doları şuan 1 $ =>50 TL'dir.Hükümet gitmediğine göre sonuç budur.
2023'e olası kaos ortamı olursa 100'de olabilir.Sıkıntı olansa dolar yükseldiği yerden birz zor aşağı iner.Kronik enkaz kalıcıdır maalesef.
Yani şuan yarın hükümet değişse bile 7'nin altı imkansız oda en iyimser şekillerde.
2023'e kadar devam edildiğinde ise en kötü ihtimal 100 diyorum 25-30 seviyesi en iyimser düşüş noktası olacak.Yani bu noktadan aşağı inemez dolar.Sonuçta tecavüze uğramış bir beden diyelim ekonomiye bir normalleşme olsada yaşanılanlar slinmez.
-
Haftasonu makas çok olduğu icin böyle hocam, hafta içi asil kurla o kadar fark koymaz banka
piyasa kapalıyken banka yüksek kurdan satıyor alınmaz mesai saatleri içinde alınız yatay seyreder diye umut ediyoruz en azından sabah 9da alırsınız
-
Warchief ile uğraşılmaz basın bloğu gitsin. Kendisi harf devrimine bile karşı bir insan.
Neydi bir gecede mezar taşı okuyamadığğğğğğğğğ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 17 Aralık 2021; 18:42:0 >
Yardımlarınız için teşekkür ederim hocam.
-
Teşekkür ederim hocam, pazartesi sabah ilk iş buna bakayım ben.
-
almancı havası seziyorum. o yüzdne yazdım. diğeri de ölmüştür herhalde :D o lafı ben yesem kendimi banlatırdım ...
-
Dolar kurunun 17 TL'yi aşarak rekor kırmasının ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden hükümete çağrı geldi. Firmaların döviz kurunun geldiği seviyeden dolayı endişeli olduklarını aktaran TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Piyasaların ivedilikle istikrara kavuşmasını sağlayacak acil önlemler alınmasını ve öngörülebilirliğin temin edilmesini bekliyoruz." dedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni çağ gazetesi
Faiz indiriminin ardından Erdoğan'a kötü haberi verdiler. ''Suyu yukarı akıtmaya çalışıyorsun'' dedilerhttps://www.yenicaggazetesi.com.tr/mobi/bloomberg-faiz-indiriminin-ardindan-erdogana-kotu-haberi-verdi-merkez-bankasinin-dovize-mudahalesinin-sonucunu-acikladi-493525h.htm -
Nette çok kısa bir araştırma ile böyle bir şey demediğini gördüm. Çok kısa bir araştırma ile!
Söz doğru ona bir lafım yok ama kişileri yüceltmek sizlerin işidir. Körü körüne iman edenler gelip bana ne diyor
anca gülünür ne yapılıe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X