Şimdi Ara

Dolandırıldım (Yardım Edin Beyler !) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
3
Favori
5.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

55 lira için.

hayatında hiç 55 lira kazandın mi kendi emeğinle ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

Adam ADANA'lı ımıs. Buna uyanmalıydın.Boşuna mantar olmuşsun!

Ne alaka simdi? Bende Adana'liyim o zaman kimse benle alisveris yapmasin.

Gecmis olsun hocam bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

Polise başvursam da resmi bişey yok ortada .
    Sadece PM'den konuşmalarımız var ve benim ATM'den para yatırmamın makbuzu .
    Bir şeyler yapabilir miyiz ?

makbuz hesap hareketi her şekil alırsın paranı
  • quote:

55 lira için.

sen ne gereksiz bir kişilikmişsin arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

55 lira için.

ne alaka kardeşim senden 55 tl çalsaşar aman 55 tl için uğraşmam mı diyiceksin?

O arkadaşa cevap vermeyin, verecek tek cevabı YAV HE HE çünkü
  • bundan sonra biz de sorunlu alışverişleri konu dışına açalım o zaman.
  • Yolla numarayı, sitelerine koyalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |erdem|

o para uçtu üstüne soğuk su iç, ama yok ben birşeylere başvurmak istyorum dersen istersen git interpole başvur sonuç alamayacaksın

tek yol var adamın adresini bul git döve döve al paranı.

adamla aynı ilde değilse yanlız yol parası yeme içme derken 150 200 lirayıda bulabilir harcamaları durum komik bi hal alır :) bence elinde yeterince kanıt var neden polis takmasınki şikayet etmende fayda var durumuna üzüldüm inşallah mağdur kalmazsın Allah kimsenin başına vermesin hocam.
  • quote:

55 lira için.

Sen nasıl bi insansın ya iyi bari az bi miktara dolandırıldım diye kaygıda yapmazsın sen neyse eder gece yatağında olayı unutur rahat rahat uyursunda öyleyse :) senin durumu kaale alman için askeri fiyat ne kadar olması gerekiyor hocam ? hem burdan dolandırıcı arkadaşlarada seslenmiş olursun
  • işte bu yüzden DH'ye üye olurken TC Kimlik numarası istenmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

Saflık yapmayın kardeşim , herkese güvenmiyeceksin öyle hesabına yollamışssın para kitapları yollayacağına dair bir belge var mı ?
    Yoksa geçmiş olsun.

Ahirette ödermiş ashagaha :D.

Kardeşim doğru söylüyosun , Gittigiyor'dan falan GET ile almalıydım ama forumdan daha önce çok alışveriş yaptım ilk defa dolandırıcı biri çıktı karşıma .
    Ben bu adamı 11880'den falan adını bulur , ordan Facebook adresini bulurum . Ordan da polise giderim ..

Polise gitsen ne olabilirki ?.

Adamın hesabına para yollamışsın adam kaza ile yollamış der en kötü itiraf eder yalan söyledim der ama sorumluluk sende zorla yollatmamış sen yollamışsın hiç bir şey çıkmaz bundan.

Halledebilirsen kendin halledersin oda zor güç kullanarak olur.

soğuk su iç bence :)

Bu yaptığı düzenek ve gereçle olduğu için nitelikli dolandırıcılığa girer ve cezası çok fazladır.

• '' Parayı zorla vermemişsin,birşey yapamazsın... '' falan filan demişler ya, şaka mısınız siz ? Gidiyosun polise,makbuzunu,konuşmalarını veriyorsun. İllaki sonuç çıkacak diye birşey yok ama olan oldu deyipte bir kenara oturursan bu dolandırıcılar daha da çoğalır.
  • quote:

Beyler bir yanlış anlaşılma var sanırım. Ben konuyu açan arkadaşa 55 lira konu açmış gibi bir şey demek istemedim, bilginize.

Anladım kusura bakma yanlış anlamışım ozaman.peki 55 lira için yazıp o ifadeyi yapmaktan kastınız neydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJacket

'' Parayı zorla vermemişsin,birşey yapamazsın... '' falan filan demişler ya, şaka mısınız siz ? Gidiyosun polise,makbuzunu,konuşmalarını veriyorsun. İllaki sonuç çıkacak diye birşey yok ama olan oldu deyipte bir kenara oturursan bu dolandırıcılar daha da çoğalır.

Haklısın hocam bende anlamadım onları polis ne dicek kardeşim bu deliller sayılmaz sen parayı Allah rızası içinde vermiş olabilirsin mi dicekler

• quote:

Orijinalden alıntı: punisher1616

quote:

55 lira için.

sen ne gereksiz bir kişilikmişsin arkadaş.

harbiden haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lljoenll

quote:

55 lira için.

Para miktarının bir önemi yok önemli olan insanın salak yerine konması eğer birgün dolandırılırsan anlarsın sende ne demek olduğunu.

Görende dalga geçtik sanar. Bayılıyorum konu dışında ki böyle ''senin anana bacına yapsalar hoşuna gider mi?''gibi konuşanlara.

senin küçümsediğin 55 lira benim 2 aylık öğlen yemeğim.

Bir ben mi okuduğumda DarkSmellMan'in kullandığı bu gifi '' 55 lira için yapılacak ş..lik mi?'' anlamında anladım.Ya da çok mu uykum geldi anlamadım.
    Bu arada arkadaş sana da geçmiş olsun.Zannetmiyorum görüneceğini ama tuttur.com'a bakayım isim vs bulabilirmiyim.

Ekleme:tuutur.com da Rahmi Bey adlı temsilciye durumu ilettim,diğer üyeler hakkında bilgi vermeyeceklerini söyledi maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 4 Kasım 2012; 2:45:23 >

• Mağduriyetinizi anlıyorum fakat forumdan herkese güvenirim çok yanlış bir kanı. O zaman sokakta da herkese güvenelim. Forumda binlerce üye var hepsi ak kaşık mı? Polise ihbar etseniz bile arkadaşın dediği gibi parayı yanlışlıkla yollamış heralde siz geldiğinizde haberim oldu benimde filan der. Hattı iptal eder telefon kullanmıyorum der. Burada ki nicki hesap numarasının ve hesaptaki ismin ona ait olduğunu göstermez. Aynı isime sahip olan onlarca insan var. Ancak polis sizin pm gönderi saatinizi ve bankaya yatan paranın yatırılma saatini analiz edecek falanda filanda bu şekilde bile hiç bir kanıya varılmaz. Bu üyeliğinin bile size ait olduğunun bir kanıtı yok. Söylediklerimi yanlış anlamayın gene ucuz yırtmışsınız insanlar ne meblağlar kaybediyor üzülmeyin size ders olsun bir daha Ticaret güvenlik sistemi olmayan hiç bir platformdan alışveriş yapmayın.
  • ceza olayı hiç belli olmaz...

baklava çalan bebe 30 sene veren devlet...

bi bakarsın... adamın bi tarafından kan alır...

bir de ülkedeki adelet sistemi öyle değişik ki...;

aynı suça farklı cezalar verilebiliyır nedense...

polisin sallamayacağı yönünde benimde düşüncelerim

düşünsenize ülke ne hale gelmiş.... dolandırıcı ceza almaktan korkmayacak...

mağdur adam neredeyse şikayet edemeyecek............
  • bende birkere dolandırılmıştım o günden sonra alışverişi kesim anca elden yapıyorum
  • 55 tl için günah işleyenler var be yazıklar olsun.Sonuna kadar götür hocam cezasını çeksin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.