Şimdi Ara

dolandirildim yardim edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • guzel bir hata yaparak 3 hafta once sarachaneden bisiklet aldim. (Almayin alayi dolandirici.) 650 liraya aldim. Adam teshir urunu verdi. fatura bile vermedi. Garanti belgesini verdi. Elimizde teshir urunu olduguna dair belge yok. Tam iftar saati biraz da aceleye geldi akildan cikti derken attim bisikleti arabaya geldim eve. 3 gun surdukten sonra catalin yamuk oldugunu ve freni sıkistirdigini fark ettim. aldigim gunden tam 1 hafta sonra goturdum bisikleti satan adamin orda olmadigini soylediler. Bisikleti biraktik geldik. 2 hafta gecti ve hala bisikletin gelmedigini soylediler. Arayip ucret iadesi istedim fabrika kabul etmiyor dediler. Fabrikayi aradim saticiyla sizin aranizda dedi. Simdi bu serefsizlere karsi ne yapabilirim. Gidip dukkani mi dagitalim? Yoksa yasal olarak mi ugrasalim?

Bu namussuz arsiz serefsizlerden sakin cocugunuza falan bisiklet almayin. Hadi ben zor durumda ne yapacagimi bilen bir insanim. Ama kucuk cocugun bisikletinde sıkinti cikarsa o cocuk ne yapacak? Arabanin altina bile girebilir.

Yardimci olan herkese tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biriniz el atsin yukari

• alırken bakmıyor musunuz sağına soluna kaldı ki faturası garantisi falan yok diyorsun hediye paketinde almış gibi konuşuyorsun eve gelince mi farkettiniz bunları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

alırken bakmıyor musunuz sağına soluna kaldı ki faturası garantisi falan yok diyorsun hediye paketinde almış gibi konuşuyorsun eve gelince mi farkettiniz bunları?

Garantisi yok mu dedim birader gozunuzu seveyim duzgun okumadan mal mal seyler yazmayin.

• ya de get şuradan faturasız mal alıyorsun sağı solu yamuk birde dolandırıldım diyorsun şunları orada ki esnafa söylesen 3 gün sohbetlerine meze olursun
  • Kardeş netten alsan neyse de mağazadan alıp incelememek senin hatan. Geçmiş olsun.

• Kusura bakma suç sende aa faturasız mal satıyor ve belge vermiyrsa şikayet etme hakkın var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Gazali

Kusura bakma suç sende aa faturasız mal satıyor ve belge vermiyrsa şikayet etme hakkın var

Garanti belgesi var uzerinde tarih de yaziyor ama teshir urunu olduguna dair belge yok

• Yukari

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.