Şimdi Ara

Dolandırıldım, savcılığa vericem telefonu bulmak için ne yapabilirim ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
4
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu çoktan okutmuşlardır boşuna kafanı yorma. geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

telefonu çoktan okutmuşlardır boşuna kafanı yorma. geçmiş olsun.

okutsada fayda etmeytecek telefon kullanıma kapatıldı telefonu kullanan kişiye mesaj gidicek eğer dikkate almazsa iletişime kesilicek
  • sana 1 aydan fazla yaşamazsın demiştim vazgeçtim 2 hafta olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

sana 1 aydan fazla yaşamazsın demiştim vazgeçtim 2 hafta olsun

Yasiyorum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür alışverişlerde en büyük hata elden para almaktır.

Parası olan vatandaş telefonu çok almak istiyorsa gider bankaya yatırır ondan sonra sizin hesabınıza transfer eder, olur biter.

Bankaların en büyük güvencelerinden bir tanesi paranın gerçek olup olmadığını saptamaktır.

Banka yoluyla yollamaya yanaşmayan birinin anlayın ki bir dümeni vardır.
  • benimde 1250tl gitti savcının dediği soğuk su içtin mi? içtimde geldim dedim güldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

Bu tür alışverişlerde en büyük hata elden para almaktır.

Parası olan vatandaş telefonu çok almak istiyorsa gider bankaya yatırır ondan sonra sizin hesabınıza transfer eder, olur biter.

Bankaların en büyük güvencelerinden bir tanesi paranın gerçek olup olmadığını saptamaktır.

Banka yoluyla yollamaya yanaşmayan birinin anlayın ki bir dümeni vardır.

Soguk su ictim de saglik olsun cana gelcegine mala gelsin ben anlamaliydim zaten dayi yegen muhabbetinden ve ben bu isi yapiyorum deyip dolar vermesinden

• Aynı şekilde Zeytinburnu'nda ben dolandırıldım. Tahmin ediyorum aynı kişiler . Forum yasağınız bitince karşılıklı bir görüşelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    nasıl oldu hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HTCquietlyBrilliant

Dün konu açmıştım bilen bilir izmire gitme konusu, dün sahte para ile dolandırıldım, bugün turkcellden imei numarasını aldım dün karakola gittim savcılığa gitmemi söylediler, telefon annemin üstüne bugün savcılığa gidip imei numarasını kapattıracağım telefonun. Telefon bulunur mu ? ve eğer o şerefsizler forumdaysa bu mesajı iyi okusunlar bu olay burada kapanmayacak telefonu s.ettim zaten meselem sizinle, sizi bulacağım ölümünüz benim elimden olacak haberiniz olsun...

telefon sıfırlandığı için my xperia servisinide kullanamıyorum eğer doğubankta imei değiştirmezlerse bulma şansım var. Telefon numaraları elimde turkceli arayıp elimde bulunan numaraları sorgulatacağım savcılığada numaraları vericem başınız çok büyük belada haberiniz olsun (büyük ihtimal forumdan şerefsizler)

şuan ne yapabilirim başka nerelere şikayet edebilirim ?

kendını sıkayet et sen evden kacmak nedir tv de gorunduğu gıbı değil hiç birsey bankacılık dıye bırsey var havale ettırseydın parayı hesapta gorunce verırdın telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: triptister

nasıl oldu hocam ?

Arkadaş ile aynı kişiler tarafından bir sene öncesinde oldu hocam.

sahte dolar 15 dakika sonra anladım ama gitmişlerdi.

Savcı veya polis hiç bir şey yapamıyor mobese görüntülerine bile bakmadılar.Şansıma ürünü verdiğim yerin güvenlik kamerası tam adam girdiğinde yüz bölümünde kayma yapıyor.
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    çok geçmiş olsun hocam ya.bu işlerde şans işi birazda nerden sıkıntı çıkmasın desek ordan vuruyor
  • Telefon İphone olsaydı hiç bir şey yapamazlardı.Sim Kart Taktıkları an Operatör Nokta Atışı ile Yerini Belli Eder.Elinle Koymuş Gibi Bulursunuz ama konu hortlamış artık.

İphone Sıfırlansa bile Password istediği için yerini bulabiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: triptister

çok geçmiş olsun hocam ya.bu işlerde şans işi birazda nerden sıkıntı çıkmasın desek ordan vuruyor

Şans değil çete işi hocam.

Polisler dua et o an fark etmedin daha kötüsünü bile yaparlardı dedi.

Ama bir kez daha anladım ki savcılara güvenmemek gerekli.
    7 ayda buldukları bilgiyi ben bir ayda temin ettim :)

• 4 sene önce aynı şekilde benimde başıma gelmişti. telefonda konuşup anlaştığım adam gelemediği için yeğenini gönderdiğini söyledi. dolar ile ödeme yaptı tabi gitti bilgisayar. sonrasında karakol savcılık derken bilgisayar internet üzerinden milletin görüntülerini çekip şantaj yapan bir çetenin evinde bulundu. uzun uğraşlar sonucu geri aldım bilgisayarı ama haşat haldeydi. siz siz olun alışveriş yaparken mutlaka banka veya döviz bürosundan kontrol işlemi yaptırın. gerekirse 10-20 tl ne ise verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Telefon İphone olsaydı hiç bir şey yapamazlardı.Sim Kart Taktıkları an Operatör Nokta Atışı ile Yerini Belli Eder.Elinle Koymuş Gibi Bulursunuz ama konu hortlamış artık.

İphone Sıfırlansa bile Password istediği için yerini bulabiliyorsunuz

Konudaki bir arkadaşın telefonu İphone boş boş konuşmamak gerek bazen. Marka savunucam diye hırsızlık olayında bile fanlık yapıyorsunuz.

• Kişi İphone Olduğunu Belirtmemiş.Ben Görmedim.

İphone olması önemli değil.Sistemin en az ios 7 olması gerekiyor.Ben şüphesizki boş yorum yapmam.Sizi iffetle kınıyoruz
  • o cahiller imei felan bilmez zaten cahil olsa böyle dolandırıcılık yaparlarmıydı onlara internet üzerinden tuzak kurmak gerekir bir kaç şey satılığa çıkartıcan başkasının adına enselerine binecen o.....u çocuklarının
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Kişi İphone Olduğunu Belirtmemiş.Ben Görmedim.

İphone olması önemli değil.Sistemin en az ios 7 olması gerekiyor.Ben şüphesizki boş yorum yapmam.Sizi iffetle kınıyoruz

Kına kına tv ye çık ağla sonrada ne cins yorumlar yapıyorsunuz ya yol İphone olması lazım İphone ama ios 7 olması lazım bla bla...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.