Şimdi Ara

Dolandırıldım, savcılığa vericem telefonu bulmak için ne yapabilirim ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
4
Favori
2.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün savcılığa gittim Rıdvan Türkoğlu yakalanmış bunu dedi senden telefonu alan hayır dedim ama çete başı bu dedim 2 kişi daha gösterdiler onlarda değildi.

Savcı böyle yakalanırlar ama o telefonu unut dedi ve telefondan en son Şanlıurfa'da sinyal alınmış

Hepsi yakalanır umarım şerefsizlerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam mart ayında olay benimde başıma geldi. kartal metroda 0 iphone 5s satışı yaptım. 1000 dolar nakit verdi eleman. ertesi gün paraların sahte olduğunu anladım karakol savcılık derken halen bir haber yok. kartal metroda kamera görüntüleri var. alışveriş anımız ve elemanın yüzü çok net bir şekilde görünüyor. görüntüler savcılıkta. 7 ay oldu halen haber beklemekteyim. sizin dosyanız ne zaman savcılığa gitti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruell2

hocam mart ayında olay benimde başıma geldi. kartal metroda 0 iphone 5s satışı yaptım. 1000 dolar nakit verdi eleman. ertesi gün paraların sahte olduğunu anladım karakol savcılık derken halen bir haber yok. kartal metroda kamera görüntüleri var. alışveriş anımız ve elemanın yüzü çok net bir şekilde görünüyor. görüntüler savcılıkta. 7 ay oldu halen haber beklemekteyim. sizin dosyanız ne zaman savcılığa gitti ?

O görüntüleri sefaköyde ki savcılığa aktartma imkanınız var mı sorabilir misiniz hocam ?

• Gecmis olsun herkesin basina gelebilir fazla uzmeyin kendinizi para her zaman kazanilir peslerini birakmayin ama

• aynı olay benimde başıma geldi ben o an huylanmıştım ama sonradan starbucksta sahte dolar kalemi var istersen oraya gidelim orada bakalım dedi sahte olup olmadığına dedi. akşam vakti olunca döviz bürosuda yoktu bende zincirlikuyu metrobüsünde buluşmuştum. nasıl oluyor anlamadım ama sahte dolar kalemina göre sahte değildi. doları yeni bozdurma ihtiyacı duyunca anca farkettim. iphone u istanbuldayken satmıştım. simdi antalyadayım aradan bayaa bi zaman geçti soğuk su içtim yapacak bir şey yok sanırım :( peki sizin olaylarda herhangi bir gelişme var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korimori

aynı olay benimde başıma geldi ben o an huylanmıştım ama sonradan starbucksta sahte dolar kalemi var istersen oraya gidelim orada bakalım dedi sahte olup olmadığına dedi. akşam vakti olunca döviz bürosuda yoktu bende zincirlikuyu metrobüsünde buluşmuştum. nasıl oluyor anlamadım ama sahte dolar kalemina göre sahte değildi. doları yeni bozdurma ihtiyacı duyunca anca farkettim. iphone u istanbuldayken satmıştım. simdi antalyadayım aradan bayaa bi zaman geçti soğuk su içtim yapacak bir şey yok sanırım :( peki sizin olaylarda herhangi bir gelişme var mı ?

Gelişme yokta aynı herifmi acaba bu olayı yapan ürün satma muhabberine denk gelirsem konuşur buluşursam dövüp linç edicem sakat bırakıcam yaşamak için hiç bir amacı olmayacak öldüremeyecekte kendini ah ulan elime geçse.

• Kardesim nasil dusebilirsin bu hataya? Gunumuzde sahte liralar zor ayirt edilirken sen gitmissin hasir nesir olmadigimiz dolar cinsinden almissin parayi. Keske bir doviz burosuna gitmeyi teklif etseydin yada blof yapsaydin bu ara sahte deyip hemen polisi ararmis gibi.. Fare gibi kacislarini izlerdin o zaman.

Uzuldum adina cok zaman gecmis, gecmis olsun. Olta amacli bir satis duzenleyip pusu kurmayi denedinmi?

• Evet işte akşam vaktiydi süpheyle yaklaştım vazgeçmiştim sonra starbucks fikrini ortaya atınca mantıklı geldi kalemde hakkaten çizmedi parayı. Başka parayla el çabukluğuyla değiştirme de yapmadı. Starbucksta sahte değil muabbeti olunca düştüm oltaya. Akşam 8 9 olunca döviz bürosuda yok tabi . Adam 1.60 1.70 arası 70 80 kg arası kirli sakallı düzgün konuşan biriydi. Simdi antalyadayım o aralar istanbuldaydım ondan olta amaçlı satışta zor.
    Eminim böyle satışların olduğu Forumları siteleri dolaşıyordur bunu da okuyordur. Belalarını bulacaklar bi gün ama ne zaman.

• bence farklı kullanıcı adıyla tekrar kayıt aç farklı bir telefonla, onlar şebekedir elbet ulaşır yine sana aynı taktiği uygular ise yakalatırsın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.